Korona: Joukkoaltistuminen virukselle Enon-Uimaharjun paloasemalla

Koronavirukselle altistumisen vuoksi 13 Pohjois-Karjalan pelastuslaitoksen Eno-Uimaharjun alueen   paloaseman työntekijää on asetettu karanteeniin. Altistuminen on tapahtunut harjoituksen yhteydessä.

Tartunta varmistui 23.12. iltapäivällä ja tarunnanlähde on vielä osittain selvittämättä.  Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymästä Siun sotesta on oltu puhelimitse yhteydessä kaikkiin altistuneisiin. Tartunnan alkuperää ei ole toistaiseksi voitu varmuudella selvittää. Karanteeneilla on ole välitöntä vaikutusta pelastustoimintaan, eikä asiakasturvallisuuden tiedetä vaarantuneen.

Eno-Uimaharjun suunnalla on todettu lähiaikoina useampia
koronavirustartuntoja, joiden lähde on vielä tuntematon, ja riski tartuntojen leviämiselle väestössä kasvaa. Alueen asukkaita kehotetaan erityiseen varovaisuuteen ja suojautumisohjeiden tarkkaan noudattamiseen. Lievissäkin oireissa on hakeuduttava mahdollisimman nopeasti koronavirustestiin.

Siun sote – Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymään  kuuluvat Joensuu, Kitee, Lieksa, Nurmes, Outokumpu, Kontiolahti, Ilomantsi, Juuka, Liperi, Polvijärvi, Rääkkylä, Tohmajärvi ja Heinävesi.

3 Comments

 1. Totuus ei pala tulessakaan
  24.12.2020 01:59

  Hui, yhtä kauheaa kuin joukkoaltistuminen heinänuhalle. Koko korona-touhu on pelkkää pelottelua.

  Ihmiset eivät enää osaa kyseenalaistaa ja tutkia asioita eri lähteistä ja ajatella omilla aivoillaan.
  Kaikki uskotaan mitä valtamedia ja THL totuudeksi julistaa.
  Maskit vaan päähän sinisilmäiset lampaat.

  Suomessa on kuollut k-virukseen n.500 ihmistä kahdeksassa kuukaudessa. Kuolleiden keski-ikä 84 vuotta. (suomalaisen miehen keski-ikä taitaa olla piirun verran alle 80 v). Näistä viidestä sadasta kuolleestakin suuri osa on kuollut muuhun, kuin koronaan, mutta silti kirjataan k-kuolemaksi.

  Onko siis todella kyse hengenvaarallisesta pandemiasta? Äly hoi, älä jätä!

  Vastaa
 2. hyvin te vedätte
  24.12.2020 04:17

  Näköjään extrauutisetkin on maksettu paskamedia, kun ei tule kriittisesti koronaan suhtautuvat kommentit läpi.

  Vastaa
 3. juha.
  24.12.2020 13:02

  1. Kuolema. Sitten tartunta ja viimeinen ”oljenkorsi” poliisivaltioon ”altistuminen”!?!?!?

  Missä ruumiit? Mustasurma tappoi Euroopasta suuren osan ihmisistä eikä sille voitu mitään. Tautiin kuolleista tyhjenivät kylät ja suuremmatkin paikkakunnat, mutta mikään ei kestä ikuisesti, eivät edes sodat. Ja, jos tämä kuuluisa korona on mutatoitunut Isossa-Britanniassa pahremmaksi, niin rokote ei ilahduta kuin lääketeollisuutta rahassa mitattuna. Muuntunut virus kun ei piittaa mitään siitä suojasta, joka nyt tökätään. Kun kansakunnat on saatu joukkopsykoosiin göbbelsmäisellä ”Tahdotteko totaalista sotaa” rummutuksella. Tuo vauhkoontunut lauma saa eneµmänkin henkisen ”suojan” ja turvallisuudentunteen, jota vielä valtsamedia vahvistaa taputtamalla päähän, että ”nyt olet turvassa”! Ihmiset ”keulivat” ja hyppivä6t kuin lehmät keväällä päästessään laitumelle riemusta ja ottavat elämästä kaiken irti rokotteella, jota ei ole edes testattu kunnolla, koska aikaa on ollut vielä vähemmän kuin rahan hajun aikaan saama kiire lääketeollisuudelle. Sillä bisnes on bisnestä. Kaikkein paras suoja kaikkea vastaan on OMA JÄRKI ja KYLMÄPÄINEN HARKINTA, sillä maailma on valheita täynnä, koska ”Rahalla saa ja hevosella pääsee!!!”
  Eli suuteloitsekaa vain omaa emäntää, sillä naapurin rouvasta ei enää tiedä ja tapelkaa ongenvavan päästä!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top