Kirja väittää: Kiina omistaa Yhdysvaltojen poliittisen eliitin

Mielenkiintoinen kirja on pompannut kärkeen Yhdysvaltain bestseller-listalla: Korruptiota ja poliittista kähmintää suojaavaa esirippua aiemminkin raottaneen tutkivan journalistin paljastukset pelottavat häntä itseäänkin.

Peter Schweizerin uusi kirja ”Red-Handed: How American Elites Get Rich Helping China Win” oli viikko julkaisunsa jälkeen NYT:n pitämän bestseller-listan kärjessä, eikä lainkaan aiheetta. Schweitzer kertoo, miten Yhdysvaltain politiikan näkyvät hahmot, mukana presidenttien Donald Trumpin ja Joe Bidenin, ja Georg Bushin perheet, ovat hyötyneet liiketoimistaan kommunistisen Kiinan kanssa,  ja miten Kiinan kommunistinen puolue (KKP) kutoo verkkoaan kärsivällisesti ja järjestelmällisesti.

Kirja esittää suoria syytöksiä presidentti Bidenin poikaa Hunter Bideniä kohtaan, väittäen hänen olleen ”liiketoimissa henkilöiden kanssa, joilla on suoria kontakteja Kiinan vakoilukoneiston korkeimpiin tasoihin”. Yhdysvaltain senaattori Marsha Blackburn (republikaani, Tennessee) ja kongressiedustaja Elise Stefanik (rep., New York) ovat jo esittäneet oikeusministeri Merrick Garlandille erityistutkimusta kirjan esittämien väitteiden todentamiseksi. Schweizer mainitsee kirjassaan myös edustajainhuoneen puhemiehen Nancy Pelosin (demari, Kalifornia) ja senaattori Dianne Feinsteinin (demari, Kalifornia) perheenjäsenien harrastaneen kompromenttoivia Kiina-kontakteja. Kanadan pääministeri Justin Trudeau tulee myös huomioiduksi samoista synneistä.

Bidenin perhe

Kirjailija Schweizerin mukaan Yhdysvaltain istuvan presidentin perheen ja Kiinan tiedustelupalveluihin liittyvien henkilöiden väliltä löytyy todisteita ainakin 31 miljoonan dollarin kaupoista, mutta tämä on vasta maistiainen kirjan paljastuksista. Muistamme kuitenkin, että amerikkalaisessa politiikassa on tapana käyttää skandaaleja, ja myös jopa presidenttiin kohdistuvia kanteita ja tutkimuksia poliittisina aseina: Presidentti Trumpin väitetyt Venäjä-kontaktit tulevat ensimmäisenä mieleen.  Muellerin tutkimuksissa ei niitä sitten löytynytkään.

Trumpin perhe

Entisellä presidentillä Trumpilla ja hänen tyttärensä Ivanka Trumpin yrityksillä oli -valtamediankin mukaan- liikeyhteyksiä Kiinan yrityksiin vuonna 2018. Bidenin perheen Kiina-busineksista media ei juurikaan kirjoittanut. Vaarallisempaa, kuin median epäsuhtainen uutisointi presidenttiehdokkaisiin liittyvistä yksityistaloudellisista mutta heidän politiikkaan-soveltuvuutensa kannalta äänestäjille hyvin kiintoisista asioista, on sosiaalisen median politikointi., mutta meidänhän piti keskustella korruptiosta.

Maan tapa” alkaa kunta-tasolla

-Ja kunnanvaltuustoissahan useimpien poliitikkojen ura alkaakin.  Siellä ovat paikalla sekä mentorit että ilmaisten lounaiden tarjoajat. Suomessa meillä on sanonta: Kunnallisnyrkki. Se kertookin oleellisen joka kunnasta löytyvästä miesryhmästä, joka vanhaan aikaan istui aina kirkonkylän paremman ravintolan (se missä on pöytäliinat) kantapöydässään, -mukana kunnanjohtaja, kunnaninsinööri, osuuspankin johtaja, säästöpankin johtaja, joku valtuustoryhmänsä puheenjohtaja, -ja ne yrittäjät jotka aina saivat kunnan urakat ja tontit parhailta paikoilta. (Älä luule mitään, se olisi #salaliittoteoria.)

