Korona iskee: Rauhanniemessä kaksi uutta tartuntaa, molemmat rokotetuilla

Koronapandemia tekee tuhojaan Rauhanniemen sairaalassa Tampereella. Yksi koronatartunnan saanut potilas on menehtynyt, ja kaksi uutta tartuntaa on löytynyt seulonnassa.

Molemmat uudet tartunnat ovat ensimmäisen koronarokotteen saaneilla henkilöillä

Uudet tartunnat löytyivät potilaalta ja henkilökuntaan kuuluvalta. Molemmat olivat saaneet jo ensimmäisen koronarokotteen. Rauhanniemen sairaalassa on todettu tähän mennessä 112 koronatartuntaa,   60 heistä on potilaita ja 52 henkilökuntaan kuuluvia. Kolmetoista tartunnan saanutta sairaalan potilasta on menehtynyt epidemian aikana.

9 Comments

 1. Patriootti
  15.1.2021 13:05

  Olipa ylläri kun korona löytyy rokotetulta 🙈

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   15.1.2021 13:38

   Selitys on, ettei immuniteettia ehtinyt muodostumaan. Tiiä sitten.

   Vastaa
   1. tepi
    15.1.2021 14:17

    Ei niiden edes ole tarkoitus selitellä, sen vastuun ovat antaneet Marinin Sannalle, hän kun on sen alan ammattilainen. Selosteessa lukee ettei rokote anna täyttä suojaa, ja jos sattuu antamaan niin muutamaksi kuukaudeksi. TÄYSIN TUTKIMATON ROKOTE! Ja turha, koska enemmistöllä on jo vastustuskyky koronaviruksille. Kauden räkätaudille annettiin tänä vuonna Covid 19

    Vastaa
 2. Merceeri
  15.1.2021 13:33

  Ihme pandemiapesä tuo Kiina? Kaikki nämä sarssit ja ”pitkät marssit”, sekä ties mitä kaikkea muuta pöpöä sieltä on tullutkaan aikojen saatossa? Minusta tässä kiina-ceississä alkaa olemaan liikaa ns. hämäriä muuttujia, eli vahinkoja, paljon enemmän, kuin oikeastaan minkään kansainvälisen lain tulisi sallia!

  Ps. Minusta ihmisiä on kuollut turhaan… ja aivan liikaa Kiinan takia!

  Vastaa
  1. tepi
   15.1.2021 14:20

   vähemmän on kuollut verrattuna normaaliin kausiflunssaan. Juuri tulivat tilastot. Globaalisti sama tulos, korona tappanut vähemmän kuin flunssa!

   Vastaa
 3. Orang Utang
  15.1.2021 13:53

  POLIITTINEN RATKAISU:
  Lisää rokotuksia ja tiheämpään tahtiin.

  ALBERT EINSTEIN:
  Emme pysty ratkaisemaan ongelmia noudattaen samaa logiikkaa, kuin mikä synnytti ne.

  DEMOKRAATTINEN RATKAISU:
  Kun kohtaamme ongelman, emme suinkaan ala joukolle etsimään siihen ratkaisua vaan alamme etsimään henkilöä, joka ratkaisisi tuon ongelman puolestamme. Ratkaisijaksi tietenkin valitsemme sen, joka koviten huutaa osaavansa ratkaista tuon ongelman.
  – Ennen ongelmaan ryhtymistä hänen on kuitenkin turvattava eläkevirka itselleen, lähipiirille ja kehitysyhteistyönä hankittava loistohuvila Afrikassa.

  Vastaa
 4. pöh
  15.1.2021 14:09

  Itsehän ne lääkefirmat on sanonut, että rokote ei estä sairastumasta koronaan, eikä tartuttamasta sitä muihin, rokotteen saaneet vain sairastusivat lievemmin.
  Mielestäni se ei ole sillon edes rokote vaan lääke joka otetaan etukäteen.

  Vastaa
 5. Korona-rokote iskee - ei kausiflunssa "korona"
  15.1.2021 16:31

  Korona-rokotteiden aiheuttamat kuolemat ja halvaantumiset ei tahdo millään mennä valkotakkiuskontoon hurahtaneiden suomalaisten tajuntaan. Kotimaassa tarvitaan ilmeisesti massoittain rokotekuolemia ja -halvaantumisia, ennenkuin osataan yhdistää kuolemat ja halvaantumiset rokotteisiiin eikä mielikuvitusvirukseen19. V19 olemassaoloa ei ole vielä edes pystytty todistamaan, kun ko. teoriavirusta ei ole kukaan vielä onnistunut eristämään minkään maan missään laboratoriossa. Viruksen olemassaolo todistetaan eristämällä virus kehon muusta materiaalista, mikä ei CV19 tapauksessa ole yhdessä vuodessa kertaakaan onnistunut. Tässäkin tapauksessa totuuden sensurointi tappaa – kehen läheisten etusormet tulevat osoittamaan? Kaksi linkkiä, koska kyse on elämästä ja kuolemasta:
  a) Vanhainkodissa yhteensä 0 CV19 kuolemaa. Sitten Pfizer korona-rokotukset, joihin 24 vanhusta kuoli ja 137 muuta tuli CV19 positiiviseksi. Hälykellot?
  https://prepareforchange.net/2021/01/13/24-dead-and-137-infected-in-nursing-home-after-covid-19-vaccination-previously-they-had-zero-deaths-from-covid/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=24-dead-and-137-infected-in-nursing-home-after-covid-19-vaccination-previously-they-had-zero-deaths-from-covid
  b) Täysin terve lääkäri kuoli 15 päivää Pfizer korona-rokotuksen jälkeen (Florida). Johns Hopkins tiedemies tutki ruumiin ja vahvisti kuolinsyyksi korona-rokotteen. Hälykellot?
  https://childrenshealthdefense.org/defender/johns-hopkins-scientist-medical-certainty-pfizer-vaccine-caused-death-florida-doctor/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=57eef2b2-9ee8-4602-82c1-2c6d5ba80290
  c) Nuori nainen (Portugali) ja nuorehko suorassa TV-lähetyksessä rokotettu sairaanhoitaja (USA) kuolivat Pfizer korona-rokotteeseen. Ukrainalainen pappi kuoli Modernan korona-rokotteeseen. CDC tilasto USA : 3150 halvaantunut korona-rokotteesta. Kiwi-hedelmä ja Coca Cola testattu korona-positiiviseksi.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   15.1.2021 16:35

   USA:n rokotekuolema on kiistetty. Siis tämä suora-lähetys juttu. Mitä on todella tapahtunut, se pitää hakea primäärilähteistä.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top