Koronarokotetuilla Covid-19: -Sata tapausta Washingtonissa, 134 Etelä-Carolinassa

Tiedot Yhdysvalloista kertovat molemmat koronarokotteet saaneiden sairastumisista, mutta tapaukset ovat edelleen erittäin harvinaisia.

Washingtonin osavaltion viranomaiset kertovat tapauksista, joissa sekä ensimmäisen että toisen rokote-annoksen SARS-CoV-2 -virukselta suojautumiseksi saaneita on sairastunut koronaan. Tapaukset, 102 kappaletta, ovat 01. helmikuuta ja 30. maaliskuuta väliseltä ajalta. Sairaalahoitoa tarvitsi heistä kahdeksan, ja kaksi yli 80-vuotiasta potilasta menehtyi. Sairastumiset olivat tapahtuneet kaksi viikkoa jälkimmäisen rokoteannoksen jälkeen, kertoi lehti (31.03.).

Rokotetut olivat saaneet Modernan, Pfizer/BioNTech:n tai Johnson & Johnson:n koronarokotetta. Washingtonin osavaltion terveyssihteeri Umair Shah kehoittaa lehden mukaan jo rokotettujakin käyttämään kasvosuojainta ja pitämään sosiaalista etäisyyttä:

”Todisteiden löytyminen rokotevaikutuksen pettämiseen liittyvistä tapauksista muistuttaa meitä siitä, että vaikka oletkin saanut rokotuksen, sinun on silti käytettävä naamiota, harjoiteltava sosiaalista etäisyyttä ja pestävä kätesi estääksesi COVID-19:n leviäminen muille, joita ei ole rokotettu.” (”…and wash your hands to prevent spreading COVID-19 to others who have not been vaccinated.”) (The Epoch Times 31.03. 2021)

Terveyssihteeri Shah muistuttaa siitä, että rokotettukin voi levittää virusta, ja hänen tulee noudattaa hygieniaohjeita.

Raportteja rokotettujen sairastumisista Covid-19-tautiin on tullut myös Idahosta -alle 100- ja Etelä-Carolinasta -134- ja Floridasta. Minnesotassa rokotettujen sairastumisriskiä on alettu tutkimaan. Minnesotassa sairastuneet rokotetut ovat myös yli 80-vuotiaita. Floridassa on sairastunut rokotettu 27-vuotias terveystyöntekijä. Washingtonin osavaltiossa molemmat rokotteet saaneiden Covid-19-sairastavuus on ollut 0,01% rokotetuista.

Luettavaa:

2 Comments

 1. Kolkka
  1.4.2021 14:31

  Tossa taas tulee selvästi esille kuinka tarpeellinen rokote on kun tiedämme yli 99% selviävän taudista. Mikä tässä rokotteesta on tää juttu kun se ei estä tartuntaa eikä estä sitä levittämästä? Olemmeko vain Pfizerin 12e piikin arvoisia?

  Vastaa
 2. Innolla etuillen ihmiskoekaniiniksi?
  2.4.2021 21:02

  Suomessakin vapaaehtoisten koekaniinien joukossa etenevän kokeellisen CV19 rokotuksen J&J version ottaneen iho irtoaa aika pahan näköisesti. Ihmiskokeen on kirjattu jatkuvan 2023 asti.
  https://stillnessinthestorm.com/2021/03/horrifying-mans-skin-peeled-off-due-to-reaction-from-johnson-johnson-covid-vaccine/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=name_heres_your_daily_stillness_in_the_storm_newsletter_for_2021_03_31&utm_term=2021-03-31

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top