Konkurssivyöry tulossa: Mikä on pienyrittäjien ja yrittämisen kohtalo

Vain pino konkursseja pöydällä, niinkö?

Kun alkuvuodesta konkurssihakemuksia taas aletaan käsittelemään niin se tulee auttamatta olemaan surullista katseltavaa. Silloin pyyhitään pois osa Suomen historiaa koska varsinkin PK-yritykset ja varmasti osa suuremmista yrityksistä joutuu sulkemaan ovensa ja olisi varmasti jo niin tehnyt ilman tätäkin järjetöntä lakia. Lakia, joka todennäköisesti on vain syventänyt omistajien tuskaa ennestään ja synkentänyt heidän viimeisetkin uskon ja toivon pisarat tulevaisuuden. Kun agendana on saada ihmiset ja yhteiskunta kärsimään ja voimaan pahoin niin historiasta olemme sen verran viisastuneet, että se toteutetaan mahdollisimman julmalla tavalla, kai siitä joku, ehkä Bill Gates saa hetken hyvänolontunteen.

Armoton on se tie joka päättyy seinään

Ajatellaan nyt hetki sellaista pitkän kaavan kolmenkymmen vuoden pienyrittäjiä, joka joutuu tämän vuoden hallinnollisten päätösten ja rajoitteiden takia sulkemaan ovensa vuoden sisällä ja vielä pahasti velkaantuneena koska häneltä vedettiin röyhkeästi matto alta. Siinä on kuulkaa työkkäri tai muu valtion tuki aika laiha lohtu kun ikänsä puurtanut ihminen joutuu kylmästi toteamaan, että kaikki minkä eteen oli tehnyt töitä on niin sanotusti ‘for nothing’ ei minkään arvoista tälle maalle, valtiolle ja sen johdolle. No sitä se on kun on hallinto ja poliittinen kenttä täynnä pelkureita, jotka hädin tuskin uskaltavat omaa peilikuvaansa katsoa minkä nyt kuka tahansa pystyi huomaamaan Niinistön sekavista itsenäisyys puheista. Tällaiset ihmiset, jotka ovat pohjimmiltaan kylmiä ja armottomia eivät mistään kokonaisuuksista tai omien päätöstensä vaikutuksista mitään ymmärrä, muuten eivät varmaan omatunnolleen haluaisi ihmisiä, joilta on riistetty ei vain vähän vaan kaikki toivo, elinkeino ja elämänilo.

Mielenterveys nyt totisesti vaakalaudalla

Vaikka minulla on erittäin paljon myötätuntoa yrittäjiä kohtaan tunnen, että vähän lohtua voi kuitenkin ottaa siitä, että ainakin hyvillä yrittäjillä on kova nahka ja eivät ehkä täysin lannistu. Siksi nyt eniten tässä tilanteessa huolestuttaa se järkyttävän epävakaa mielenterveyden tila Suomessa, jossa karkeasti tilastojen mukaan ainakin noin yksi viidestä kärsii jonkinasteisesista mielialaongelmista, Ajatelkaa miten stressi ja tämä diagnosoitujen mielialahäiriöiden luku tulee kasvamaan, jos ei jopa räjähtämään käsiin ja kaikkea mitä se tulee tarkoittamaan? No tietenkin sitä, että alkoholin ja huumausaineiden käyttö nousee, varsinkin huonolaatuisten tuotteiden osalta, mikä varmasti olisi mielenkiinnostavaa seurattavaa myös Alko monopolin myynneissä, siis se että aina vain halvempaa suositaan ja tyrkytetään kansalle. Lisäksi se vielä pahempi ja ikävämpi asia on tietenkin itsemurhat ja väkivalta, joista varsinkin lapsiin kohdistuva väkivalta johtaa monien sukupolvien traumoihin ja pahoinvointiin.

