KOULUSHOPPAILUA EI OLE OLEMASSAKAAN

Yleisradio julkaisi oman selvityksensä jonka mukaan koulut joiden oppilaiden tausta on vähävarainen, oppilaiden vanhempien koulutus alhainen ja jos ovat maahanmuuttajia, niin lasten oppimistaso on jopa surkea. Sekä että ”painotetuilla” luokilla on paljon enemmän kantasuomalaisia kuin suhteessa maahanmuuttajien lapsia. Painotetulla luokalla tarkoitetaan esim. musiikki-, liikunta-, matematiikka-, tanssi-, kieli-, ynnä muita ensisijaisesti lahjakkuuteen liittyviä luokkia. Musikkiluokkia on eniten eli 1200 koko maassa.

Joko tästä johtuen ja asian ehkä tietäen etukäteen Helsingin kaupungin kouluista vastaavat virkamiehet keksivät että, kun kerran näin on, niin tietysti nuo erityisluokat täytyy tuhota.

TOTUUS EI OLE RASISMIA

Ensimmäisenä julkisuuteen ryntäsi arvostelemaan tutkimuksen julkaisemista opetusministeri LI Andersson ( Vas.) koska hänen mielestään tutkimus ”leimaa” maahanmuuttajavaltaiset koulut ja tietenkään Andersson ei tue lahjakkaille lapsille järjestettyjä luokkia, koska niiden oppilasaines on lähes kokonaan kantasuomalaisia. Toki joukossa on aasialaistaustaisia lapsia myös, mutta vain muutamia muita maahanmuuttajalapsia.

Samalla Andersson siis vaati Suomen suurinta mediaa rajoittamaan sananvapauttaan. Hän siis puoluepolitisoi journalismin ja tutkitun tiedon ihan röyhkeästi tuosta vaan ja perusteli puheitaan sillä, että kertakaikkiaan maahanmuuttajista, eikä varsinkaan Lähi-idästä ja Pohjoisafrikasta tänne muuttaneista saa kertoa mitään negatiivista, vaan pitää moittia sitä, että,kun jotkut koulut käyvät rauhattomiksi ja vanhemmat laittavat eri tavoin lahjakkaita lapsia kouluihin joissa on ”painotettuja” luokkia ja vähemmän maahanmuuttajia. Niin se on ”koulushoppailua” eli suomeksi käännettynä ”kouluosteskelua” joka tarkoitaa siis valintaa jossa ei mennä lähikouluun vaan kouluun, jossa on painotettuja luokkIa.

Ei sellaista shoppailua ole. On vain rakastavia vanhempia jotka haluavat turvata lastensa lahjakkuuden, edelleen kehittymisen, lasten ilon käydä koulua ja usein se myös tarkoittaa rauhallisempaa koulua.

RUOTSISSA YRITETTIIN PAKOTTAA VANHEMMAT ALISTUMAAN-PIELEEN MENI-

Ruuotsin edellinen puna-vihreä hallitus koitti tosissaan ”tasa-arvoistaa” eli oppilaiden vanhempien mielestä tasapäistää kaikki koulut ja mm. Tukholmassa maahanmuuttajalapsia kiidätettiin lähiöistä keskusta-alueen kouluihin. Tästä seurasi se, että noiden koulujen lasten vanhemmat perustivat yksityiskouluja ja taas oltiin jokseenkin alkutilanteessa.’

Ei olisi mikään ihme ja kumma jos Helsingin virkamiehet ja varmaan ainakin vihervasemmiston politiikot esittäisivät samaa bussirumbaa maahanmuuttajalapsille myös täällä. Ja totisesti tasapäistäminen ja lahjakkaiden lasten mahdollisuuksien polkeminen kulkisivat yhtä jalkaa.

Mutta myös Suomessa on yksityiskouluja ja niitä voidaan perustaa tarvittaessa lisää.


Sen sijaan perheiden pakkosiirrot alueelta toiselle eivät ole kaupunkien vallassa, koska perustuslaki takaa meille kaikille mahdollisuuden asua missä haluamme.

