Korona: Tehohoito-paikkojen loppuminen sanottu ääneen Ruotsissa

Ruotsin toiseksi suurin sanomalehti Svenska Dagbladet nosti eilen kissan pöydälle: Laumasuojalla hoidetun koronapandemian aiheuttamaan tehohoitopaikkojen loppumisen mahdollisuuteen varaudutaan avunpyynnöillä Suomelta ja Norjalta.

Svenska Dagbladetin artikkelikuvassa esiintyi Meilahden sairaala Helsingissä.

Miltä hoitoresurssien enimmäiskapasiteetin saavuttaminen näyttää, siitä saimme hyytävän esimerkin viime keväällä Pohjois-Italiasta. Niihin näkymiin tutustuminen ei sovi kaikille.

Toisin kuin Ruotsissa on kerrottu, ruotsalaisia potilaita ei olla siirtämässä Suomeen. STM:n Kirsi Varhelan haastattelu, jota Sv.D. siteerasi, on ymmärretty epätäsmällisesti, kertoi Iltalehti eilen ”Suomi suhtautuisi pyyntöön vakavasti , mutta turvaa ensisijaisesti oman kapasiteetin. Meidän velvollisuutemme on turvata ensisijaisesti omat kansalaisemme”, totesi Varhila lehdelle eilen.

Ruotsissa on siis keskusteltu pahimmasta mahdollisuudesta, ja kartoitettu mm. Ruotsin rannikkovartioston helikopterien käyttömahdollisuudet, ja suomalaisten mahdollisuudet auttaa hoitoresurssien loppuessa.

Aiheesta luettavaa:

6 Comments

 1. Melissa
  14.12.2020 17:39

  Täyttä hölönpölöä taas kerran. Pelotellaan minkä ehditään.

  Vastaa
 2. CNN : älkää hätkähtäkö korona-rokotettujen kuolemia
  14.12.2020 18:34

  Se voi olla vain umpikujassa panikoivien globalistien tuorein valeuutinen. Lääketehtaan P… toimari paljasti koronan olevan suuri valeuutinen. Sen voi todeta helposti jos osaa ajatella. Kuukausittaiset kuolemat ovat edellisvuosien kanssa samalla tasolla. Keuhkokuumeet on vain vaihdettu tilastoissa koronaksi. 99,98% tartunnan saaneeksi leimatuista on selviytynyt hengissä. Kuolemanvaara ei ole, eikä ole ollut, kausiflunssaa korkeampi. Vaara ei ole se korona, vaan se ihmispopulaation karsintaan suunniteltu rokote, joka lisäksi steriloi tytöt/naiset kyvyttömäksi saada lapsia. Kolme kiinnostavaa korona-uutista tänään maailmalta:
  a) Itävallan parlamentissa testattiin livenä cola-juoma korona-positiiviseksi 😀 Ihan kuin hedelmä testattiin korona positiiviseksi Tanzaniassa 😀
  b) Australian miljardeja maksaneen korona-rokotteen kehitystyö keskeytettiin, kun rokotteen ottanut koeryhmä testattiin HIV-positiiviseksi.
  c) CNN : älkää hätkähtäkö, jos korona-rokotteen ottaneet alkavat kuolemaan.
  Kuolema on siis odotettu tulos !?!
  https://prepareforchange.net/2020/12/13/cnn-dont-be-alarmed-if-people-start-dying-after-taking-the-covid-vaccine/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=cnn-dont-be-alarmed-if-people-start-dying-after-taking-the-covid-vaccine
  (korjattu kommentti 99.8% oli virhe ja 99,98% on oikea selviytymisluku)

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   14.12.2020 19:08

   Italiassa maalis-huhtikuussa ruumiita vietiin kuormautoilla krematoivaksi, joten kuolleisuusluku lienee ihan hiukkasen hypännyt?

   Vastaa
   1. Ruumiinavauksissa kuolinsyy oli ihan muu
    14.12.2020 19:46

    Italiassa oli kielletty ruumiinavaukset ”korona-uhreille”. Jotkut läakärit eivät totelleet. Kuolinsyyt olivat ihan muu kuin mikään korona, yleensä joku tromboosin(?) tapainen tilanne keuhkoissa, joka viittaa kuulemma 5G-säteilymyrkytykseen. 60 Ghz taajuudella toimiva 5G on kaikkein tappavin ja se oli käytössä ainakin Kiinassa, kun Wuhan uutiset alkoivat – keuhkot täyttyvät nesteellä ja/tai sisäelimiä poksahtelee kuin mikroaaltouunissa tapahtuisi, koska happi menee resonanssiin ihan kuin vesimolekyylit menevät kotiemme 2,4 Ghz mikrouuneissa aiheuttaen kuumenemisen. 60 Ghz 5G kiellettiin USA:ssa ja kaikki sille asennetut laitteet vaihdettin pois. Toinen vaiettu asia on, että Italian kuolonuhrit olivat osallistuneet samaan rokotekampanjaan! Kolmas vaiettu asia on, että Spanish Flu (Espanjan flunssa) ei tarttunut millään keinolla sairaasta terveeseen 300:ssa kokeessa ja että ainakin kuolleet sotilaat oli rokotettu jollain Rockefeller-suvun kehittämällä aineella. Mexico Cityn ylikuormitetut krematoriot oli törkeä valeuutinen. TV-ryhmä kiersi ne läpi ja lähes kaikki olivat suljettu käyttämättöminä, koronasairaalan viereinen ruumisarkkukauppa oli tyhjä asiakkaista ja koko sairaalan edustalla oli vain yksi tyhjä taksi. Potilaita, kulkuliikennettä, jonoja ei näkynyt ollenkaan eikä sisään saanut mennä kuvaamaan.

    Vastaa
   2. Italia huijas taas kerran
    15.12.2020 08:34

    En nyt tarkalleen muista montako ihmistä päivässä kuoli Italiassa, mutta silloin keväällä kaivoin maan normaalin kuolleisuuden vuotta aikaisemmin. Normaali kuolleisuus oli noin 20% suurempi kuin ”korona-kevään” aikana. Silloin mietin että mitenkäs ne normaalisti ovat selvinneet kun nyt oli kaikki kylmiöt kuulemma täynnä ja kuorma-autot käytössä. Oliko aikaisemmin sitten rekkoja?

    Italia tosin otti korona-keväästä kaiken ilon irti. EU:han kun maksoi 500e/koronakuollut. Joten, kyllä italialaiset ymmärtää käyttää hyväksi tilannetta jolloin rahaa saa tekemättä mitään. Jälleen meni miljoonia EU:sta italiaan.

    Vastaa
    1. Fasistista Tehtailua
     18.12.2020 06:39

     Se että koronakuolemaksi rekisteröidyistä maksetaan enemmän paljastaa jo asianhaaran. Mitään muuta syytä lisämaksulle ei todellakaan ole kuin yrittäää saada luvut valhein ja petoksin ylemmäs kuin ne muuten olisivat.

     Kuinka moni on tosiaan nähnyt myös graafit miten kausiflunssakuolemia on ollut kutakuinkin nolla, kun aiemmin olleet ainakin satoja? Jossakin vaiheessa paskiaiset havahtuivat, ja alkoivat laittaa kuolemia myös kausiflunssan kohdalle.

     Kova fasismi ääripetoksineen ja keskiluokan poistamisineen on astunut arkeemme. On aika ajaa se pois kun se on vielä mahdollista.

     Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top