Koronarokotteita luovutettiin ulkomaille, mutta varusmiehet ja kantahenkilöt ovat rokottamatta

Kansanedustajat Jari Ronkainen ja Riikka Purra ovat huolissaan yhteiskunnan turvallisuuden kannalta tärkeiden toimijoiden, puolustusvoimien henkilöstön ja mm. poliisin koronarokotusten viivästymisestä: Yhteiskunnan turvallisuudesta huolehtivat ryhmät tulee rokottaa heti riskiryhmien saatua koronaturvan. 

Eri varuskunnista on tullut kiihtyvällä tahdilla tietoja joukkoaltistumisista ja -sairastumisista. Ylen eilisen uutisen mukaan Kainuun prikaatin koronaryppään hoidosta on tehty jopa tutkintapyyntö poliisille. Perussuomalainen kansanedustaja ja puolustusvaliokunnan varapuheenjohtaja Jari Ronkainen vaatii hallitusta tarttumaan asiaan kiireellä.

– Koronaepidemia on päässyt pahenemaan varuskunnissa. Varusmiehet ovat valtion leivissä ja heidän turvallisuutensa palveluksessa tulisi ensisijaisesti varmistaa. Hallituksen pitäisi reagoida tilanteeseen heti, Ronkainen perustelee.

Ronkainen esitti kuukausi sitten Puolustusvoimien ottamista rokotusten kärkilinjaan. Sittemmin hallitus on päättänyt n. 34 000 rokoteannoksen luovuttamisesta koronasta pahiten kärsiville EU-maille.

– Varusmiehiä on noin 22 000 ja Puolustusvoimien henkilökuntaa noin 12 000. Hallitus luopui juuri siitä määrästä rokotteita, jolla koko palveleva väki olisi saatu rokotettua. Periaatteen pitäisi olla se, että ensin rokotteet kotimaahan ja sitten vasta muille, jos jää, Ronkainen kertoo.

Perussuomalaiset ovat esittäneet rokotusjärjestyksen muuttamista ammatin tai tehtävän perusteella. Esimerkiksi hallitusvaliokunnan puheenjohtaja Riikka Purra (PS) esitti jo viime viikolla, että kenttätyössä olevat poliisit pitäisi rokottaa viivyttelemättä. Kun riskiryhmät ja hoitohenkilökunta ovat saaneet rokoteannoksensa, yhteiskunnan turvallisuudesta vastaava henkilöstö, poliisin ja Puolustusvoimien lisäksi esimerkiksi pelastusala ja rajaviranomaiset, tulisi saada nopeutetusti rokotusten piiriin vaatii Ronkainen.

8 Comments

 1. Paalu
  13.4.2021 15:49

  On on on, todella paha tilanne. Hienoa havaita poliitikoilta uhrautumista isänmaan hyväksi Ammattisotilaat ja poliisit on saatava rokotetuiksi ennen kuin kusetus paljastuu kaikessa laajuudessaan. Sillä hetkellä on olennaista että turvallisuuskoneisto on epävireessä.

  Vastaa
 2. Tehdäänkehitysmaayhdessä
  13.4.2021 16:18

  Positiivista asiassa on , että tulee vähemmän haittavaikutuksia , joista kukaan ei vastaa mitään.

  Vastaa
 3. pöh
  13.4.2021 17:09

  Eri mieltä saa tietysti olla, mutta omasta mielestä hyvä vain.
  Nämä mRNA ”rokotteet” on testivaiheessa vielä vuoteen 2023 saakka, rokotevalmistajilla vastuuvapaus, ja itse tauti on suurimmalle osalle harmiton. (nuoret hyväkuntoiset)
  Vuosikausia eläinkokeita tehty mRNA rokotteilla, ja ne ei ole aiemmin edennyt ihmiskokeisiin koska eläimet kuolee.
  Se taas johtuu siitä että mRNA rokote ei sisällä virusta kuten muut rokotteet, vaan käynnistää elimistön autoimmuunipuolustusjärjestelmän (että jos sattusit saamaan covid-19 viruksen)
  Mutta eläimet kuoli sen takia että se autoimmuunijärjestelmä hyökkäsi ihmisen omia soluja vastaan, koska sitä virusta ei elimistössä ollut.

