Korona: Altistumisia myymälöissä ja kouluissa Joensuussa ja Liperissä

Viime viikon aikana on voinut altistua koronatartunnalle useassa eri myymälässä Joensuun keskustassa. Koulu-altistumisia on voinut tapahtua Joensuussa ja Liperissä, kertoo Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Siun sote tänään.

Paikat, joissa olet voinut altistua koronalle Joensuun keskustan alueella löytyvät Siun soten nettisivuilta. Joensuun keskustan ja Utran välisellä bussilla matkustaneet ovat myös saattaneet altistua. Näissä paikoissa olleita henkilöitä kehotetaan tarkkailemaan oireitaan ja hakeutumaan herkästi koronavirustestiin.

Karsikon alakoululta Joensuussa on yhteensä noin 40 henkilöä asetettu karanteeniin koronavirukselle altistumisen takia, ja osa oppilaista ohjataan oireseurantaan. Siun sote on suoraan yhteydessä tartunnan saaneen henkilön lähikontakteihin ja koulun kautta on välitetty tieto oireseurantaan ohjatuille.

Tulliportin normaalikoululta Joensuussa reilu 20 henkilöä ja Siikasalmen kristilliseltä koululta Liperistä koko koulu, yhteensä 86 henkilöä, on ohjattu oireseurantaan mahdollisen altistumisen takia. Siikasalmelta on määrätty kuusi henkilöä karanteeniin.

– Oireseurantaan on ohjattu THL:n ohjeiden mukaisesti henkilöitä, jotka eivät ole olleet lähikontaktissa tartunnan saaneen kanssa, vaikka ovat samoissa tiloissa oleskelleetkin. Kyseessä on silloin pienen riskin altistuminen. Lähikontakteilla tartuntariski on suurempi, ja heidät määrätään karanteeniin, selvittää Siun soten infektioylilääkäri Jennifer Sieberns.

Siun soten alueella on viikonlopun aikana varmistunut kuusi uutta koronavirustartuntaa, joiden alkuperä on tiedossa kaikissa tapauksista. Kaksi tartunnoista liittyy Ylitorniosta alkunsa saaneeseen tartuntaketjuun, kaksi tartuntaa liittyy ulkomaanmatkaan ja kaksi tartuntaa on saatu muualta Suomesta. Karanteenissa oli maanantaiaamuna yhteensä 182 pohjoiskarjalaista.

 

 • Tiedot Siun soten tiedotteesta 22.03. Siun sote-kuntayhtymään kuuluvat Joensuu, Kitee, Lieksa, Nurmes, Outokumpu, Kontiolahti, Ilomantsi, Juuka, Liperi, Polvijärvi, Rääkkylä, Tohmajärvi ja Heinävesi.

11 Comments

 1. Veikka
  22.3.2021 20:25

  Jos on ”altistunut” ja asetettu lopulta perusteettomasti karanteeniin, syyllistyykö kukaan mihinkään lain vastaiseen? Toisin sanoen onko virkamiehillä vastuuta vääristä päätöksestään jotka rajoittavat ihmisten elämää? Mahdollistaako ”korona” laillisen mielivallan?

  Vastaa
 2. Tuttua menoa
  23.3.2021 09:19

  Viherkommarifemakkojen politiikka alkaa tuottamaan tulosta. Teollisuutta edistävää toimintaa hallinnossa ei ole ollut enää 10-15 vuoteen. On keskitytty muiden maiden sisäisiin asioihin puuttumiseen, LGBTQ+ on tärkeimpiä asioita hallituksen hoidettavana, femakkovauhkoa on hallituksen lähes jokaisessa toimessa mukana, MaTu+MaMu asiat on korkeimmalla prioriteetilla, ilmastohuuhaan voimin ajetaan teollisuus alas ja tuhotaan ihmisten mahdollisuus ihmismäiseen asumiseen ja toimeentuloon.

  Isompi teollisuus poistuu Suomesta kovaa vauhtia ja sen seurauksena pikkufirmoilta menee toimeen tulon mahdollisuudet. Konkurssit on vasta alkua ja päälle tulee normaali firmojen alasajo/lopettaminen kun ei ole asikkaita ja/tai tilauksia.

  Vastaa
 3. Rasimus Vuolle
  23.3.2021 12:02

  ”Viime viikon aikana on voinut altistua koronatartunnalle useassa eri myymälässä Joensuun keskustassa.”

