Koronapassia koskeva valtioneuvoston tiedostustilaisuus on siirtynyt

Valioneuvoston twitter ilmoittaa koronapassi-asiasta kertomiseen siirtyneen tuonnemmaksi. Asiasta tullee kertomaan perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru.

Tiedotustilaisuuteen olivat osallistumassa ministeri Kiurun lisäksi Sosiaali ja terveysministeriöstä osastopäällikkö Taneli Puumalainen, hallitusneuvos Kirsi Ruuhonen ja lakimies Maija Neva, ja ylijohtaja Riitta Kaivosoja (Opetus- ja kulttuuriministeriö), hallitusneuvos Liisa Huhtala (Työ- ja elinkeinoministeriö), tietoarkkitehti Mika Pihlajamäki (Terveyden ja hyvinvoinnin laitos) ja kanta-palvelujen päätuoteomistaja Mia Mustonen (Kela).

Videolähetys ilmestyy kuitenkin samaan videoikkunaan, kunhan tilaisuus joskus saadaan käyntiin. Eletään toivossa.

Videointi: Valtioneuvosto.

11 Comments

 1. pöh
  21.9.2021 12:37

  Miettikääpä mihin koronapassit voi pahimmillaan johtaa, ne ei tule jäämään väliaikaiseksi ja kohta on kaikkea muutakin mitä lääkeyhtiöt keksii niin pakko ottaa tai joudut olemaan 4 seinän sisällä.
  Hulluinta on että kun ei se rokote estä ollenkaan siis yhtään sairastumasta tai levittämästä tautia, mahdollisesti jopa päinvastoin, kun rokotetuilla sairastuneilla on jopa 251 kertainen määrä virusta sieraimissaan verrattuna rokottamattomiin sairastuneisiin.

  FDA:n kokouksesta jonka taas youtube sensuroi nopeasti.

  ””Hei, olen Steve Kirsch. Johdan COVID-19 varhaisen hoidon rahastoa. Minuun ei kohdistu eturistiriitoja. Nostetaan nyt elefantti huoneeseen. Puhun tänään siitä elefantista, josta kukaan ei tahdo puhua: Rokotteet tappavat enemmän ihmisiä kuin pelastavat.

  Me keskitymme pelkästään koronasta selvinneisiin ja rokotteiden hyötyihin, koska meidät on ohjattu uskomaan, että rokotteet ovat täysin turvallisia. Mutta tämä ei ole totta.

  Pfizerin kuuden kuukauden hoitoryhmän raportista löytyy nelinkertainen määrä sydänkohtauksia. Kyse ei ollut epäonnesta. VAERS osoittaa, että sydänkohtauksia tapahtuu 71 kertaa enemmän tämän rokotteen seurauksena verrattaessa kaikkiin aiempiin rokotteisiin.”

  Vastaa
 2. Snif
  21.9.2021 12:39

  Suomi uppoaa lopullisesti jos tuo natsikortti tulee.
  Ei edes persut vastusta tuota ihmisarvon jakavaa natsikorttia, Tavio vastustaa vain että lapsille sitä ei tulisi, kaikki muu kyllä kelpaa.
  Otin nyrkkeihini tatuoinnen, vasemmassa lukee ”en ottanut myrkkyä”, oikessa lukee, ”tässä koronatodistus”.

  Vastaa
 3. Kyllä viduttaa tää sairas touhu
  21.9.2021 13:20

  Tota kirottua passia selkeesti ujutetaan ensin ns. lievemmillä ehdoilla joita sitten tullaan kiristämään. Mitä maahantulosäännöksiin tulee niin läpsyttelijät varmaan pääsee tänne vapaasti ilman yhtään mitään passeja, mutta syuomalaisten kohdalla tilanne onkin sitten täysin eri.