Kaaos on valtaa

No kaaostahan nämä valtion virkamiehet ja erityisesti tällä hetkellä naiset haluavat se on selvä ja sen kyllä saavatkin varmaan astetta pahempana kuin osasivat ennustaa. En kuitenkaan usko, että kun tätä viime vuosikymmenien politiikka on seurannut, että yhdeltäkään poliitikolta mitään aitoja kyyneleitä tämän eteen heru, ja onhan se niin, että eihän murhaajan kannata itkeä, se vasta sopimatonta olisi eikö niin? Kyse on jälleen kerraan vastuuttomuudesta ja välinpitämättömyydestä, mutta tällä kertaa se ei ole anteeksiannettava asia koska se on ollut organisoitua ja tietoista. Tämä covid vuosi on näyttänyt meille juuri sen, että toimenpiteet joihin on ryhdytty ovat täysin tietoisia ja organisoituja koska aikaa on ollut aivan riittävästi muuttaa suuntaa. Vastuu on siis niillä, jotka päätökset ovat hyväksyneet ja hienoa asia kerrankin on se, että se koskee lähes koko poliittista kenttää, lähes joka puoluetta koska yksikään ei ole tehnyt riittävästi sen eteen, että tässä löydettäsiin toinen parempi, rakentavampi, järkeväpi, loogisempi tai inhimillisempi tie ja ratkaisu.

Käteen jää vain pahoinvointia

Lopputulema on selvä, kaikkia puolueita ja koko politiikka ja valtiota voidaan ja tulisi syyttää niistä toimista joihin on ryhdytty, eikä kansan tulisi enää niellä mitään mitä politiikalla on annettavan, piilottelun aika on ohi ja täysin läpinäkyvä politiikka ja valtiomuoto on ainoa mikä kansan tulisi suvaita kaiken tämän jälkeen jos edes sitä. Jotta asian sairas ulottuvuus vielä vähän korostuisi, niin voihan tässä ilmaan heittää sellaisen ajatuksen ja tuumailla, että ehkä tämä onkin se poliitikkojen tie parantaa työllisyysastetta kun ihmiset alkavat riistämään oman henkensä koska voivat niin pahoin etteivät näe muuta ulospääsyä. Mutta eihän se mitään koska aina sitä saa lisää maahanmuuttajia tuotua Suomeen, mikä tietenkin tukee myös hallituksen nykyistä agendaa. Eli korvataan menetetyt sielut sellaisilla ihmisillä, jotka ovat ikuisesti kiitollisuudenvelassa valtiolle ja tietenkin ovat valmiita tekemään mitä ikinä valtion naiset ja herrat käskevät valtikat ja vasarat kädessään…

(Kuva: Nina Paley, kuolema)

11 Comments

 1. Puolueeton
  8.12.2020 15:47

  Joku ihmisjoukko näistä hyötyy. Paljastakaa nämä, jos rohkenette ja osaatte. Kannattaa paljastaa myös se joukko vallanpitäjiä, jotka sitä johtavat ja siitä nauttivat että hyötyvät.

  Vastaa
 2. Matti M
  8.12.2020 15:52

  Siis kirjoituksen lopussa: …aina sitä saa lisää maahanmuuttajia tuotua Suomeen, mikä tietenkin tukee myös hallituksen nykyistä agendaa. Eli korvataan menetetyt sielut sellaisilla ihmisillä, jotka ovat ikuisesti kiitollisuudenvelassa valtiolle ja tietenkin ovat valmiita tekemään mitä ikinä valtion naiset ja herrat käskevät valtikat ja vasarat kädessään…

  Tosin, nuo menetetyt sielut korvaavat maahanmuuttajat eivät osaa koskaan olla kiitollisia tai kiitollisuudenvelassa mistään eikä kenellekään. Eivätkä ole myöskään valmiita tekemään mitään mitä kukaan ikinä käskee tai pyytää vaikka olisi mitä valtikoita ja vasaroita kädessään. Eivätkä ilman käskemistäkään. Sehän on jo nähty ja nähdään jatkossa lisää.