  Onko Extrauutisetkin nyt jo valjastettu pelkomediaksi? Olen nyt kyllä enemmän kuin pettynyt.

  Mitää ”tappavaa viirusta” ei ole eristetty. Kuten ei eristetty SARSinkaan aikana. Eli rokote ei voi mitään virusta sisältää kuten ne normaalit rokotteet tapaavat.

  Pelon kautta ihmiset on saatu kautta historian lopulta alistumaan järkyttäviin suunnitelmiin. Voitko Pekka Kemppainen selittää?

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   23.3.2021 13:43

   Joku tartuntatauti on nyt vaan leviämässä. Ei se terveellinen ole kenellekään, vaikka joku liioittelisi. Oletko huomannut, että Extrassa annamme tilaa sote-piirien yms. kertomalle, joka poikkeaa usein Marinin panikoinnista.

   Vastaa
   1. Rasimus Vuolle
    23.3.2021 14:15

    Mikä erityinen nyt on Pekka leviämässä? ”tartuntatauteja” on aina ollut ja tulee olemaankin. Katso tilastoja: kokonaiskuolleet EIVÄT ole nousseet. Pikemminkin alakanttiin. Mihin hävisivät muut taudit? Miksi tätä päivänselvää huijausta päämme menoksi kohti yhä pahempaa kontrollia pitää selitää jatkuvasti jopa täällä vaihtoehtomediassa jossa luulisi olevan edes maalaisjärkeä, ellei edes virallisia tilastojakaan voi uskoa.

    Sote-piirissäkään ei ole tieteellistä tutkimusta tehty. Marin ei panikoi taas muusta, kuin asemastaan tai hillotolpastaan. Hän on enemmän pihalla ja työkalu kuin kukaan muu poliittinen hahmo koskaan Suomen historiassa. Hänet on käsketty puhumaan puutaheinää kun media on läsnä. Bilderberg-kokouksen jälkeen oli aivan toinen nainen. Sattumaa tottakai… Taas. Paljon sattumia! Salaliittoja ei ole, vaikka onkin. Ja on ollut läpi historian. Teoriat taas eivät kiinnosta ketään. Nämä ovat salaliittotosiasioita.

    Mitä sanoo Aalto-yliopiston proffa ”pandemiasta”? Tässä: http://www.youtube.com/watch?v=m-SwfbBQD6o

    Vastaa
    1. Pekka Kemppainen
     24.3.2021 09:22

     Sote-piirot ja Avit ovat tehneet koronatilanne-arvioita omien paikallisten tilanteidensa mukaisesti, joskus hallituksen linjasta poikein, mistä olemme kertoneet. Mm. Pohjois-Karjala määritteli tautivaaran perustason, ei siis leviämistä t. kiihtymistä. Myöskin kiinnitimme huomiota Uudenmaan ja Päijät-Hämeen sairaanhoitopiirien hallituksen toimia ripeämpään reagointiin. -Näihin asioihin viittasin.

     Itse arvioin hallituksen koronatoimet yleensäkin viivytteleviksi, juristeriaan takertuviksi, ja väärin painotetuiksi, mutta tämän on vain minun mielipiteeni. Haluaisin kysyä, miksi kynnys kieltää suomalaisilta baarissa-istuminen on matalampi, kuin ulkomaisten tulijoiden pääsyn maahan ilman kontrollia ja valvottua eristystä. Hallituksen prioriteeteissa on jotain vialla. Jos koronaa ei olisi olemassa, tai se olisi tavanomainen kausiflunssa, toki silloin kritiikkini hallitusta kohtaan olisi aiheetonta.

     Vastaa
   2. Rasimus Vuolle
    23.3.2021 14:57

    Laskepa vastineeni läpi, tai ilmoitan sensuuristasi eteenpäin ja julkaisen ”seulaan” jääneen vastaukseni toisaalla. Jossa siis oli (muiden tiedoksi) mm. Aalto-yliopiston professorin kanta ”pandemiaan”. Extrauutiset pelaa nyt uhkapeliä selkeästi.

    Vastaa
    1. Pekka Kemppainen
     24.3.2021 09:24

     Voit ilmoittaa ”sensuurista” vaikka Vanhalle Vihtahousulle. Mitä muihin asioihin tulee, kannatan pelikoneiden poistamista markttien eteisistä.