Päästyään pidemmälle politiikassa, nämä samat tyypit löytyvät eduskunnasta, istuvat tasavallan hallituksissa, -ja noudattavat vanhoja tapojaan. -Siis tuovat maakunnasta mukaan sen mitä ovat pikkudiilaamisessa oppineet. Päätöstä tehtäessä huomioidaan aina joku yhtiö. Kotimainen tai ulkomainen, -tai vieras valtio. Onhan meillä sellainenkin esimerkki, että ryvettynyt oululaispoliitikko junailee kiinalaista rahaa johonkin kaapeliviritykseen, ja ostaa (niin kenen rahoilla?) entisen varuskunnan datakeskukseksi.

Tähän rämeeseen purjehtii hiilidioksidihulluudella rikastunut kivihiili-Kiina. Amerikkalainen tutkiva journalisti Anders Corr kirjoittakin ”korruption suosta”, jota poliitikot eivät suostu kuivaamaan, koska ovat itse suo-eläimiä, ja suo on heidän biotyyppinsä.

”Washingtonissa on korruption suo, ja eri puolueiden suo-creaturet  heittelevät toisiaan mudalla, samalla kun he lupaavat lopettaa hauskanpitonsa? Emme voi odottaa, että useimmat poliitikkomme ryhtyvät korjaamaan ongelmaa, johon he ovat osallisia.”

Anders vaikuttaa hiukkasen skeptiseltä?

Corr jatkaa tarkasteluaan meille suomalaisillekin tuttuun aiheeseen: Entisten poliitikkojen pulpahtamiseen, heti poliittisen uransa jälkeen, niiden yhtiöiden palkkalistoille, joita hyödyttävistä/haittaavista asioista he ovat valtuustoissa, eduskunnassa, valiokunnissa ja maan hallituksessa päättäneet ihan vähän aiemmin.  Lohduttavaa kuulla, ettei ainoastaan Suomessa entinen sosiaali- ja terveysministeri ilmaannu hoivapalveluja tuottavan ketjun johtopaikalle politiikasta jääneenä nopeammin kuin kissa aivastaa. Tai entinen pääministeri venäläisen pankin johtokuntaan, tai entiset ministerit perustavat yhdessä Grey Eminens Ltd:n, joka myy mitä?

Uutena päällysteenä vanhaan kakkuun on lobbaustoimistojen väki puolueiden puheenjohtajistoissa ja puolue-apparaatissa. ”Pyöröovi” taitaa jäädä menneisyyteen: Tänään istuvat jo poliittiset broileritkin kahdella tuolilla, heti uransa alussa.

Kiinalaisilla on kolmen ja puolen tuhannen vuoden kokemus poliittisesta korruptiosta, joten maaperä ja ”maan tavat” ovat tuttuja. Bai tö vei, vielä on vastaamatta kysymys, mikä ihme sai vanhat teollisuusmaat kurittamaan teollisuuttaan hiilipäästömaksuilla, rikkidirektiiveillä ja energian hinnan keinotekoisella nostamisella? -Eihän tuollainen ole #vastuullistakaan?

Luettavaa:

6 Comments

 1. Juha
  4.2.2022 09:16

  Kommunismin aivosyöpä on suurin uhka ihmiskunnalle.

  Nyt kun on paljastunut, että Kanadan pääministeri Justin Trudeau (wef-jugendin jäsen) on Fidel Castron poika, on kommunismi soluttautunut koko pohjois-ameriikkaan. Euroopastahan kommunismin syöpä ei ole lähtenyt kulumallakaan, vaan lähes kaikki EU-neuvostoliittovaltion pääministerit ovat wef-jugendin kasvatteja.

  Mutta äänestyskäytöksen perusteella 99%a suomaalaisista haluaa kommunistisen diktatuurin, luopua omaisuudestaan ja elää kuin kuubassa, ulkoilmavankilassa ja kuvitella onnellisuuden löytyvän kommunismista. Keskiansio 48 €/kk. Surullista, mutta totta.

  Vastaa
 2. Obelix
  4.2.2022 13:06

  ”Kiinalaisilla on kolmen ja puolen tuhannen vuoden kokemus poliittisesta korruptiosta, joten maaperä ja ”maan tavat” ovat tuttuja. Bai tö vei, vielä on vastaamatta kysymys, mikä ihme sai vanhat teollisuusmaat kurittamaan teollisuuttaan hiilipäästömaksuilla, rikkidirektiiveillä ja energian hinnan keinotekoisella nostamisella? -Eihän tuollainen ole #vastuullistakaan?”