  Vastaa
 4. Sairastunut
  21.9.2021 13:49

  Jos oma kroppani ei kestä jotain tautia, niin kuolen, näinhän se menee tietääkseni.
  On hassua/hullua, että lääkeyhtiöt koittavat selitellä toimintaansa arvoilla, joissa pelataan ihmishengillä keinotekoisesti ylläpidettävällä tavalla.

  Meistä jokainen joskus lähtee täältä aikanaan ja tavallaan.

  Vastaa
 5. Koronapassi on lain vastainen idea
  21.9.2021 14:13

  Koronapassi taitaapi olla ristiriidassa kansainvälisen lain, ainakin Nuremberg Koodin / informed consent sekä perustuslain kanssa. My body my choice.

  Vastaa
  1. Vili
   21.9.2021 19:22

   Ei sillä ole mitään väliä. Ei niistä kirjoitella medioissa niin ei ole soraääniäkään. Homma unohtuu hetkessä kun tuodaan jotain uutta ja muuta mietittävää ihmisille.

   Vastaa
 6. Urkki takas
  21.9.2021 14:21

  Meidän sairaaanhoidossa on ihan …keleesti vikaa. Eilen juuri luin että Tampereen kaupunki oli saanut moitteet (THL/FIMEA/EVIRA/…) joltain instanssilta vanhustenhoidon luokattomasta tilasta. No, Tampeeen kaupunki selitteli asioita niin että kapungin oman henkilöstöpulan vuoksi ko. vanhushoidon alue oli alihankittu yksityiseltä. DAAA!!! Tampereen kaupunki ei taida käyttää toimissaan ISO-standardia. Sillä se että jonkun asian alihankkii tai ostaa, se ei tarkoita velvollisuudesta vapautumista. PÄINVASTOIN, velvollisuus kasvaa koskemaan myös alihankintayrityksen työntekijöitä. Eli jos potilastietoja käytetään väärin, politilaita pahoinpidellään heidät ryöstetään tai heidn kanssaan poltellaan höpö-heinää, niin suorassa vastuussa ei ole alihankkija vaan Tampereen kaupunki.

  Tässä tapauksessa siis siirrettiin kylmästi verotuloja yksityiselle puolelle. Olisi hauska tietää mitä sidonnaisuuksia tämän yrityksen toimijoilla on esim. Tampereen kaupungin politikkoihin ja/tai virkamiehiin.

  Mutta sitten toinen juttu… Kaupungeilla on sairaaloita ja kunnilla terveyskeskuksia. Ja sekä sairaalat että terveyskeskukset tarjoavat yrityksille työterveyshoitoa joka on taksoiltaan edullisempaa kuin yksityinen puoli. No, annas olla kun tällaisen sairaalan tai terveskeskuksen ihminen tarvitsee joko korona-testauksen tai sitten sairaslomalapun niin mihin hän menee??? Äkkiseltään luulisi että kolleega kaveri ottaisi tikkunäytteen tai lääkärikolleega kahvitunnilla toteaisi ja kirjoittaisi mahdollisesti tarvittavan reseptin. Ehei… älkääs ny luulko liikoja. Tällainen henkilö vara ajan yksityisenpuolen terveyspalveluja tarjoavasta talosta ja menee sinne istumaan ja jonottamaan. Ja sieltä tulee sitten alsku sairaanhoitopiirille käynnistä. Plussana tietysti kuukausittaiset henkilökunnan määrään perustuvat ”perusmaksut”.

  Ja paljonkohan taas näin siirretään verovaroja yksityise puolen kautta pörssiyhtiöiden voittoihin.

  On tää systeemi läpimätä. Pikkuisen harmittaa ettei saksalaiset onnistuneet kloonaamaan Toimitusjohtajaa. Meilläkin voisi olla Marski ja Urkki. Ja olisi kuri ja järjestys.

  Vastaa
 7. Totuus ei muutu
  21.9.2021 14:24

  Koronapassilla pyritään juuri samaan kuin natsisaksassa aikanaan kun juutalaiset pakotettiin merkitsemään itsensä daavidin tähdellä.

