Korona-sulkeumusta vastustaneen mielenilmaisun järjestäjä otettiin kiinni Turussa lauantaina

Tänään lauantaina joukko turkulaisia ilmaisi mieltään koronan takia määrättyjä rajoituksia vastaan. Poliisi pidätti tilanteesta yhden henkilön.

Pidätetyn kerrotaan olleen ”Vapauden puolesta”-tilaisuuden järjestäjä. Samalla otsikolla, ja aiheella, järjestettiin Helsingissä viikko sitten mielenilmaus, jonka poliisi antoi tapahtua kokoontumisrajoitusten luokkaamisesta huolimatta. Lounais-Suomen poliisi kertoo pidättäneensä toisenkin henkilön saman tilanteen yhteydessä.

7 Comments

 1. Juha Shokissa
  27.3.2021 18:05

  Näin saadaan Suomeenkin mielipidevankeja

  Vastaa
 2. Hulluja kaikki
  27.3.2021 18:10

  Toivottavasti näitä videonpätkiä jaetaan euroopan vaihtoehtomedioille mahdollisimman runsaasti. Vain siten saadaan riittävä näkyvyys tälle hulludelle.

  Miksi muuten moskeijat saavat olla auki ja niissä saa kokoontua?

  Vastaa
  1. Terhomatti Hämeenkorpi
   27.3.2021 21:34

   Siksi, koska…

   Vastaa
  2. Kekkuli
   28.3.2021 08:51

   Se olisi kiihottamista kansanryhmää vastaan. Se että taudin hoito aletaan nyt keskittämään näille muutamille ongelma-aluille eli pois suomalaisilta ei kuitenkaan ole rasismia. Katsokaapa miten asiaa kiemurrellaan ja kierratään, kun rokotusjärjestyksen muuttamista puuhataa ja siitä puhutaan. Ei puhuta ollenkaan niistä muutamasta ongelma-alueesta vaan Uudestamaasta ja Varsinais-Suomesta. Jälkimmäisestä opiskelijoiden tartunnoista huudetaan kovaan ääneen mutta muutama lähiö jää totaalisesti mainitsematta. On vain postinumeroalueet, joilla ei se opiskeliasuntola kuitenkaan sijaitse. ”Postinumeroalueet” on kerrottu tuolla: https://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/5242308/Naille+Turun+alueille+koronatartunnat+keskittyvat++erityisesti+kolme+postinumeroaluetta+dominoi+tilastoja

   Helsingin ”postinumeroalueet” löytyy tuolta: https://www.hel.fi/helsinki/korona-fi/sote-palvelut/korona-tilanne/ Kovasti keskittyy korona idän suunnalle…

   Vastaa
 3. PVS
  27.3.2021 21:31

  Hei kaikki!
  Tässä Punavihreän Siirtymän (PVS) uusi kampanjamateriaali. Saa ja pitää jakaa!
  imgbox.com/g/XTBODqqxP3

  Galleriassa parikymmentä promokuvaa joista jokainen varmasti löytää mieleisensä.

  Nähdään vaaliuurnilla! Muistakaa äänestää!

  Vastaa
 4. Joopasen joo
  28.3.2021 02:23

  Ainahan sitä tekosyyt keksitään… “Its not fascism when we do It”

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top