Kirjailija väittää: Kiina rakentaa lisää viruslabratorioita, Bioase mainittu

Kirjailija Steven Mosher, jonka seuraava teos ” The Politically Incorrect Guide to Pandemics ” tulee myyntiin ensi vuoden  maaliskuussa, esittää hyvin radikaaleja väitteitä kommunistisen Kiinan armeijan ja virus-karkulaisen irtipäästämisestä epäillyn Wuhanin virologisen instituutin suhteesta, ja kertoo kirjassaan että Kiinaan on rakenteilla lisää arveluttavia tutkimuslaitoksia.

Steven Mosherin mukaan Kiina esittelee laitoksensa ”bioturvallisuustutkimuksen tehostamisena”, mutta onkin kyse vaarallisten virusten tuotantoresurssien laajentamisesta. Mosher ei allekirjoita Kiinan viranomaisten selitystä, että uusien laboratorioiden perustamisella pyritään vaarallisten virusperäisten tautien torjuntaan. Kirjailijan mielestä ”tämä on vain siviilipeite Kiinan biologisen aseohjelman uudelle ja suurelle laajentamiselle”.

Kirjailijan väite oli some-bannissa, kunnes Biden epäili samaa

Viime vuonna Mosher kirjoitti kolumnissaan, että SARS-CoV-2 – virus -COVID-19:n aiheuttaja- on voinut päästä karkuun Wuhanin virologisesta instituutista (WVI:stä), joka oli tuolloin ainoa korkean varmuustason viruslaboratorio Kiinassa. Sosiaalisessa mediassa Mosherin aihetta käsittelevät viestit varustettiin tuotapikaa ”valeuutinen”-leimalla, mutta se oli silloin: Toukokuussa (26.05.) Yhdysvaltain presidentti Joe Biden määräsi tiedustelupalvelut selvittämään kolmen kuukauden kuluessa SARS-CoV-2:n alkuperän, ja erityisesti mahdollisuuden,että se on lähtenyt liikkeelle laboratoriosta. Nyttemmin väärä-tieto-leimat on poistettu.

Keväällä 2022 ilmestyvässä kirjassaan Mosher kiinnittää huomion Kiinan viime vuonna säädettyyn uuteen bioturvallisuuslakiin:  Laki tukee monien uusien biolaboratorioiden perustamiselle maahan, vaikka on todisteita siitä, että COVID-19:n aiheuttaja on peräisin juuri tällaisesta laboratoriosta Wuhanissa.

Kiinan tiede- ja teknologiavaraministeri Xiang Libin kertoi, että ministeriö on jo  hyväksynyt kolmen  bioturvallisuustasoltaan Wuhanin virologian instituutin mallin mukaisen P4-laboratorion ja 88:n P3-bioturvallisuustason laboratorion rakentamisen. Kiinan tiedeakatemian puheenjohtajan Bai Chunlin mukaan P-4 -tason laitoksista toimii jo kaksi, ja P-3:ista 81 labraa. Mosher väittää, että uusien resurssien myötä kommunistinen Kiina on kaksinkertaistanut kapasiteettinsa taudinaiheuttajien käsittelyssä. Mosher väittää lehden mukaan tulevassa kirjassaan myös, että kommunisti-Kiinan Kansan vapautusarmeijalla (PLA:lla) on suoraan alaisuudessaan useita P3-tason laboratorioita, ja nämä ovat toiminnassa.  Bioaseiden tuotantoon osallistuvat myös monet sviililaboratoriot, kirjoittaa Mosher.

Suhtautuminen mediassa, -sosiaalinen media mukaanlukien- ja myös Yhdysvaltain viranomaisten keskuudessa vielä äskettäin ”salaliittoteoriana” torjuttuun hypoteesiin SARS-CoV-2:n laboratorio-alkuperästä on yllättävänkin nopeasti muuttunut totaalisesta torjunnasta kiinnostukseksi. Kirjailija Mosher, jonka tulevan kirjan sisältöön New York Post pääsi tutustumaan ennakolta, on jännän äärellä.

