Korona: Puolustusvoimissa kaksi tartuntaa, kaikki altistuneet paikallistettu

Epidemia-aluelta viime viikonloppuna palannut kantahenkilökuntaan kuuluva on varmistettu koronavirus-tartunnan saaneeksi. Tapaus on toinen puolustusvoimissa. Sairastunut on hoidossa, ja kaikki tartunnalle altistuneet on tavoitettu, ja heidät on mm. ohjattu etätyöhön.

Tapaus on toinen koronatartunta puolustusvoimissa. Tapaukset ovat eri varuskunnissa, ja kaikki sairastuneisiin kontaktissa olleet on kartoitettu molemmissa tapauksissa. Puolustusvoimat ovat noudattaneet jo 05.03. alkaen matkustusrajoituksia, joista hallitus ilmoitti viime torstaina (12.03.).

THL ja paikalliset terveysviranomaiset vastaavat koronavirus-testien ottamisesta. Systemaattista testausta ei tällähetkellä suoriteta.

3 Comments

 1. Jussi
  15.3.2020 16:08

  https://www.rcrwireless.com/20200106/5g/italian-telcos-get-ready-reach-more-cities-5g-2020

  Yllä olevan jutun mukaan viidessä suuressa Italian kaupungissa (Rooma, Napoli, Milano, Torino ja Bologna) otettiin 5G käyttöön v. 2019. Noista kolme sijaitsee Pohjois-Italiassa.

  5G -verkko julkaistiin Wuhanissa viime lokakuussa. Meni muutama kuukausi, ja ensimmäiset ”koronaviruksen uhrit” löydettiin. (lainaus toisen kommentoijan viestistä)

  Onko sittenkin jotain yhteistä corona-viruksella ja 5G:llä?

  Afrikan vähäiset tartuntamäärätkin selittyisivät tällä.

  Vastaa
  1. Aivastuskonstaapeli
   15.3.2020 21:31

   Wuhanissa on myös NYC kokoinen matalan taajuuden antenni ilmeisesti sukellusveneyhteyksiin, että luultavasti tehoakin on jonkin verran ja ne matalat taajuudet ei juurikaan vaimene esteistä kaupungissakaan vaan tunkevat läpi ja kiertyvät kulman taakse.
   https://phibetaiota.net/2020/03/james-corbett-with-derrick-broze-is-5g-responsible-for-most-coronavirus-symptoms-radiation-sickness-presents-as-flu/

   Vastaa
 2. Aivastuskonstaapeli
  15.3.2020 21:01

  Voimakkaan sähkömagneettisen säteilyn sanotaan aiheuttavan samat oireet kuin flunssa – kutsuvat nimellä säteilymyrkytys. Kertovat sattuneen aiemminkin lentokonematkustajille, kun koneisiin tuli langaton verkko satelliiteista. Matkustajat parantuivat aika nopeasti lennon jälkeen. Olen nähnyt tutkimuksia että ko. säteily alentaisi immuniteettia, mutten tiedä varmuudella.
  Sattumalta globaali koronaepidemia harjoiteltiin lokakuussa 2019:
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/03/johns-hopkins-and-gates-foundation-hosted-coronavirus-pandemic-simulation-last-october/?utm_source=Email&utm_medium=the-gateway-pundit&utm_campaign=dailyam&utm_content=weekend

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top