  Vastaa
  1. sensuurisantra
   13.4.2021 19:19

   Totta, ne kokeelliset rokotteet tuhoavat luonnollisen vastustuskyvyn. Odotettavissa rokotekuolemien aalto kun seuraava kausiflunssa tulee.
   https://drcharlieward.com/cdc-comes-clean-must-watch/?utm_content=12470977&utm_medium=Email&utm_name=Id&utm_source=Actionetics&utm_term=Email

   Vastaa
 4. Kekkuli
  13.4.2021 17:27

  Saatiin auttaa maailmaa ja lähettää maksetut rokotteet vieraille maille! Eihän maksavasta kansasta ole väliä, varsinkaan pakkopalveluksessa olevista varusmiehistä. Varusmieshän on alempana, kuin koira tässä yhteiskunnassa. Kyllä varusmiehissä voi kokeilla ja tutkia miten taudit leviävät suljetussa ympäristössä.

  Kiitos tietenkin kuuluu petturi-hallitukselle. Ilamston muutoksen torjuntaa pitäisi vielä vähän enemmän panostaa!!!

  Vastaa
 5. Aika on täyttynyt
  13.4.2021 18:41

  Jos oli ollut -90 luvulla korona ja olisi tullut kasarmeille pakkorokotukset, oltaisiin olut sotilamestatrin kanssa kovat piipussa eikä takuulla olsi piikin piikkiä pistetty armeijassa kehenkään, se olisi ollut varma.

  Vastaa
 6. korona-hypnotisoidun terve järki ei pelaa
  13.4.2021 18:43

  Ihmiskokeelliselta rokotepetokselta välttyminen (ja rokotteista kieltäytyminen) on erittäin hyvä asia varusmiehille, kantahenkilöstölle ja koko maalle. Suomalaisten ja maan etu, jos kaikki jäljellä olevat kokeelliset ns. ”rokotteet” pumpataan vain niihin, jotka valepandemian aloittivat tai edelleen sitä yrittävät pakkopyörittäväa. USA:n CDC juuri paljasti, että CV19 kuolinluvut ovat olleet valeuutinen. 94% CV19 kuolleeksi leimatuista kuoli muuhun kuin mihinkään virukseen. Suurin kuolinsyy oli bakteeripohjainen keuhkokuume, sydän … ihan samat perinteiset kuolinsyyt kuin edellisvuosina. Ihmiset on aiheetta peloteltu ja talous romutettu raportoimalla lähes 20 x todellista suurempi määrä kuolemia koronaan. Maskit aiheuttavat bakteeripohjaista keuhkokuumetta, jonka yleisyys on kymmenkertaistunut. Maskin alla CO2 pitoisuus nousee minuutissa erittäin myrkylliselle >= 8000 ppm tasolle. Rokotekuolemien huippu tulee ilmeisesti vasta seuraavan kausiflunssan tullessa, ehkä 6..8 kk päästä, koska ne kokeelliset nano-tech rokotteet tuhoavat luonnollisen vastustuskyvyn.
  CDC joutui tunnustamaan korona-valheensa: https://drcharlieward.com/cdc-comes-clean-must-watch/

  Vastaa
 7. jarno tuominen
  14.4.2021 13:27

  Dr. Richard Fleming nimittäin kertoo, että kun rokoteyhtiöiden omia lupahakemukseen käytettyjä tilastoja tarkastellaan, havaitaan, että Modernan ja Pfizerin vaikutus koronaan on nolla ja Johnson & Johnsonin vaikutus samoin, tosin hiukan pitemmällä aikavälillä. Sen sijaan rokotteet aiheuttivat koe-eläimissä mm. hullun lehmän tautia. ainoa reaktio on tulehdusten ja veritulppien lisääntyminen.rokotetta ajetaan kuin käärmettä pyssyn piippuun.joka päivä mielisteleviä artikkeleita,rokote oireita vähätteleviä juttuja,koronaan liityviä kuolemia,huom liityviä.kuulostaa valheilta.itse en moista paskaa ihooni ota.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top