Asiasta kirjoitti:

12 Comments

 1. Erm
  24.7.2021 07:55

  Eipäs kaveri listannut usan, uk:n, ranskan, israelin ja venäjän bioase/viruslaboratorioiden määriä.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   24.7.2021 09:51

   Jos hän ei ole kirjoittanut kirjaa aiheesta? Kerrotko lisää näistä muista maista viime vuosina levinneistä laboratoriokarkulais-viruksista?

   Vastaa
   1. Piitu
    24.7.2021 16:15

    Tuossa taitaa olla joitakin: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_laboratory_biosecurity_incidents

    Ja eihän kukaan kerro mitä kaikkea on karannut, vaan yritetään peitellä mahdollisimman jälkiä pitkään ja totaalisesti.

    Vastaa
 2. Puolueeton
  24.7.2021 12:20

  Aihe on hyvin ajankohtainen ja, jos kirja menee hyvin kaupaksi, siitä tulee mukavasti rahaa vaikka huippu Teslan ostoon. Kirjailijahan on aika kyvytön selvittäämään noinkin vaiketata tutkimusta omin avuin, joten voi odottaa vain jännitysromaania.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   24.7.2021 13:02

   Aiheesta on runsaasti muuta tietoa, ja Bidenkin alkaa ottaa vakavasti Trumpin ja Pompeon väittämät asiat viruksen alkuperästä. New York Post julkaisi oleelliset asiat lainauksina, joten odotuksesi on päättynyt.

   Vastaa
   1. Piitu
    24.7.2021 16:27

    Muistetaanpa nyt Irak:n kemialliset aseet. Kaikki siirtomaaryöstöä ja orjuutta harrastaneet huusivat yhteen ääneen kemiallisista aseista ja usan kaikki lehdet kirjoittivat millaista kemiallista asetehdasta, ohjuksia, jne. on koko irak täynnä. Tiedustelupalvelut tietysti ja aina rakentavat sellaisen totuuden, kuin on tarpeen väärän maan toiminnan hallitsemiseksi ja haittaamiseksi.

    Ennen Irak:n sotaa kaikki hyökkäykseen osallistuneet tiesivät jo pari viikkoa etukäteen, että koko usan hallinnon todistama kemiallisten aseiden arsenaali on täyttä valhetta. Enää ei voitu perääntyä, kun kaikki olivat julistaneet kemiallisten aseiden määrää Irak:ssa.

    Väittäjiä ja lausuntojen antajia riittää, mutta kukaan ei iske tiskiin todisteita, jotta jokainen vai punnita niiden oikeellisuutta. ”Meillä on tietoa”, ”me olemme nähneet”, ”olemme saaneet tietoomme”, jne., jne. -lausuntoja riittää, mutta todisteita ei julkaista (ehkä jos niitä ei ole)

    Kiina ei alistu muiden komennolle ja ohjaukselle, niin pitää keksiä kaikkea mahdollista, jotta saataisiin omaa kilpeä kiillotettua, kun omat korttitalot on kaatumassa fantasiasuunnitelmia tehdessä.

    Vastaa
    1. Pekka Kemppainen
     24.7.2021 21:41

     Joo, ei alistuta Kiinan komennolle eikä fantasioille.

     Vastaa
     1. Obelix
      25.7.2021 11:38

      Suomessa näyttää kyllä olevan varsin ”monipuolinen” kansallismieliseksi julistautunut scene, josta se äänekäs osa – jostain syystä – trollaa puolustaen kommunistisen Kiinan viruslaboratorioita? Edes vasemmistolaisella Marinin hallituksella ei ole ollut kykyä siihen.

      Ps. Milläköhän mandaatilla juuri nämä _kova-ääniset_ kansallismieliset edustavat aitoja ”maan hiljaisia” isänmaallisia suomalaisia julkisuudessa – panee miettimään?

