Korona: Happi uhkasi loppua eilen Delhin sairaaloista, tartunnoissa uusi ennätys

Intian pääkaupungissa Delhissä oli eilen tiistaina viimeiset happipullot käytössä korona-potilaiden tehohoidossa. 20-miljoonan asukkaan kaupungissa todettiin myös ennätysmäärä uusia koronatartuntoja.

Delhin sairaaloissa ilmoitetaan 1200:n potilaan kuolleen viikon aikana, ja lehden kysymien sairaaloiden ilmoittamien antamien tietojen mukaan 618:sta käytettävissä olevasta tehohoitopaikasta on vapaina uusia potilaita varten viisi (5) kappaletta. Sairaalavuoteiden lisäksi myös hengitysinfektiopotilaille annettavan hapen loppuminen oli eilen vain muutaman tunnin päässä.

Delhissä ilmoitetaan olevan tällä hetkellä (21.04., aamu)  85 575 aktiivista covid-19-tapausta, joista 40 124 on kotieristyksessä. Tiistaina ilmoitettiin Delhissa 28 395 uudesta COVID-19 -tapauksesta, mikä on toistaiseksi korkein yhden päivän luku. Testeissä positiivisten tulosten osuus oli eilisen tiedon mukaan 32,82 %. Päivittäinen kuolleisuus Delhissä yli 100:n jo 14.04: 104 covid-19 menehtynyttä.  18.04. kuolleisuus oli 161.

Delhin terveydenhuoltojärjestelmä Lähellä Romahdusta

Intian pääkaupungissa Delhissä ilmoitettiin tiistaina (20.04.) korkein tähänastinen yhden päivän covid-19-kuolleisuus: 277, epidemian alusta alkaen yhteensä 12 638. Delhin osavaltion varapääministeri Manish Sisodia ilmoitti maanantaina, että hengityslaitteella varustetuista 1449 ICU-vuoteesta vain seitsemän on vapaana uutta potilasta varten. Tehohoitopaikoista ilman hengityslaitetta, 3 146 ICU-vuoteesta, 3 123 oli käytössä ja vain 23 oli vapaina. Toisen tiedon mukaan vapaita paikkoja hengitysvaikeuksista kärsiville covid-19-potilaille ei ollut lainkaan.

Hapen loppumisen otti esille Delhin pääministeri Arvind Kejriwal tiistaina. Päämisteri käytti sanontaa ”vakava happikriisi”, ja pyysi Intian keskushallitusta toimittamaan heti happea kaupunkiin.

”Delhissä jatkuu vakava happikriisi. Kehotan jälleen keskushallitusta toimittamaan kiireellisesti happea Delhille. Joissakin sairaaloissa on vain muutamaksi tunniksi happea ”, twiittasi Kejriwal tiistaina.

Delhin Guru Teg Bahadur-sairaala, joka hoitaa suuten osan covid-potilaista, esitti tiistaina klo. 21 hätävetoomuksen osavaltion terveysministeri Satyendar Jaini:lle, pyytäen häneltä suoraa puuttumista asiaan.

– GTB-sairaalan lääketieteellisen happen  varastot riittävät klo o2 asti. Jos toimitusta ei saada ennen sitä, sairaalassa voi tapahtua katastrofi ”, kirjoitti tohtori Anil Jain tiistaina terveysministerille.

”Happea kuljettavat autot saapuivat sairaalaan tiistaina noin kello 02.00. Mutta  hapentarve kasvaa jatkuvasti. Tämä on ennennäkemätön tilanne”, sanoi tohtori Jain lehdelle. Koronapandemian aiheuttama akuutti paine terveydenhoitojärjestelmälle saattaa näyttää tältä.

Happisäiliön vuoto jätti 80 koronapotilasta ilman happea 30 minuutiksi Maharasthrassa

Tänään tapahtui Zakir Hussainin sairaalassa Nashirissa onnettomuus sairaalan happisöiliötä täytettäessä. Venttiilivika päästi säiliöautosta happea ympäristöön. Onnettomuudessa kuoli 24 henkilöä (Päivitetty 20.28), kertoo lehti. Menehtyneet olivat sairaalan potilaita, joille oli hoitotoimenpiteenä annettu happea.  Sairaalassa on korona-tehohoitopotilaita 135, joista 80 tarvitsee lisähappea. Heistä 31 on siirretty muihin sairaaloihin.

Luettavaa:

5 Comments

 1. Janne
  21.4.2021 14:45

  Jos PCR-testillä etsitään viruksen nukleiinihappoa ja kun ihmisen oma DNA rakentuu mm. nukleiinihaposta voiko olla mahdollista että nenästä kaivettu näyte sisältää ainoastaan ihmisen omaa DNAta ja korona diagnoosi on kokonaan väärä?

  Vastaa
 2. juha II
  21.4.2021 14:51

  Kulkutauti tappaa siellä missä asukastiheys on kaikkein suurinta. Eli tällä sapluunalla ei edes kulkutaudin vallitessa EU ei lakkaa hehkuttamasta: ”Eurooppa tarvitsee maahanmuuttoa”! Siis jo mantereelle, jonka asutustiheys on kaikkein suurin kaikista maailman mantereista.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   21.4.2021 15:26

   Intian tilanne kertoo, mitä tapahtuu kun terveydenhoitojärjestelmän kapasiteetti ylittyy, eikä potilaita pystytä hoitamaan. Puolen tunnin katkos hapen jakelussa hengitystiepotilaille tappoi 11 henkilöä yhdessä sairaalassa. Sillä ei ole mitään merkitystä, oliko heillä covid vai ei: He kuolivat kun letkusta ei tullut happea puoleen tuntiin.

   Vastaa
   1. Janne
    21.4.2021 16:17

    Ei ole merkitystä ei. Mutta sillä on merkitystä minkä taudin keskuudessamme kerrotaan riehuvan. Myös sillä on väliä mitä kaikkea toimenpiteitä taudin varjolla tehdään. Kuten oireettomien liikkumisen estäminen ja työn alla olevat rokotustodustulset. Siksi olisi syytä selvittää perustuuko taudin määritelmä vääriin testituloksiin ja sen pitäisi olla median työtä.
    Intia on kehitysmaa ja siellä kuten myös täällä influenssa kaataa väkeä. Siellä enemmän koska yleinen hygienia taso on alhaisempi.

    Vastaa
 3. IVERMECTIN lääke tappaa 99,9% k-viruksista
  21.4.2021 17:39

  Ilmeistä globalistikommarien valeuutisointia, pelkopornoa. Maskikansa (englanniksi maskholes) sairastuu CO2 myrkytyksessään, happivajauksessaan bakteeripohjaiseen keuhkokuumeeseen. Ihan samoin kuin erilaisilla kokeellisilla rokotteilla ja maskeilla myrkytetyt kuolivat ns. ”Spanish flu” kaudella. Ei mitään tekemistä minkään viruksen kanssa. Spanish flu ”virallinen tarina” on lääketeollisuuden eli sairausbisneksen muokkaama valeuutinen. Erilaisiin viruksiin ja loisiin tehoaa turvallinen (halpa ja pimitetty) IVERMECTIN lääke – petri-dish kokeissa se tappoi 99,9% koronaviruksista. IVERMECTINiã on käyttänyt yli 4 miljardia potilasta, joista vain pari geneettisesti poikkeavaa tapausta kuoli.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top