  Vastaa
 3. Patriootti
  8.12.2020 16:29

  Tulee monelle Isä meidän-rukous mieleen…No itseppä tämä saatananmoinen kultti ajaa itsensä nurkkaan ja hyvä niin. Alkuvuodesta ihmiset herää rukouksen voimalla lopullisesti saastaisesta unestaan, missä heitä on pidetty jo monia vuosikymmeniä ja jos totta puhutaan ja katsotaan historian kirjoja niin vuosisatoja!

  Vastaa
 4. Merceeri
  8.12.2020 17:25

  Moratorio
  Kuvaus
  ”KuvausMoratorio on lain täytäntöönpanon hidastus tai määräaikainen lykkäys. Esimerkki moratoriosta on obligaation tai maksun tahallinen viivästyttäminen. Oikeuden virkamies voi esimerkiksi lykätä maksua olosuhteissa, joissa toinen osapuoli ei kykene maksamaan toiselle.” Wikipedia

  Moratorio olisi inhimillisin keino estää kaaos…mutta kuten sanoit: ”Kaaos on valtaa! No kaaostahan nämä valtion virkamiehet ja erityisesti tällä hetkellä naiset haluavat?” Jos kerran kaaos on valtaa, niin kysymys kuuluu: keidenköhän laskuun meidän poliitikot ja virkamiehet aiheuttavat kaaosta Suomeen? Miksi edes ev.lut.kirkon piispatkaan eivät nouse / vaivaudu puolustamaan valtionkirkkonsa maksavia jäseniä? Sillä jopa yritykset maksavat pakollista kirkollisveroa – niin turhastako, eli menevätkö nekin rahat kaaosvallan aikaansaajien käyttöön?

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   8.12.2020 19:01

   Kun yrittäjän toiminta (ravintola, yleisöpalvelu) kielletään pandemiaan liittyvällä määräyksellä, valtio kieltää yrittäjän tulonhankinnan yleishyödyllisestä syystä. Myös rahoittajan ja vuokralleantajan tulonhankinta (lyhennykset, vuokrat) tulee keskeyttää samalla määräyksellä. Muu on yrittäjän ryöstämistä pankin ja kiinteistöbizneksen hyväksi.

   Vastaa
 5. Uusi Normaali tarkoittaa kommunistista diktatuuria
  8.12.2020 17:53

  Globalistieliitin tavoite on juuri se pk-yritysten konkurssiaalto, köyhyys ja kurjuus, joilla ihmismassat tehdään riippuvaiseksi valtion avusta. Sitten heille tarjotaan velkojen nollausta – ehtona yksityisomaisuudestaan luopuminen. Suunnitelman peitenimiä ovat ”suuri resetti” (the Great Reset) ja ”uusi normaali” (the New Normal). Suomeksi tavoite on lain yläpuolisen globalistieliitin johtama kommunistinen NWO-maailmandiktatuuri. Toteus perustuu valepandemialla luotuun turhaan pelkoon ja ihmisoikeuksien poistamiseen valepandemiaan vedoten. Jos kyseessä olisi kausiflunssaa vakavampi sairaus, pitäisi kokonaiskuolemissa näkyä nousua verrattuna samoihin kuukausiin edellisvuosina. Mutta ihmisiä kuolee 2020 yhtä harvoin tai harvemmin kuin edellisvuosina samaan aikaan. 99,983% covid positiiviseksi leimatuista on selvinnyt hengissä – ei kausiflunssaa pahempi 🙂 Sen sijaan rokotteet ovat se todellinen vaara, jolla eliitti aikoo eliminoida ”turhat syöjät” (useless eaters) 90%..95%, jotta eliitti voisi helposti alistaa ja orjuuttaa jäljelle jäävän 5%..10% maailman populaatiosta. Mediasensuroitu tavoite on hakattu kivimonumenttiin Georgia Guide Stones 1. ohjeeseen 8:lla eri kielellä jo vuonna 1980.