MISSÄ JÄRKI HELSINKI JA VIHERVASEMMISTO

Jo kolme vuotta sitten Helsingin asukasluku alkoi hiipua,koska yhä useampi varsinkin itähelsinkiläinen perhe muutti ympäryskuntiin ja haastateltuani heitä kertoivat ensisijaiseksi syyksi rauhattoman ja turvattoman menon aiemmilla asuinalueilla itä-Helsingissä.Helsinki ei halua tietenkään menettää työikäisiä veronmaksajia mutta kuitenkin se tuollaisilla päätöksillä( toki vasta valmisteilla) tekee kaikkensa,että kaupunki kuihtuu-haluaako Helsinkin olla ”Suomen Detroit”,joka näivettyi 2,6 miljoonan asukkaan kukoistavasta metropolista vain noin 600 000 :nen ”taajamaksi” aivan omilla tyhmillä päätöksillä-tottai kai syytettiin yrityksiä ja sitä sun tätä mutta syylliset istuivat kaupungintalolla niin kuin Helsingissäkin.

Vaikuttaa siltä,että Anderssonin & kumpp. ainoa asia on tehdä tyytyväisiksi muslimitaustaiset maahanmuuttajat.

Mutta myös heillä on vastuu kannettavana omista lapsistaan.Minulle on kertonut eräs lastentarhanopettaja ja toinen peruskoulunopettaja-molemmat naisia-,että jossakin konfliktitilanteessa olivat vaatineet-näissä tapauksissa oli kysymys viisi vuotiaasta somalipojasta ja toisessa tapauksessa kahdeksan vuotiaasta somalipojasta-tottelemista niin eri aikaan eri paikassa poikien vastaus oli ollut,että ”isä on sanonut,ettei naisopettajaa tartte totella”.Eli pitäsköhän Li Anderssonin mennä vähän puhuttelemaan näitä isiä ja sitten soittaa suutaan taas kerran suomalaisia syyllistäen.

KAIKILLE JOILLA ON LAHJAKKUUTTA ON OVI AUKI

Esimerkiksi minun kaksi tytärtäni ovat käyneet musiikkiluokat eli 3-9 siis ala-asteelta yläasteen loppuun.Vanhemman luokalla ,tuolloin Tampereella oli yksi vietnamilaistaustainen ja nuoremman Espoossa oli kaksi aasialaistaustaista lasta.

Pääsykoe on kaikille sama,on tausta mitä tahansa,opetus ei peruskoulussa maksa sentin senttiä,on vastuutonta viedä lahjakkailta lapsilta tulevaisuus,tai ainakin haitata sitä karkeasti.Ja sitä paitsi laulamisen ja soittamisen ilo ja osaavat opettajat ovat lapsille joka päiväinen motivaation lähde.Ja tästä lähteestä kumpuavat ne nuoret ja myöhemmin aikuiset jotka ilsotuttavat meitä taiteellisella osaamisellaan tai lunnontiteiden taitamisella,nousemalla esimerkiksi huippu-urheilijoiksi myös kansainvälisesti.Kaikki lapset ovat tärkeitä ja heidän tulisi olla myös rakastettuja,mistä ihmeen pahuuden lähteestä pulpahtelevat pinnalle nuo ilon ja riemun tappavat metaanikaasut -Helsingin kouluviraston virkamiesten hahmoissa-,joita höyryjä näyttää moni hengittäneen.

On kuitenkin niin,että sittenkin järki voittaa ja tämäkin yhdenlainen ”wokeilu” jää muistoihin yhtenä niintsä hölmöilyistä joille voimme hymyillä ideologisina pyrskähdyksinä joita olemme saaneet kuulla usein ennenkin mutta joista kiitos terveen järjen ja demokratian tästäkin lapset ja heitä rakastavat vanhemmat selviävät voittajina.


1 Comment

  1. murre iisakki riepunen
    28.2.2023 08:18

    Vähälahjaiset, sekä muutoin oppimiseen haluttomat omiin luokkiin, saavat ne oppilaat joille elämän oppiminen jo koulussa maistuu ja intoa uuden tiedon hankkimiseen on pääasia.
    Nämä anderssonit ja muu vihervasemmisto ” tasapäistää ” luokat, jolloin ne, jotka haluavat oppia jäävät samalle tasolle kuin vähemmällä lahjalla varustautuneet, tyhmyyden tarkoituksellinen lisääminen ei hyvä.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top