Koronarajoitukset: Poliisin tarkastus osoitti vain pieniä puutteita ravintolassa

Itä-Uudenmaan poliisilaitos ja Etelä-Suomen aluehallintovirasto suorittivat tänään tarkastuskäynnin keravalaiseen ravintolaan, jossa epäilyn mukaan ei noudatettu korona-ajan rajoituksia. Käynnillä löytyi vain pieniä puutteita, joista ravintolalle annettiin kehoitus korjata käytäntöään.

Koronarajoitusten mukaan ravintolat ovat kiinni 29.03.-18.04. välisen ajan, jolloin asiakkaita ei oteta vastaan. Aterioiden ulosmyynti ja työmaaruokala-toiminta ovat rajoituksen aikana sallittuja. Keravalaista ravintolaa, joka toimii usean yrityksen henkilöstöravintolana, epäiltiin saatujen vihjeiden perusteella rajoituksien rikkomisesta.

Tarkastuksessa havaittiin vain pienehköjä puutteita: Ravintolan noutoruoka-asiakkaat eivät olleet kaikki sopimusasiakkaita, ja ravintolan ovesta puuttui lappu joka kertoo asiakkaiden rajoittamisesta sopimusyritysten työntekijöihin. Ravintola määrättiin korjaamaan moitteiden alaiset asiat seuraavan kerran avautuessaan.  Ylikomisario Timo Leppälä Itä-Uudenmaan poliisista kertoi Extralle, että viime viikkojen aikana on tehty valvontakäyntejä useisiin ravintoloihin. Koronarajoitusten valvominen ravitsemusliikkeissä kuuluu poliisin rutiineihin poikkeusaikana. 

Sulun aikana ravintolat saavat myydä vain noutoruokaa. Poikkeuksena ovat henkilöstöravintolat, jotka saavat edelleen tarjoilla ruokaa sopimusasiakkailleen rajoitetusti tiloissaan. Lisäksi henkilöstöravintolat saavat myydä noutoruokaa mutta vain sopimusasiakkailleen. (Poliisi 01.04. 2021)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top