Kokoomus esittää hallitukselle epäluottamusta

Täysistunnon aluksi 25.6 lisätalousarvion keskustelun yhteydessä kokoomuksen Timo Heinonen teki esityksen, että hallitus ei nauti eduskunnan luottamusta.

Heinonen korostaa puheenvuorossaan, että hallitukselta puuttuu kaikki työllistämistoimet, joten siksi hallitus ei nauti eduskunnan luottamusta.
Linkki puheenvuoroon

6 Comments

 1. Kaikki rahat pois
  25.6.2020 13:05

  Varmaan joku väärinkäsitys.

  Katsos kun jos Suomi antaa kaikki rahat ja ottaa velkaakin niin paljon että makselee niitä vielä vuonna 2058 ja ANTAA KAIKKI ITALIALLE JA ESPANJALLE, niin Suomen talous rock & roll. Lisätietoja kannattaa kysyä Sannalta.

  Vastaa
 2. Tenho
  25.6.2020 18:30

  Kommunistisen ja kulttuurimarxilaisen kokoomuksen on turha esittää minkäänlaista epäluottamus kenellekään, vai kismittääkö se kun eivät saa itse olla mukana hallituksessa mädättämästä ja tuhoamassa Suomea ?

  Vastaa
 3. Kommunistisen diktatuurin pilke silmäkulmassa?
  25.6.2020 20:28

  Onko jossain joku, joka luottaa hallituksen jäseniin? Hu-huu?
  Onkohan kokoomus oikeasti aikuistumassa, vai sama globalistisen EU/YK diktatuurihankkeen tavoite silmäkulmassa?
  Etsikää, kokoomus, ne turhaan rokotteeseen luvatu sadat miljoonat kun kommarit ei itse enään löydä eivätkä muista luvanneensa.

  Vastaa
 4. Anna-Maria Korhonen
  25.6.2020 21:05

  Hallituksen pääteemathan ovat koko sen olemassaoloajan olleet: vihapuhe, Al-Holin äitien ja lasten tuominen Suomeen, yksin tulleiden lasten vastaanotto Kreikan saarilta sekä suomalaisten lock-down koronapandemian vuoksi. Viimeksi mainitun takia ollaan myös sitouduttu massiiviseen tukipakettiin Saksan, Ranskan, Italian ja joidenkin muiden Euroopan maiden elvyttämiseksi. Isokenkäisten ja rahan päälle ilmeisesti yhä edelleen ymmärtävät kokoomuslaiset ovat ilmeisesti heränneet siihen tosiasiaan, että koronan takia työttömyys on Suomessakin yli 16%, eikä maksajia tuolle tukipaketille löydy. Tuskin suomalaisten etua vieläkään ajatellaan.

  Vastaa
 5. Älä puhu totta tai saat syytteen vihapuheesta
  26.6.2020 15:23

  Mies leikkii naista tai nainen leikkii miestä.
  Sinun pitää valehdella uskovasi sen todeksi ja teeskennellä leikkiväsi mukana.
  Muuten rapsahtaa vihapuhesyyte – väärä mielipide ja silmäsikin näkevät väärin.

  Vastaa
 6. murre riepunen
  26.6.2020 17:12

  Eurooppa, Suomi siinä mukana kirjoittaa historiaa uusiksi, aikansa merkkihenkilöt, suurmiehet ilkkuen ja pilkkakirveen kera kaivetaan maan uumeniin, historian kirjat kirjoitetaan uusiksi, paremmin tähän hourupäitten aikaan sopivaksi., Ilmastohysterian vedellessä viimeisiään, tilalle saadaan uusia kohteita joihin satsataan, kuiten transsukupuolisten asiat, ei ole kansalle valtamedian kautta saatu riittävästi aikaa kertoa ongelmista. Vihreriden kansanedustaja intoili aurinkomyrskyn piakkoin iskevän maapallon kimppuun sellaisella voimalla, että koronan mukanaan tuomat vastoinkäymiset sen rinnalla tuntuu vitsiltä.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top