Konkurssien määrä saavutti viime vuoden viikko-tason

Alkuvuodesta konkursseja oli aloitettu hiukan vähemmän kuin viime vuonna vastaavana ajanjaksona, mutta viime viikolla saavutettiin vuoden 2020 viikottainen taso.

Suomen Asiakastieto Oy:n datakatsauksen mukaan viime viikolla (vko 31) aloitettujen konkurssien kokonaismäärä tavoitti ensimmäistä kertaa kuluvan vuoden aikana viime vuoden tason. Luku on silti pienempi kuin oli samaan aikaan vuosina 2018 ja 2019, eli ennen koronapandemian alkua. Konkurssiin on vuonna 2021 haettu viime viikko mukaanlukien yhteensä 1 484 yritystä.

Viikolla 31 konkurssiin haettiin 37 yritystä, eli kaksi kertaa suurempi määrä kuin samalla viikolla viime vuonna. Konkurssiin asetettujen yritysten määrä on kuitenkin edelleen selvästi pienempi kuin viime vuonna.

  • Tiedot: Suomen Asiakastieto Oy:n datakatsaus 09.08. 2021.

 

1 Comment

  1. juha II
    10.8.2021 23:08

    Hallitus käy kuin keilasalilla kaatelemassa keiloja suomalaisia pk-yrityksiä kun sveitsiläinen ”setä-mies” niin tahtoo. On hellyttävää kuinka pääministeri, jota suomalainen alkoholisti on kylmästi hylännyt. On löytänyt itselleen uuden ”miehen mallin” näyttämään, että raha, itsekkyys, valta ja menestys ovat ne kaikkein tärkeimmät arvot maailmassa!

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top