     Vastaa
 4. juha.
  23.3.2021 16:05

  Ja kuhan sen ”atistumisen” on keksaissut Joensuussa. ”Mutta missä on ruumiit?”

  Nuorille terveille A-virus ei ole vaarallinen. Ei sittenkää, vaikka se on korona. Nuorehkot työikäiset, joilla ei ole muita yleisterveyttä heikentäviä sairauksia paranwevat koronasta yli 90% varmuudella. Taudin sairastettua henkilölle kehittyy luonnollinen ja kaikkein paras immuniteetti koronaa vastaan. Sen jälkeen piikeillä voi” heittää vesilintua”!

  Näin se oikein menee, mutta globalistinen valtaeliitti ja lääketeollisuus ovat täynnä itseään ettei se kelpaa. Koronasta on tehty oikeaoppinen uskonto, jota ei sovi kyseenalaistaa tai edes puhua liturgiaa noudattaen ilman, että leimataan kerenttiläiseksi ja poltetetaan roviolla.

  Kenian presidentti, joka kyseinalaisti hyvin voimakkaalla tavalla korona sulut, koska itse oli kemian tohtori ”kuoli” hiljattaen ”sydänvaivoihin” runsas vuosi sen jälkeen kun uskalsi nousta globalisteja vastaan korona diktatuurien pystyttämisessä. Hän piti maansa talouselämän pyörimässä ja antoi ihmisten elää suht´koht vapaata elämää. Hän eli runsas vuoden sen jälkeen kun ”heitti taisteluhansikkaansa” NWO:a vastaan ja YK:ta.
  Ja kuinka ollakaan. Valtaan noussut varapresidentti kannattaa globalistien korona agendaa täysin yhtymällä maailmanlaajuiseen ”hurmosliikkeeseen”, sillä kukapa kuolla haluaisi tietentahtoen. Jos tämä on huuhaata. Niin CIA toimi aivan samalla kaavalla syöstessään epämieluisia hallituksia pitkin maailmaa aina 1940-luvulta alkaen.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   24.3.2021 09:12

   Koronatartunta ei ole vaaraton nuorille terveille aikuisillekaan, eikä sen jälkitauteja pidä vähätellä.

   Vastaa
 5. Harmaakarhu
  23.3.2021 16:05

  Vaikka olisikin jokin virus: siitä selviytymisprosentti on yli 99% ja kuolinsyyt (jotka ovat tilastoitu koronaksi) ovat olleet ne monet pysyvät sairaudet joita näissä lopulta kuolleissa ihmisissä on ollut. Yksikään lapsi ei ole kuollut tähän niin sanottuun koronaan. Tuossa testissä saattaa olla jotakin haitallista myös. Tuon PCR-testin isä sanoi että se on hyödytön siihen mihin sitä nyt virallisesti käytetään.

  Perinteinen rokote sisältää virusta, heikennettyä virusta tai sen osia, jotka kehoon tarjoiltuna aiheuttavat immuunivasteen, jonka seurauksena keho alkaa tuottaa vasta-aineita aikaansaaden immuniteetin. mRNA puolestaan ohjelmoi ihmisen solut tuottamaan itse viruksen osia (proteiineja), jonka seurauksena immuunijärjestelmä menee enemmän tai vähemmän sekaisin. Ensimmäiseen SARSiin yritettiin kehittää mRNA-”rokote”, mutta se jäi eläinkoeasteelle johtuen siitä, että koe-eläimet herkistyivät harmittomille koronaviruksille, joista tuli piikitetyille tappava tauti ja kokeet lopetettiin tuloksettomina. Nyt se todettiin turvalliseksi, koska eläinkokeita ei ”hädän” takia tarvittukaan.

  On mahdollista, että rokotetut ihmiset alkavat kuolla sankoin joukoin harmittomiin flunssa(korona)viruksiin mRNA:n herkistäminä ja silloin valtamedia luonnollisesti syyttää kuolemista uutta britti/afrikka/brasilia/savo/mitävaan muuntovirusta, johon auttaa ainoastaan yhä useamman ihmisen yhä useammin mRNA:lla piikittäminen. (oikeat virukset mutatoituvat lievemmiksi, koska niiden tarkoitus on lisääntyä ja levitä, ei tappaa).

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top