   2. Puolueeton
    24.7.2021 20:34

    Voitko varmistaa mitenkään, mitkä runsaat ”tiedot” ovat huhuja tai propagandaa jonkin asian puolesta ja mitkä olisivat mahdollisesti totta ja mitkä todennäköisesti totta.
    Filosofit ja kirjailijat eivät ole tietääkseni keksineet juuri mitään pysyvää tietoa.
    Suomalainen media (”laatu” ja ”vale”) on liki pitäen unohtanut maahanmuuton ongelmat ja ilmastonmuutoksen – puolesta tai vastaan. Kaikille kuuma aihe on pandemia tai kannattaisi varmaan puhua Covid 19 viruksen aiheuttamista ongelmista joko liioiteltuna tai aliarvioituna.

    Vastaa
 3. juha II
  24.7.2021 16:32

  On päivän selvää, että Kiina häärää asian ympärillä, koska CCP on kaiken pahuuden ilmentymä psykopaatti narssististen globalistien kanssa maalinaan yksi ja sama asia. Maailman valta ja ihmisten täydellinen hallinta niin, että heiltä riistetään yksilön vapaus sekä oma tahto päättää itse alkeellisimmistakaan asioista!

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   24.7.2021 21:39

   Kolmen pelaajan, globalistien (finanssi-sellaisten), islamo-globalistinen (=kalifaattihullut) ja Kiinan välinen kuvio nähtäneen jossakin vaiheessa. Odotellaan, mutta paree ettei nähä liian myöhään.

   Vastaa
 4. Kurkkaus kulissien taakse
  25.7.2021 17:03

  Koko plandemian kuvio oli tarkkaan kuvattu vuotaneessa, jo vuonna 2010 Rockefeller Lock-Step suunnitelmassa, johon myös Hollantilainen kansanedustaja keväällä kuuluisassa sittemmin netistä sensuroidussa puheessaan suunnitelman printti kädessään viittasi. Viruksia kehitettiin mm. Pohjois Karoliinassa, sitten Kanadassa ja myöhemmin mm. eurooppalaisten globalistien (e.g. Soros) omistamassa Labrassa Kiinassa. Kiinan labran juuret ovat Englannissa korona-viruksen patentoineessa Pirbright-instituutissa, josta levisi aiemmin suu- ja sorkkatauti ja joka kehitti hullunlehmän taudin syöttämällä lehmille rehun seassa jauhettuja lehmänaivoja. Ainakin osa labroista piiloutuu eläinlääketieteen instituutti tyyppisen kyltin taakse. Sotilaslähteiden mukaan jonkun taudin, ehkä influenssa A/B tms, jota alettiin kutsua covid-19, levitys aloitettiin 2019 Wuhanissa Armeijoiden Olympialaisissa, joihin osallistui 100 maata. Laajassa ruokatarjoilussa oli sekoitettu jotain ruokaan, toisaalla toisessa ruokailussa oli sekoitettu jotain juomaveteen ja kolmannessa kokeessa sumutettiin aerosolia helikoptereista kiinalaisten uudenvuodenjuhlan aukiolle. Kun Wuhanin ”sattumalta” hapen resonanssitaajuudella 60Ghz toimiva tiheä 5G-verkko avattiin, alkoi viikate heilua, kun sisäelimiä purskahteli ja veri ei pystynyt siirtämään resonanssissa olevaa happea kehon elimille. COVID-19 testiksi kutsuttu PCR-arvaus patentoitiin 3,5 vuotta ennen kuin skandaali alkoi 2019 ja se patentoitiin covid-19 nimellä vaikkei ko. tartunnasta pitänyt olla silloin tietoakaan. Laivaukseen ja tullaukseen liittyvistä asiakirjoista näkyy, että EU-maat ostivat suuria määriä covid-19 testejä varastoon jo vuotta ennen kuin plandemia 2019 ”yllättäen” puhkesi.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top