Kivan Kauppiaat

Tunteilla ei voi ratkoa tieteellisiä ongelmia. Vaikka itkisi kyynelten valtameren, se ei poista mitään ongelmaa maailmasta, ei yhtään mitään. Me olemme hylänneet älyn ja järjen äänen, viisauden, ainoastaan iän mukana tulevan kokemuksen, että tarvitaan elämä ymmärtääkseen elämää tai yhtään mitään. Emme kunnioita vanhuksia ja röyhkeät kakarat hyppivät silmille, jotka haluavat muuttaa koko maailman, vaikka eivät ole varmoja edes omasta sukupuolestaan tai siitä että pallo on pyöreä.

Ja vaikka jokainen uusi sukupolvi tuottaa omat esikuvansa ja sen idolit ja että jokaisella uudella sukupolvella on omat juttunsa, joita vanhat kävyt eivät hiffaa, ei meidän silti pitäisi kuunnella 16-vuotiasta lasta ilmastonmuutoskeskustelussa. Meidän ei pitäisi kuunnella 16-vuotiasta lasta, joka ei ole suorittanut edes lukion opintoja, johtavana äänenä ilmastonmuutoskeskustelussa. Ettäkö juuri tämä lapsi olisi se, jota kaikkien on kuunneltava monimutkaisista tieteellisistä analyyseistä, että tämä lapsi olisi johtava ilmastonmuutostieteen analyytikko ja suorittaisi itse tarvittavia tieteellisen metodologian mukaisia kokeita?

Nuoruuden palvonta on mennyt niin pitkälle, että olemme hukanneet oman ihmisyytemme, kun kohotamme ilmastonmuutostieteen ja keskustelun asiantuntijaksi 16-vuotiaan lapsen. Lapsen, jolla ei ole mitään muuta ymmärrystä kuin lapsellista tunteiden paloa asiaan. Asiaan, jonka puhujaksi hänen vanhempansa ovat lapsensa valmentaneet ja jolla he nyt ansaitsevat miljoonia kaikilla valuutoilla.

Kaikkialla parrasvaloihin ilmestyy aina uusia lapsia ja lapsenmielisiä, joita kaikkien olisi kuunneltava ja kunnioitettava heidän ainutlaatuisia tunteitaan. Heidän on muutettava koko olemassaoleva maailma ja läntisen yhteiskunnan infastruktuuri, ettei heidän tunteitaan loukata, sillä pelkkä todellisuus loukkaa heidän heiveröisiä tunteitaan. He eivät oikeastaan osaa mitään muuta kuin tuottaa liukuhihnalta uusia ongelmia, että aivan kaikesta he tekevät ongelman ja sitten koko maailman on muututtava täysin toisenlaiseksi jokaisen uuden järjettömyyden perässä.

Röyhkeät kakarat johtavat maailmaa kohti tuhoa

Röyhkeät kakarat johtavat maailmaa kohti tuhoa. Lapset ovat lapsia ja aikuiset aikuisia ja lapset eivät voi ohjata ja opettaa aikuisia, näin on ollut läpi koko ihmisyyden historian ja niin sen on oltava. Ja kaikkialla maailmassa alkuperäiskansat elävät niin, että kaikista vanhimpia kunnioitetaan eniten ja nuorten tehtävänä on ammentaa heidän viisaudestaan. Se on initiaatioriitti, että nuoret oppivat vanhemmiltaan ja kunnioittavat heitä. Kylän vanhimmat ovat kylän päälliköitä, ikä määrittää arvojärjestykset. Vanhuus, kokemus ja elämänviisaus ovat aina korkeampia ihmisyyden mittareita kuin nuori ikä. Tämä on maailman luonnollisimpia asioita. Tai ainakin, niin sen pitäisi olla.

Eikä täällä meidänkään nykyisessä ihmisyydessämme ja ihmiskunnassamme pitäisi olla mitään oikoreittiä, että täällä lapset menisivät vanhempiensa edelle ja ohitse. Että he kuvittelevat olevansa minkä tahansa asian asiantuntijoita, kunhan ovat katsoneet sen googlesta. Sosiaalisessa mediassa kasvanut nuoriso ei omaa minkäänlaisia käytöstapoja, he ovat kuin ne pellossa kasvaneet, joille yksinkertaisetkin tosiasiat ovat liian vaikeita. Ne loukkaavat heidän heiveröisiä pikkutunteitaan. Heiltä on jäänyt asentamatta ja päivittämättä sellaisia tavanomaisia käyttäytymisen ja ihmisyyden perusprinsiippejä, että he ovat todellisuudesta niin irrationaalisia ja kaikesta vieraantuneita, että ihan kuin koko evoluutio kiipeäisi takaisin puuhun. Että muiden kädellistenkin yhteisöt kunnioittavat paremmin vanhempiaan kuin nämä nykyiset ihmisapinat.