  Päivän IltaSanomista

  ”BENSAN HINTA on on perussuomalaisten suosikkiaiheita. Haapala myönsi syöttävänsä Purralle suoraan lapaan kysyessään, miten perussuomalaiset suhtautuvat siihen, että EU:n nettosaaja Puola kompensoi polttoaineiden korkeaa hintaa, kun nettomaksaja Suomi ei.

  – Puolan lisäksi moni muutkin nettosaajat, esimerkiksi Kreikka, kompensoivat bensan hintaa. Ei riitä, että hallitus on asiasta huolissaan, asialla pitää tehdä jotain. Nyt ollaan jo tilanteessa, että haja-asutusalueella polttoaineen hinta on työnteon este. Varmasti Annikakin kuulee tästä kommentteja maakunnissa käydessään, Purra vastasi.

  – Riikka on oikeassa sanoessaan, että bensan hinta vaikuttaa ihmisten arkeen. Ihmisten täytyy tulla toimeen, eikä polttoaineenhinta saa olla töissä käynnin este, Saarikko vastasi.

  Saarikko vakuutti, että kyseessä on asia, jota hallitus seuraa hyvin tarkasti.”

  Ps. Yksi vielä parempi kysymys pitäisi esittää suomalaisille poliitikoille: Mikä ihmeen demoninen ”paha henki” teihin oikein meni, kun Suomessa puolueet ja poliitikot alkoivat – kuin yhteisestä sopimuksesta – samalla kellonlyömällä, kurittamaan teollisuuden lisäksi _oman maansa_ tavallisia kansalaisia niin pahasti, että nyt ollaan jo ajauduttu tilanteeseen, että ei vain haja-asutusalueilla, vaan myös kaupungeissa ollaan samoissa talous/ostovoima ongelmissa, kuin haja-asutusalueilla – läpi koko maan? Mikä ihmeen järki siinä on, että _polttoaineen hinta_ alkaa olemaan jo varteenotettava työnteon este, kaikkien muiden tämän #perkeleellisen-järjestelmän rakentamien hallinnollisten – suoraan sanottuna – keinotekoisten rahastus, lue; vallanväärinkäyttö ”esteiden” lisäksi.

  Pss. Suomalaisilla on näillä polttoaineen hinnoilla siitä puhtaasta ilmastosta yhtä vähän hyötyä, kuin sukeltajalla on ”puhtaan ilman” happipullostaan, kun hai on puraissut hänet liikuntakyvyttömäksi – nauti siinä sitten puhtaasta ilmastosta, kun ei siihen sähkö-autoonkaan enää rahat vastuullisesti riitä!

  Vielä yksi kysymys: Käyköhän tuon Saarikon leuat jollain vieterillä?

  Vastaa
 3. juha II
  5.2.2022 19:40

  Kirja EI vätä, vaan kaikki on totta! kaikki alkoi vähintää presidentti Bill Clintonin kahdella kaudelta, jolloin Bill Clintonin lähipiiriin kuului kiinalainen ”liikemies”. Tuolloin Yhdysvaltain aseteollisuuden salaisuuksia (etenkin hävittäjistä) Kiinaan, josta clintoneille maksettiin hulppeita summia. Kiina omistaa täydellisesti Wall Street:n ja New York:n New York Times -sanomalehden ja Washingtonissa ilmestyvän lehden, jotka eivät arvostele Kiinaa. Luonnollisesti CNN on Kiinan yhteistyökumppani sekä demokraatti-kommunistit ovat kuin paita ja peppu. Kommunisteja kun ovat ja vihaavat mustan sydämensä pohjasta kaikkea amerikkalaisuutta ja etenkin sen perustuslakia ja demokratiaa aivan kuten punikki sosiaalidemokraatit vihasivat ja vihaavat vaaleja, joissa voi hävitä sekä joutua oppositioon. Nuo molemmat kommunistiseen totalitärismiin ja saatanan palvontaan ihmisen elämän väheksymisellä ja kuoleman tarjoamisella abortilla ja ns. eutanasialla kuten se on jokaisen sosialisti hallituksen ”rintwasokeri” kaikkialla euroopassa, jossa nuo Jumalan vihaajat ovat vallassa nuolemassa kaltaisiaan petoja eli muslimeita. Joita palvotaan ja salaa juhlitaan jokaisen heidän kristittyjä vastaan tehtyjen häpäisyjen jälkeen kylmällä välinpitämättömyydellä ja vaikenemisella, koska Jumalaa vihaavat ja ”uskonto on ooppiumia kansalle”. Joka näin nousee totalitäristisen Jumalan kieltävien kommunistien auktoriteetin yläpuolelle puhumalla rakkaudesta ja anteeksiannosta kun pitäisi vihata, murhata, kadehtia ja tuhota kaikki se, mikä on saatanan uskonnon tiellä aina sukupuolikäsitteistä ihmisen oikeuteen olla vapaa yksilö vailla sairasta lokerointia kieroutuneilla rotuideologioilla sekä kastijärjestelmällä mitkä kaikki ylittävät sen irvokkuuden tason, jota näillä kaikilla järkeä vailla olevilla haihatuksilla yritetetään muka korjata ja parantaa!