  Vastaa
  1. Pah
   10.12.2020 00:32

   Kiitos hyvästä tiivistetystä analyysistä. Juuri noin.

   Vastaa
 6. Merceeri
  8.12.2020 19:51

  ”On April 30, 1789, George Washington, standing on the balcony of Federal Hall on Wall Street in New York, took his oath of office as the first President of the United States.

  George Washington | The White Housewww.whitehouse.gov › … › Presidents”

  George Washington oli tiukan linjan KRISTITTY….ja maan ensimmäinen presidentti, sekä sen lisäksi vielä vapaamuurari, mutta hän varoitti jo tuolloin kristittyjä -ja vapaamuurari veljiään ns. luciferistisistä illuminaateista / valaistuneista, jotka olivat George Washingtonin varoituksen sanoin: parhaan kykynsä ja kaikin keinoin saastuttamassa maan kristittyjä, kirkkoja, looseja -ja temppeleitä.

  Vastaa
 7. Yrittäjät, Suomen tulonlähde
  8.12.2020 20:12

  Ikävä kyllä suurin osa ihmisistä on vähintään kahden valovuoden päässä yrittäjyydestä, ja se ei ole vähän kun katsotaan tätä porukkaa joka nyt on joutunut ahdinkoon.

  Ensimmäinen virhe tehdään sillä tasolla että ”Minä tykkään korjata autoja. Minäpä perustan autokorjaamon”. Tältä pohjalta ei koskaan pitäisi aloittaa yritystoimintaa. Polku on kivinen. Yritystoiminta pitäisi aloittaa periaatteella:”Minulla on sotevaa iltaisin niin paljon että niillä töillä täyttäisin päivän työt. Ja saan niistä neljä kertaa enemmän raha kuin päivätystä”. Taikasana on tuon ”neljä kertaa”, koska sen verran enemmän pitää tienata jos myy vain omaa työtään, että saa saman palkan kuin vieraalla.

  Tämäkään ei yksin riitä. 11kk:ssa pitää tienata 13kk palkka. Eli, jos esim. kolmena vuotena sotevaa tehdessä pystyy tienaamaan 11kk aikana 13kk sen rahamäärän nelinkertaisena kuin vieraalla ollessa, voi perustaa oman yrityksen. Toinen taikasana on tuo ”kolme vuotta”, Eli jos kolme vuotta on sotevaa ja asiakskunta senkin kasvaa, niin sitten ollaan yrittäjyydessä jo melko vankalla pohjalla.

  Pitää muistaa että 75% kuluista tulee yheiskunnalta. Yhteiskunta tarvitsee yrittäjiä maksaakseen palkkaa politikoille, kuntien virkamiehille ja erilaisille tarkastajille. Ja niille iänikuisille opettajille joilla on neljän kuukauden vuosilomat.

  Ja aina kun pienyrittäjä tekee tappiota tai konkurssin, niin valtion sisällä virkamiehet taputtavat käsiään. Sillä silloin yrittäjä on tehnyt ilmaista työtä valtiohallinnolle. Täyttänyt se loputonta rahasäkkiä.

  Itse lopetin 30v jälkeen yrittämisen. Sain tietysti palkan ja kaikki omat kulut peittoon. Mutta kun edes oma kunta ei kertaakaan pyytänyt tarjousta mistään hommasta niin mietin että mitäs minä hikoilen. Elelin viisi vuotta firman kassasta ja alv-palautuksilla. Jja loppujen lopuksi sain sieltä vielä verottomana vajaa kymppitonnin käteen. Ei sikäli huonosti että yrittämisellä osti viisi vuotta vapaa-aikaa. Mutta kyllä yrittämisen palkka pitäisi olla muutakin kuin kokemuksen hankkimista. Suomessa se ei ole mahdollista. Sen varmistavat virkamiehet. Ne jotka saavat palkkansa yrittäjiltä.