Ja he ovat sellaisia juuri siksi, että heidän kallisarvoisia tunteitaan on aina vaalittu pumpulissa, heitä on suojeltu niin kiivaasti kaikilta pettymyksiltä ja heidän on annettu luoda oma todellisuutensa someen, jossa koko planeetan tarkoituksena on pyöriä heidän napojensa ympärillä. Eikä heillä ole mitään toleranssia pieniltäkään todellisuuden pettymyksiltä, joissa väistämättä elämässä toisinaan heidän tunteitaan loukataan, että ei ole olemassa elämää ilman pettymyksiä ja vastoinkäymisiä, mutta niihin ei kuole. Virheet opettavat enemmän kuin onnistumiset. Ellei ole koskaan epäonnistunut missään, ei voi olla opettamassa mitään kenellekään toiselle. Ensin on tehtävä virheitä ja opittava itse, vasta sitten, vasta sitten voi alkaa edes harkitsemaan opettamista toisille.

Uutis- ja ajankohtaisohjelmat toimitetaan pikkulapsen järjellä ja logiikalla

Tämä on lapsellisen haaveilun ja hölynpölyn kultakausi, jossa jokaisesta järjettömyydestä tehdään todellisuutta ja todellisuudesta järjettömyyttä. Tämä on hiekkalaatikon ja muoviämpärin kultainen aikakausi, jossa uutis- ja ajankohtaisohjelmat toimitetaan pikkulapsen järjellä ja logiikalla, pikkulapsen tunteella, että kun ei uskota mörköön, sitä ei ole olemassa, todellisuuden ja tilastot voi lakaista maton alle, jos niissä ei ole mitään kivaa. Ohjelmiin ja haastatteluihin, asiantuntijoiksi ja studiovieraiksi, huolitaan vain samanmielisiä, kivoja kavereita ja niitä muita ivataan, pilkataan ja mustamaalataan kun äiti ei ole kieltämässä. Ylessä ja Hesarissa lällätetään kuin iskän tai isoveljen selän takaa, vaikka isillä on synnytyksen jälkeinen masennus ja koko sukupolvi ja ammattikunta joukkopsykoosissa.

He ovat kivan kauppiaita, he haluavat vain kivaa ja tykkäyksiä, lapset jotka haluavat muuttaa koko maailman suurella tunteella, mutta täysin puutteellisilla tai jopa harhaanjohtavilla tiedoilla. Että mistään ei tarvitse tietää mitään, eikä edes yrittää sietää epämieluisia ja negatiivisia tunteitaan – tai toisinajattelevia. Omat tunteet nyt ainakin pitäisi ensin hallita ennen kuin lähdetään maailmaa muuttamaan. Mutta sen siitä saa kun laitetaan lapset asialle ja pikkutytöt leikkimään ministereitä, ollaan työharjoittelussa valtion johdossa. Eivätkä kansalaiset ole oikeutettuja kyseenalaistamaan ja esittämään kritiikkiä tälle hullutukselle, joka ennen tunnettiin nimellä hallitus, sillä kritiikki ja kyseenalaistaminen loukkaa leikkiministerien tunteita.

Vaikka sisäministeri oli täysin vietävissä tunteissaan kurpitsanvankkuritarinassa mukamas tapetusta irakilaismiehestä – ja sitten kun totuus tuli ilmi, ettei mikään siinä ollut totta, sisäministeri ei mitenkään edes yrittänyt pahoitella erehdystään ja pyytänyt erehtymistään anteeksi niin kuin normaali ihminen olisi tehnyt. Sillä todellisuudeksi riittää, että tarina olisi voinut olla totta, eikä oppositiolla ole oikeutta loukata sisäministerin tunteita. Sillä näin on arvopohja.

Olemme laittaneet lapset asialle ja koko maailmasta tulee yksi suuri pomppulinna ja hullujen huone, jossa joka päivä on namipäivä ja kivapäivä. Tänään pääministeriäkin tuuraa 16-vuotias. Mikä voisi mennä pieleen kun laitetaan lapset asialle?

