Korona-altistumisia päiväkodissa Joensuussa

Kymmenen lasta ja neljä Pajakadun päiväkodin työntekijää Joensuussa on altistunut koronavirukselle, ja heidät asetetaan tartuntatautilain mukaiseen karanteeniin. Altistuminen on tapahtunut torstaina (05.08.).

Päiväkoti on tiedottanut lasten huoltajille altistumisista. Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Siun sote on yhteydessä henkilökohtaisesti yhteydessä kaikkiin karanteeniin asetettaviin lähipäivien aikana. Ennen Siun soten yhteyden ottoa altistuneiden on tärkeää noudattaa päiväkodilta saatuja ohjeita.

Viikonlopun aikana Pohjois-Karjalassa todettiin  yhteensä 35 koronatartuntaa. Koronatartunnanjäljitys ilmoittaa tällä hetkellä altistumisesta ja koronatestiin hakeutumisesta asianomaisille henkilöille tekstiviestillä.

Jos saat karanteenitekstiviestin, toimi sen mukaan ja noudata ohjeita. Pidä myös puhelin auki ja vastaa hoitohenkilökunnan yhteydenottoihin. 

Karanteeniohjeet löytyvät suomeksi Siun soten nettisivuilta osoitteesta https://www.siunsote.fi/karanteeniohjeet-altistuneelle ja englanniksi https://www.siunsote.fi/en/web/english/quarantine-instructions.

Lisäksi oireseurantaohje pienen riskin altistukselle löytyy osoitteesta https://www.siunsote.fi/oireseurantaohje-pienen-riskin-altistuneelle.

 

 • Tiedote: Siun sote – Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä.

4 Comments

 1. juha II
  9.8.2021 22:28

  Altistuminen ei merkitse htään mitään. Ihminen ei ole sairastunut koronaan, jos hänellä EI ole oireita. Joka juo viinaa muutaman huikan ”altistaa” hän itsensä krapulalle, mutta kovana ryyppy-miehenä hän ei ole moksiskaan ”liian” vähästä viinasta!

  Tämä on huijausta, sillä musta surma riehui euroopassa niin selvästi ja raadokkaasti, että vei 200-vuotta ennen kuin euroopan väkiluku saavutti entisen väestön määrän.

  Korona tappaa vanhukset ja monisairaat kuten tavallinen influenssa tai keuhkokuume. Nuoret ja 6työkykyiset aktiivi-iässä olevat pääministerin luksus elämän kustantavat veronmaksajat selviävät vähällä ja vieläpä hengissä, joka ei ole se suurijn huoli vaan vika, joka saa globalistit ”itkemään lauantaina”!

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   9.8.2021 22:44

   Tämä Covid-juttu on oikeestikin kausiflunssaa pahempi juttu. Otetaan kuitenkin iisisti.

   Vastaa
   1. NOBELIX
    11.8.2021 12:57

    Mies Kanadan Albertan provinssissa voitti tärkeän oikeudenkäynnin: Albertan covid-19 rajoitukset poistuvat, maskit putoavat, oireettomien testaus loppuu ja koulut avataan normaalisti ilman maskeja ja ilman muita rajoitteita. Albertan covid-19 tautikäsite vaihdettiin lieväksi kausiflunssaksi. Positiivisen diagnoosin saaneita hoidetaan tästä eteenpäin lievän kausiflunssan tapauksina. Albertan provinssi lienee Joensuuta isompi, mutta Joensuun terveydenhuollon ammattilaiset tietävät kriisinsä olevan vakava.
    https://brightlightnews.com/alberta-man-defeats-remaining-covid-19-restrictions/

    Suurin vaara näyttäisi olevan kokeelliset covid-19 rokotteet. Niihin kuolleiden määrä ylitti juuri Hiroshiman atomipommiin kuolleiden määrän.
    Situation Update, August 9th, 2021 – Covid vaccines have now killed MORE people than the ATOMIC BOMB dropped on Hiroshima
    https://www.brighteon.com/19d99bd7-27e3-4518-b489-803c92d022f6
    Lähde: Mike Adams, TX, Health Ranger Report. Mike pyörittää mm. omistamaansa tieteellistä tutkimuslaboratoriota. (kprjattu)

    Vastaa
 2. Tick - Tock - Tick - Tock - Nuremberg 2 lähestyy
  10.8.2021 15:50

  Mistä tieteen amatöörit kaivavat nämä tartuntaluvut? Aloittaisivat eristämällä se covid-19 virus – viruksen eristäminen muusta materiaalista on tieteen ainut ja vakio menetelmä todistaa minkä tahansa viruksen olemassaolo. Covid-19 viruksen eristyksestä odottaa kuittaajansa edelleen parin sadan tuhannen $ US palkkio – ei ole raha kelvannut. Puhukoot varianteista vasta, jos alkuperäinen on joskus ensimmäisen kerran löydetty. Miten tiedetään alkuperäisen varioituneen erilaiseksi, kun mikään taho ei ole löytänyt vielä sitä alkuperäistä – vertailukohde puutuu. Miten voi vertailla toisiinsa kahta , jos molemmat puuttuvat? Koska altistumme toistuvasti amatöörien tarinoille, olisi parasta laittaa ne amatöörit valtionhotelliin karanteeniin ja antaa lapsille vapaus takaisin. Yli 99,999% lapsista, joista lahjotut, kiristetyt tai työttömyydellä uhkaillut ”terveydenhuollon ammattilaiset” ovat oman sci-fi tarinansa mukaan löytäneet covid-19 viruksen, ovat selvinneet hengissä. Nytkö ne lapset pitää eristää, kun joku ompeluseuralainen oman tai läheistensä hengen vaitiolovalassa pantiksi antaneena yrittää pelossa ja paniikissa viivyttää velikultansa paljastumista?

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top