  Vastaa
  1. Obelix
   5.2.2022 22:49

   Kirja väittää: Kiina omistaa Yhdysvaltojen poliittisen eliitin! Ja tähän kun lisää vielä Yhdysvaltalaisjulkaisu Bloombergin keräämän listan mukaisen, kymmenen KOK:n kahdestatoista suurimmasta sponsorista, niin alkaa Kiinan täyskäsi olla siinä pöydälle käännettynä.

   Käytännössä tässä pelissä _Kiina_ on tekemässä ”lännelle” samat, kuin ”länsi” teki Neuvostoliitolle 1991, mutta käänteisessä järjestyksessä: Heikot hallitukset lännessä eivät uskalla puuttua omaan peliinsä, koska ne (hallitukset) eivät enää #solutettuina halua tai uskalla pelata sitä peliä, kuten ennen. Joten, ne ovat luovuttaneet – heikkouttaan – poliittisen vallankäyttötyökalunsa talouskysymyksissä – rahan takia – kansansa ja armeijansa pettäneille ahneille Kiinan peliä pelaaville ja/tai Kiinan kusettamille / rahan sokaisemille suuryrityksille.

   Päivän Iltalehdestä:

   ”Kiinan olympiakisat olisi pitänyt siirtää vuodella eteenpäin, mutta kansainvälinen paine jäi olemattomaksi.
   – Pekingin talvikisat pidetään helmikuussa 2022, ilmoitti Kiinan kansantasavallan johtaja Xi Jinping vuosi sitten.
   Sen jälkeen siirtoasiasta ei ole enää vakavasti keskusteltu, sillä Kansainvälistä olympiakomiteaa KOK:ta rahoittavat länsimaiset yritysjätit ovat rähmällään Kiinaan.
   Yhdysvaltalaisjulkaisu Bloombergin mukaan kymmenen KOK:n kahdestatoista suurimmasta sponsorista operoi Kiinan markkinoilla vuonna 2021 yhteensä 96 miljardin euron liikevaihdolla. Yritysten joukossa ovat muun muassa Coca-Cola, Visa ja Toyota.
   Talouslehti Forbesin mukaan NBC Universal Media on maksanut KOK:lle Pekingin kisojen mediaoikeuksista noin 1,13 miljardia euroa, eikä yhtiö antanut KOK:lle minkäänlaista painetta kisojen siirtämiselle.

   https://www.iltalehti.fi/pekingin-olympialaiset-2022/a/7b4c5ec8-f31c-4b8c-90e9-e37fef88efab

   Ps. Iltalehti: ”Kiinan olympiakisat olisi pitänyt siirtää vuodella eteenpäin.” Tai oikeastaan, Kiinaan ei olisi pitänyt lähteä lännestä kenenkään! Kiinan kisat olisi pitänyt boikotoida yksistään jo kiinalaisten laboratorioiden kautta – maailman levitykseen päätyneen man-made covidin takia, eikä yksistään covidin vuoksi, vaan sen vaatimien miljoonien turhien kuolonuhrien muiston kunnioittamisen takia – kaikki ne kuolonuhrit ovat viimekädessä röyhkeiden kiinalaisten viranomaisten kontolla!

   Olisivat vaan antaneet kiinalaisten yhdessä KOK-kavereidensa ja yms. kanssa hypätä pituutta hyppyrimäistään, siinä missä nuo suuryritysten, hoodeille saapuneet sponsoripomot olisivat saaneet nuuhkia kännissä & kontallaan paikallisia viruspesäkkeitä, täysiä vessanpyttyjä -ja ovenkahvoja.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top