Kreikka: Lesboksen asukkaat estävät pakolaisten rantautumista suoralla toiminnalla

Rannoille ja satamiin kokoontuneet Leboksen asukkaat ovat ryhtyneet omin toimin estämään kumiveneillä Turkista tulevien pakolaisten rantautumista. Ylikansoitetulle Morian leirille tulevia bussikulkjetuksia on myös pyritty estämään, kertoo lehti.

Thermin satamassa on estetty ainakin yhtä kumiveneellistä Turkista tulleita, noin 50 henkilöä, nousemasta laiturille. Videon mukaan yhtä rantaan uinutta on ajettu takaa miesjoukon toimesta,

Morian pakolaisleirin ulkopuolelle kokoontui joukko asukkaita, mukana myös saaren kaupunginjohtaja ja paikallinen konservatiivinen parlamentin jäsen. Ihmisjoukko yritti estää bussikuljetuksen saapumista leiriin. Morian leirillä on runsaasti enemmän turvapaikanhakijoita,  kuin mille määrälle leiri on mitoitettu -jopa 20 000 henkilöä. Asukkaat ovat kyllästyneet leirin aiheuttamiin häiriöihin.

Lesboksen saari on kärsinyt turismin vähentymisestä pakolaisliikenteen takia.

Lesboksesta raportoi 01.03. Ekathimerini.

3 Comments

 1. perkele
  2.3.2020 06:54

  alkaa jorgoksilla mennä hermo discoläpsyttelijöihin 👍

  Vastaa
 2. La Resistance
  2.3.2020 13:41

  Joo,o. Näinhän se pitää toimia jos alueelle tulee laittomia. Estää niiden maahanpääsy. Toisissa maissa olisi nuo kumiveneet ammuttu merelle. Sielä ei olla yhtä ymmärtäväisiä.

  Suora vastarinta tuottaa aina tulosta.

  Vastaa
 3. Carl Bauer
  5.3.2020 13:15

  Juu tässä on kyseessä invaasio eikä mikään siirtolaistulva. Kuka noita maillensa haluaa.Ei kukaan!!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top