  Pitäkää tämä mielessänne: Koronapassia haluavat ovat natseja !

  Vastaa
 8. Isovalhe
  21.9.2021 15:22

  Nyt on aika herätä ja sulkea TV ja muu mockingbirdmedia. Hollywood, viihde, muusiikkiteollisuus, huippu-urheilu ovat kaikki pitämässä massoja tyytyväisenä unessa. Natsien perustama cia kertoo mitä uutisissa pitää kertoa, tuottaa elokuvia, yms. Mk-ultrataan hyväksikäytettyjä lapsia ja tehdään niistä tähtiä jotka ohjailevat nuorisoa.

  Ihmisten pitää yhdistyä ja iskeä siihen mihin cabalia sattuu, lompakkoon. Käytetään mahd. Vähän ylikansallisten yritysten tuotteita ja palveluja, sillä kaikki kuuluvat siihen. Omistajat ovat asetettuja päitä jotka kuuluvat tiettyihin sukulinjoihin, zuckerberg, dorcey, bezos, Gates… Tietenkin näitä on ympäri maailmaa.

  Nyt jenkeistä alkaa herätys politiikan korruptiosta, kun 2020 vaalit alkavat paljastua suurelle yleisölle. Media pato murtuu toivottavasti jo ensi jos Arizonan auditointi julkaistaan. Sitä seuraa muut osavaltiot perässä ja suuri huijaus paljastuu. Guatamobayssä rakennetaan uusia siipiä kokoajan.
  Se jälkeen tulee myös meidän muiden kansojen alkaa kyseinalaistamaan meidän vaaleja. Canada, saksa , Ranska, mitä näitä on nyt tulossa. Myös täällä suomessa.

  Mitä tähän bioaseeseen tulee niin sen tarkoitus on hallita ihmisiä ja sulkea yhteiskuntia. Ehkä ase oli tarkoitus vapauttaa se myöhemmin, mutta Trump pilasi 16-vuotissuunnitelman, mikä Obama aloitti ja killaryn oli tarkoitus saattaa maaliin. Nyt faucit ja kumppanit eivät saaneet sitä ihan niin tehokkaaksi kuin ehkä oli tarkoitus. Mutta tilastoilla saatiin pandemia luotua ja varsinainen ase käyttöön, ”rokote”.

  Kun saadaan cabalin pahin ase, eli media tuhottua, niin kaikki ihmiset voivat alkaa nähdä kusetuksen taakse. Sitten alkaa olla WEF tyttöjen ja poikien vaikeaa kulkea kaduilla. Lääkärit ja toimittajat, jotka varmasti ovat tietoisia hoitokeinojen olemassa olosta, hcq ja ivervektiimi, yms. sama homma.

  Ne tahot, jotka ottavat passin käyttöön, joutuvat taloudelliseen kuseen. Se on nähty ympäri maailmaa. Passi ravintolat ovat tyhjillään, kun kansalaiset vastustavat apartheidia. Kauppoihin suunnitellaan ”valtauksia”, eli kerätään niin iso porukka, ettei kaikkia pysty pidättämään. Homma tehdään rauhallisesti ilman muuta häiriötä. Luonnollisesti ilman maskia. Jos joku jotain sakkoja jakelee, niitä ei makseta.
  Kansojen täytyy nousta vastustamaan hallituksia. Ihmiset ovat luotu vapaaksi tyranniasta.

  Vastaa
  1. Vili
   21.9.2021 19:42

   Tää on just näin.

   Kansalaiset eivät saa käydä toisiaan vastaan vaikka elittii nukkeineen siihen varmasti provosoi.
   Asiat pitää hoitaa rauhallisesti.

   Vastaa
 9. juha II
  21.9.2021 23:51

  Kiuru kuulemma tekee koko hallituksen työt sillä aikaa kun pääministeritär Sanna Marin (WEF) keikailee peilin edessä ja kujertaa: ”Kerro, kerro kuvastin ken on WEF:ssä kaunehin!!!”

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top