Kokkisotaa Kalliossa: Kaksi miestä sairaalaan

Lauantaina (02.01.) hätäkeskus sai soiton, jonka mukaan Kallion paljonpuhutussa kaupunginosassa Helsingissä on eräässä asunnossa ilmeisesti mieshenkilö, jolla on teräaseen pistoja vartalossaan.

Paikalle saapunut poliisipartio löysi peräti kaksi miestä, joista kumpikin oli ilmoittajan kuvaamassa olotilassa, -ja voimakkaasti päihtyneitä. Toinen miehistä lojui vuoteessa, verisenä. Hän ihmetteli, mitä poliisi asunnossa tekee. Toinen mies, verissään hänkin, osasi selittää, että asunnossa oli leikattu sipulia, minkä seurauksena kumpikin miehistä oli saanut pisto- ja viiltohaavoja eri puolille kehoa.

Miesten puhuttaminen paikalla ei tuonut selkoa asunnon tapahtumiin. Molemmat vietiin sairaalaan paikattaviksi. Heitä epäillään toistensa puukottamisesta. Kallion kaupunginosa Helsingissä tunnettiin joskus viime vuosisadalla sakilaisista. Nyttemin se on saanut kultturellin maineen, ja siellä asuu ns. hipstereitä.

Tietolähde: Poliisin tiedote.

1 Comment

  1. Huopo Sarpa
    14.1.2021 19:33

    Herra Kemppainen. Tuen sanan vapautta erittäin oleellisena inhimillisyyden tukirakenteena. Kyseisen oikeuden tähtien alla oikeutatte itsenne valaisevaksi. Onko se oikeutta, velvollisuutta, ehkä ylemmyyden tuntoa? 2.1.21 tapahtuu onnettomuus. Sunnuntai. 4.1.2021, maanantai. Rikoksesta ei ole todisteita, ketään ei syytetä syyttäjän, ei edes poliisin toimesta. Pelkästään sinun. Vaikka esi-, tai isovanhempasi, tai mitkä hyvänsä yksinäisyydestäsi vastuussa olevat tahot olisivatkin polttaneet eläviä ihmisiä hengiltä liian korkeasta ajatuksen juoksusta psykoosiin ajautuneina, ei anna moraalista oikeutta. Muiden elämillä spekulointi on jokaisen vapaus, todisteilla tai ilman. Siksi annan sinulle anteeksi, sillä vaikutat raa-asta hyväksikäytöstä kärsivältä ihmisen muotoiselta arpikudokselta. P. S. Tiedät varmasti että monesta hyväksikäytetystä tulee itsestään ikävä setä.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top