Ainoastaan kaikki.

7 Comments

 1. Valetiede rehottaa, mutta Saksa jo herää
  7.10.2020 21:50

  Loistava kirjoitus naulan kantaan! Lisäksi valetieteen levittäjien olisi aika hiffata, ettei tieteellistä totuutta selvitä äänestämällä näkemyksestä. Koronan tilastot: tartunnan saaneista 99,983% on selviytynyt hengissä. Kuolleisuus siis kausiflunssan tasoa. Kukas nyt maksaa hölmön terveiden karanteenin seuraukset? Hallituksen, valtamedian ja THL jäsenet voivat aluksi luopua omaisuudestaan ja minimipalkan ylittävistä tuloistaan – sitä se heidän aivopesun taikasanansa ”VASTUULLISUUS” oikeasti tarkoittaa. Tiesittekö, että sairausbisneksen aloitteesta pandemian määritelmä muutettiin 12 vuotta sitten kaikessa hiljaisuudessa? Vaatimus tartunnan vaarallisuudesta ja korkeasta kuoleman riskistä pudotettiin pois! Nyt mikä tahansa lievä maailmanlaajuinen pöpö luokitellaan pandemiaksi. Swine-flu:ssa sillä jo rahastettiin 2009: Saksalainen rokote-trolli vaahtosi miljoonien kuolevan Swine-flu tartuntaan. Sairausbisnes rahasti laajalla Swine-flu rokotekampanjalla. Sitten Swine-flu paljastui vain lieväksi flunssaksi ja koko rokotekampanja olikin rahastus turhasta. Euroopassa 700 lasta vammautui Swine-flu rokotteesta pysyvästi. 2020 se sama saksalainen rokote-trolli (muita ei kuunneltu) kiihkosi Saksan taloudelliseen korona-katastrofiin ja ihmisoikeuksien perumiseen. Onneksi nyt vahva terveyden ja lakien asiantuntijaryhmä valmistelee Saksaan ja maailmaan Nurembergin oikeudenkäyntejä korona-trolleja vastaan ”suurin rikos ja petos ihmisyyttä vastaan”. Häkki tulee heilumaan koko maailmassa ja korvaukset tullaan vihdoinkin perimään. Koronatrollit tarkkailuun – saattavat yrittää itsemurhaa.

  Vastaa
 2. uskova make-71
  7.10.2020 22:22

  Erittäin hyvä kirjoitus. Tämän maan johdossa on todellakin lapset, joilla ei ole juuri minkäänlaista elämän- tai työkokemusta. Eikä minkäänlaista sietokykyä asialliselle ja faktoihin perustuvalle kritiikille. Sisäministeri on kuin pikku-Myy ja pm on narsisti feministi.

  Huomioitavaa on myös se, että yhä useammin johtavaan asemaan valitaan feministi. Mitä enemmän naisia (feministejä) on päättämässä asioista, sitä varmemmin asiat menevät kiihtyvällä vauhdilla huonompaan suuntaan. Nainen tekee päätökset tunteiden pohjalta – mies ajattelee järjellä ja tekee päätöksen faktoihin perustuen.

  Vastaa
 3. Kalergi-suunnitelma
  7.10.2020 23:44

  TOIMITTAJAT YMMÄRTÄVÄT ELONKAPINAN HULIGANISMIA, SILLÄ ONHAN KYSEESSÄ HEIDÄN ”TIEDOSTAVAT” LAPSENSA JA KAVERINSA :
  https://ylewatch.blogspot.com/2020/10/toimittajat-ymmartavat-elonkapinan.html

  Vastaa
 4. Orang Utang
  8.10.2020 02:10

  > että täällä lapset menisivät
  > vanhempiensa edelle ja ohitse

  Nuoret. Tehkää mitä haluatte, omapahan on maailmanne. Se olette juuri te, jotka siihen paskaan hukutte.

  Minä lähden täältä pois.

  Vastaa
 5. Orang Utang
  8.10.2020 02:29

  Todellisuudessa lapset eivät johda mitään. He ovat vain aikuisten hyväksi käyttämiä. Lasten hyväksikäyttäminen on lisääntynyt ennen näkemättömiin mittoihin.

  Yksi rakenteellinen virhe ajattelussamme on, että olisi olemassa jokin “yleinen etu” tai “yhteinen hyvä”, jota sitten ministeriksi valittu “yleinen nainen” jotenkin edistää.