  Vastaa
 8. juha.
  8.12.2020 20:24

  1990-luvun lama ja kaikki 15 000 ruumista (Talvisota 25 000) tulee valitettavasti olemaan rusettiluistelua verrattuna kun v. 2021 konkurssi-giljotiini laukeaa!!! Tulossa on sivusta seuraavallekin kamalia aikoja, jotka valtamedia tulee salaamaan valtaosaltaan, koska seuraamustilastot pääosiltaan tullaan julistamaan salaisiksi! Ja ne puhdas sieluiset tahot, jotka k0okoavat tietoja itse ja levittävät niitä somessa globalistis-juutalaisissab teknolokia jättien omistamissa alustoissa sensuroidaan, blokataan ja viime kädessä Suomen läpikorruptoitunut demla mätkii tuomioita yhtä lapsellisesti kuin ”vihapuheesta” ja ”rasismista”, jotka ovat pohjaltaan vainopohjaista toimintaa kansallismielisiä ja niitä tahoja kohtaan joilla on periaatteita ja selkärankaa olipa ympäröivän yhteiskunnan ”arvopohja” millainen hyvänsä!!!
  Meillä on parasta aikaa presidentti, jolla on verta käsissään siinä lamakaustissa, jolla pelastettiin pankit ja hukutettiin viattomat kansalaiset!!!

  Vastaa
  1. On aika valmistautua tulevaan
   9.12.2020 09:58

   No nyt tuli asiaa. Juuri näinhän se on.

   ja kun katsotaan tulevaisuuteen niin Sannan ajama lakiesitys pakkorokotuksista (nykyaikamme kaasukammiot) sekä internet sensuuri (internet on laajempi käsite kuin www-sivut) niin jatkossa EU:ta, hallitustamme ja pankkireja kritisoivat tahot/henkilöt voidaan hiljentäää aina pankkitilejä ja puhelinliittymiä myöden. Sillä voihan nytkin soittaa hätäkeskukseeen vaikka ilman SIM-korttia. Tulemme olemaan karjaa joka näännytetään tulevaisudessa kuoliaaksi hitaasti, kunhan meistä on ensin imetty kaikki mahdollinen talteen.

   Koska emme voi muuttaa pelin sääntöjä, meidän on muutettava pelaajia. ja seuraavissa vaaleissa tuleekin äänestää ei-eduskuntapuolueita sekä henkilöitä jotka kaikkein epätodennäköisimmin menisivät läpi. Näin saamme muutoksen pelaajiin. Ja sitäkautta esim. tietoa joka meiltä nyt pimitetään.

   Se on kuitenkin varmaa että seuraavat viisi vuotta ”jokainen huolehtikoot itsestään”. Yhteiskunnan tuki ja palvelut tullaan ajamaan alas ja -90 luvun ”säästöt” olivat leikkiä tulevaan. On siis rakennettava tulisijat asuntoihin mikäli niitä ei ole. Huolehdittava edes jonkinlaisesta omavaraisesta sähköntuotannosta. ja kommunikaatio… Se tulee olemaan esim. LA-radioilla. Yhteiskunta tullaan ajamaan alas ensi vuoden aikana. Tätä 150 000 yrityksen konkurssiaaltoa pidetään ”syyllisenä” kaikkeen. Vaikka hallituksemme viskoo rahaa EU:hun ja sen tukipaketteihin moninkertaisesti.

   Itsellä on energiaa ja ruokaa vitamiineineen pariksi vuodeksi. Ja vaateparsia lopuelämäksi. Juomavesikin on turvattu. Joten, kun Suomi romahtaa, minä lämmitän saunaa ja odottelen parempia aikoja.

   Kuinkahan monta suomalaista tällä kertaa kuolee joko oman käden kautta tai leireillä?

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top