Korona: Ulkomailta saapuville suositellaan 14vrk töistä-poissaoloa, ministeriön tiedote tekstiviestinä jokaisen kotiinpalaajan puhelimeen

Tästä päivästä alkaen jokainen ulkomailta palaava suomalainen saa koronavirusta koskevan tekstiviestin. Liikenne- ja viestintäministeriö ja sosiaali- ja terveysministeriö ovat sopineet asiasta puhelinoperaattoreiden ja hätäkeskusten kanssa.

Viesti kuuluu:

”Koronavirustiedote: Ulkomailta saapuessasi sovi poissaolosta (suositus 14 vrk) työ-, opiskelu-, ja päivähoitopaikan kanssa. Tietoa koronaviruksesta THL.fi.”

”On tärkeää, että aivan kaikki suomalaiset sisäistävät valtioneuvoston 12.3. tekemän päätöksen koko vakavuudessaan. Myös jatkossa tekstiviestipalvelu antaa viranomaisille kanavan, jolla voidaan välittää ajantasaista tietoa suoraan ihmisten puhelimiin”, kertoo liikenne- ja viestintäministeri Timo Harakka ministeriön tiedotteessa.

Viranomaiset tulevat käyttämään tarvittaessa tekstiviestejä yleisön informoimiseen ajankohtaisista tilanteista.

Asiasta kerrottiin tänään Liikenne ja viestintäministeriön tiedotteessa.

3 Comments

 1. Rååttalainen
  14.3.2020 15:12

  Kävin juuri ruåttista ostamasta nuuskaa ja samalla kaverin luona kylässä ja en saanut viestiä. Pitääkö minun nyt jäädä kotio kahdeksi viikoksi. Asun ruåttin ja sååmen rajalla?

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   14.3.2020 17:10

   Mummolassa et ainakaan saa käydä!

   Vastaa
 2. ro
  16.3.2020 01:04

  Niin jokainen suomalainen,entäs ne sadat rajan ylittävät paperittomat maahantunkeutujat jotka tuovat mukanaan paljon vaarallisempia tauteja. Niille loiseläjille turha lähetellä mitään tekstiviestejä,

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top