  Minäpä kerron: Ei ole olemassa yhteistä hyvää. Yhteisestä hyvästä puhuminen on vain yksi henkilökohtaisista selviytymisstrategioista, joilla pärjätä itse ja jättää jälkeläisille hyvä virka, joka elättää heidät.

  Lyhytjänteiseksi tulleessa elämässä etsimme ratkaisuja omiin ongelmiimme. Voisiko joku toinen ratkaista tilanteen johon olen joutunut, vaikka “yhteiskunta” tulla apuun? Tuo kysymys on väärä!

  Vaikeassa tilanteessa meidän pitää kysyä: Miten minun pitäisi toimia, että omat lapseni eivät joudu saman ongelman eteen omassa elämässään.

  Ajattelemme, että jos minulla olisi tarpeeksi rahaa, niin kaikki ongelmat … Ja jos ongelmat eivät kuitenkaan sitten … niin se johtui vain siitä, että sitä rahaa olisi pitänyt olla vielä enemmän.

  Mutta mitä tapahtuu, jos minulla on maailman kaikki rahat ja kaikki maailman valta, jos jokainen ihminen kumartaisi edessäni ja olisi valmis mihin tahansa uhrauksiin, jos vain heittelisin tarpeeksi seteleitä hänen jalkojensa juureen: Olisin keksinyt orjayhteiskunnan! Vain minä olisi vapaa, ostettu vapaaksi. Vailla vastuuta mistään, koska raha korvaa kaikki tekoni, onhan sitä nyt riittävästi.

  – Voiko ihmisen ikuinen onni lopultakin löytyä orjayhteiskunnasta?

  Vastaa
 6. Juha
  8.10.2020 08:25

  ”Kaikkialla parrasvaloihin ilmestyy aina uusia lapsia ja lapsenmielisiä, joita kaikkien olisi kuunneltava ja kunnioitettava heidän ainutlaatuisia tunteitaan. Heidän on muutettava koko olemassaoleva maailma ja läntisen yhteiskunnan infastruktuuri, ettei heidän tunteitaan loukata, sillä pelkkä todellisuus loukkaa heidän heiveröisiä tunteitaan”

  https://mvlehti.net/2020/10/02/paivan-twiitti-tytottely-yksi-naisvihamielisimmista-ilmioista-vihapuhetta-ja-hairintaa-maria-ohisalo/

  Aivan..

  Vastaa
 7. juha
  8.10.2020 12:27

  Erittäin hyvä kirjoitus ja osuu suoraan härän silmään analyysissään nykyajasta, joka on kuin pillastunut laukkava hevonen kärryjen edessä ja suitset ovat pudonneina sen jalkoihin, jolla vetohevosta edes pyritään hallitsemaan.

  Olen itsekin jo nk. ”wanhana pieruna” ja jokinlaisen kotikasvatuksen saaneena käsittänyt sen miksi kaikki ns. milleniumit ja sitä edeltäneetkin sukupolvet ovat ”lumihiutaleita” ja äärimmäisiä ”mielensä pahoittajia”, mutta myös samalla pikku-diktaattoreita. Jotka ovat täysin kykenemättömiä käymään edes rakentavaa keskustelua niiden kanssa, joilla onn eri käsitys asioista mitä heillä itse on, Ainoa vaihtoehto on erimielisten ”eliminoiminen tavalla tai toisella.

  Ja nyt siihen perussyyhyn. Lainaus:

  ”Ja he ovat sellaisia juuri siksi, että heidän kallisarvoisia tunteitaan on aina vaalittu pumpulissa, heitä on suojeltu niin kiivaasti kaikilta pettymyksiltä ja heidän on annettu luoda oma todellisuutensa someen, jossa koko planeetan tarkoituksena on pyöriä heidän napojensa ympärillä. Eikä heillä ole mitään toleranssia pieniltäkään todellisuuden pettymyksiltä, joissa väistämättä elämässä toisinaan heidän tunteitaan loukataan, että ei ole olemassa elämää ilman pettymyksiä ja vastoinkäymisiä, mutta niihin ei kuole. Virheet opettavat enemmän kuin onnistumiset. Ellei ole koskaan epäonnistunut missään, ei voi olla opettamassa mitään kenellekään toiselle. Ensin on tehtävä virheitä ja opittava itse, vasta sitten, vasta sitten voi alkaa edes harkitsemaan opettamista toisille.”

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top