Kreikasta tuotu Suomeen ilman huoltajaa olevia lapsi-oletettuja eilen ja tänään

Asiasta kertoi EU-komission edustusto Suomessa.

Muuttoliikepolitiikasta vastaava Kreikan varaministeri Giorgios Koumoutsakos vahvisti, että 49 ilman huoltajaa olevaa alaikäistä lähti eilen Kreikasta aloittaakseen uuden elämän Suomessa tai Portugalissa. ”Haluan kiittää Suomea ja Portugalia niiden tuesta ja solidaarisuudesta. Lisäksi haluan kiittää Euroopan komissiota sen jatkuvasta avusta ja kannustuksesta, jotta 1 600 ilman huoltajaa olevaa alaikäistä saataisiin siirrettyä Kreikasta muihin jäsenmaihin.”

Kreikka on vastaanottanut suuren määrän EU-maihin pyrkiviä turvapaikanhakijoita, joista useimmat ovat tulleet Turkin kautta. Lähtömaita ovat mm. Irak, Afganistan, Pakistan, Pohjois-Afrikan maat ja muu Afrikka. Pieni osa tulijoista on Syyriasta, ja osa on viettänyt aikaa Turkissa useita vuosia.

Asiasta kertoi EU-komission tiedote 08.07.2020: Muuttoliike: Ilman huoltajaa olevien lasten siirrot Kreikasta Suomeen ja Portugaliin.

4 Comments

 1. Paalu
  8.7.2020 15:20

  Näin sitä vihreiden, vasureiden, kokoomuksen, SDPn ja RKPn ihailemaa (piip)-islamilaista pedofiliaa normalisoidaan muslimeilla osaksi yhteiskuntaamme. Jokainen ymmärtää ettei noista ole koskaan taloudellisesti hyödyttämään yhteiskuntaamme ja heidän pedofiilikulttuuria emme tarvitse. Takana on oltava toiset motiivit elättää tota paskasakkia.

  Vastaa
 2. Kai Ruonala
  8.7.2020 15:36

  W…. ne nuorisorikolliset mitään ”uutta elämää” aloita. Sama paska jatkuu, uhrit ovat uudet ja Demlan tuomari ymmärtää

  Vastaa
 3. Halvempi hoitaa lapset Kreikassa
  8.7.2020 15:53

  Kreikassa olisi järkevämpi hoitaa – halvempi ruoka, majoitus ja vaatteet. Älyttömästi tyhjää tilaa koko maassa.

  Vastaa
 4. Että näin taas
  8.7.2020 20:05

  Kreikasta saapuukiin tyttölasten sijaan yli 14-vuotiaita nuorukaisia! Median mainoskasvoina toimineet tytöt katosivat joukosta?!

  Suomeen saapuu pakolais­lapsia Kreikan leiriltä, Ylen mukaan suurin osa yli 14-vuotiaita poikia – tästä se johtuu
  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006565297.html
  ”Ensimmäiset 25 tulijaa ovat Afganistanin kansalaisia.

  Ylen mukaan 25 tulijaa ovat pääosin yli 14-vuotiaita ja kaikki poikia. Miksi näin on, jos painopiste on nuorimmissa alaikäisissä?

  – Kreikka on priorisoinut leireiltään noin 1 600 ilman huoltajaa olevaa lasta. Näistä kaikista yli 90 prosenttia on poikia ja suurin osa on yli 14-vuotiaita. Suomeen tuleva ryhmä siis vain edustaa sitä jakaumaa, mikä leireillä on.”

  Jaahas, ja mitä ne uutis- ja ajankohtaisohjelmissa aina näkyvät Kreikan leirin tyttölapset ovat, mediarekvisiittaako jonka kuvallisen annin kautta näitä yli 14v nuorukaisia saadaan tuotettua tänne? Myös poikalapset muuttuivatkin nuorukaisiksi. Kuinkahan monella ”pojalla” jo parta kasvaa ja onko ikä lähempänä 18-vuotta? Vihreiden petos haisee tässäkin. Edelleenkin siittäjiä tuotetaan runsain mitoin, vaikka takuulla tyttölapset ja naiset ovat näillä pakolaisleireillä se uhanalaisin väki, onhan ylivoimainen enemmistö leirien väestä nuorukaisia ja miehiä.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top