Kriisitilanteessa hallitus tarvitsee uskottavuutta. Onko sitä?

Tänään lauantai-aamuna pääministeri Sanna Marin esitteli hallituksen linjauksia meneillään olevan korona-pandemian suhteen, ja tehtyjä toimenpiteitä, mm. koulujen aukipitämistä. Vältämme käyttämästä ylisanoja sen kuvailemiseen, kuinka vakavista asioista on kyse.

Uutiset kertovat useissa Euroopan maissa asetetuista jyrkistä rajoituksista, myös ihmisten liikkuvuutta koskien. Hallitukset ovat joutuneet tarttumaan toimiin, jotka väistämättä ovat epäsuosittuja, hankaloittavat ihmisten arkielämää, ja rajoittavat oikeuksiamme. Voidakseen menestyksellä suoriutua edessä olevista tilanteista hallitusten täytyy nauttia suurta arvovaltaa ja niiden uskottavuuden tulee olla korkealla. Kysymyksemme Sanna Marinin ministeristöä koskien onkin, onko sillä nämä asiat kunnossa?

Uskotteko hallituksen pystyvän tekoihin ja päätöksiin, joita pian tarvitaan?

Pääministeri Sanna Marin Ylen Ykkösaamussa 21.03:

Opetusministeri Li Andersson 20.03:

Oikeusministeri Maria Ohisalo 20.03:

Valtionvarainministeri Katri Kulmuni 20.03:

2 Comments

 1. Ajatelkaa, kyllä te siihen pystytte
  21.3.2020 14:13

  Suomena kansalaiset ovat suurimmaksi osaksi ajattelemattomia kun eivät ymmärrä kokonaisuutta.

  Ihmiset eivät tunnu ymmärtävän että Suomen marionettihallitus tekee juuri niinkuin kansainälisesti määrätään. Sen vuoksi meillä on joka tuulista tullut ykkösuutisena koronaa, kausi-influenssaa joka on vaarattomampi kuin normaali kausi-influenssa. Ja vielä se että aikaisemminkin on ollut koronaviruksia, mutta tämä on ”uusi korona” ja siksi siitä on käsketty rummuttaa. Ja meidän valtaapitävien keltainen lehdistömme muokkaa kansalaistemme mieliä juuri haluamallaan tavalla.

  Se mikä tällä joukkohysterialla on saatu aikaiseksi on poliisivaltion. Viime viikolla peruutettiin armeijan henkilökunnan lomat ja kaikki komennettiin töihin. Samoin työttömille hoitohenkilökunnan ammattilaisille on yllättäen löytynyt töitä. Valmistuvalle poliisi-kurssilaisillekkin on tiettävästi kaikille töitä. Niin ainakin sanottiin.

  Koko EU on muutettu demokratiasta diktatuuriksi yhden vaivaisen ja mitättömän kausi-influenssa vuoksi. Joka ei varmaan tapa edes normaalin kausi-influenssa verran väkeä, eli 250 000 ihmistä vuodessa. Mutta näin ihmiset saatiin koteihinsa, kokoontumiset on peruttu, järjestäytyä ei saa, ei käydä kuntosaliella, ei urheilla, …vaan töissä saa käydä. …kuka hoksaa yhteyden kirjaan Vuonna 1984?

  EU ja sitä johtavat isommat tahot asettivat koko euroalueen poikkeustilaan siksi että kansa on kapinoinut pari vuotta EU:ta vastaan. Koko ajan voimistuvat mielenosoitukset pakoloisia kohtaan ja EU:ta kohtaa saivat jo sellaiset mittasuhteet etti EU painoi paniikkinappulaa. Ja sen seurauksena olemme diktatuurissa.

  Mietitäämpäs vähän ”normaalia elämää”. Siis mitään aktiivista ei saa tehdä, mutta kaikkien pitäisi käydä töissä. Hmm… Millainen ”poikkeustialn karanteeni” se sellainen on? Melko hyödytön kun kaikki tartuttavat toisiinsa kuitenkin työpaikoillaan sen normaalin kausi-influenssan. Joka on ajanut tehohoitoon 28 ihmistä TÄMÄn vuoden puolella.

  Ja nyt kun ihmiset käsketään töistä suoraan kotiin, tämän vaikutuksena alkaa 6kk päästä todella massiivinen konkurssiaalto. Sillä kerätään yrittäjien omaisuus valtaapitäville. Mutta sillä kerätään pörsseistä piensijoittajien omaisuus isoille pelureille. Aivan kuten 30 vuotta sitten. Erona on vain se että nyt tämä järjestelmällinen tuhoaminen tehdään KOKO EU-alueelle. Ja se tulee kaatamaan isoja, vanhoja perheyrityksiäkin. Elleivät ne ymmärrä äkkiä antaa potkuja työntekijöille ja minmoida tuotantoaa.

  Ja kun nyt tuli mainittua nuo pakoloiset… Kuka aktiivi nyt valvoo lentokenttiä ja raja-asemia kun kaikki on käsketty koteihinsa? Sinivalkoiset siivet voivat lennättää Suomeen, mihin tahansa, sellaisen määrän pakoloisia ja ne voidaan kaikessa hiljaisuudessa rahdata uusiin asuntoihinsa (joita on rakennettu kuin maailmanloppua viimeiset kolme vuotta) eikä kukaan tavallinen töissäkäyvä kuule tai näe mitään. Koska kaikki kohnottavat koronaa.

  Niin tai näin. Kaikki jotka sanovat olevansa ”kansallismielisiä” tulisi yhdistää voimansa. Tähän asti kaikilla järjestöillä on ollut oma ego niin suuri että se on estänyt yhteistyön. Soo, kansallismielisenä käyttää engantai nimessää, Se on punainen vaate muille. Vastarinta, kuka haluaa tehdä töitä vastarinnan kanssa? Kuka Kohti Vapautta järjestön kanssa? Entäs sitten kaikki IPU:t ja muut? Kaikilla on joku pieni asia joka estää muiden kanssa toimimisen. No, Persuja en listaa ollenkaan koska ne ovat siionisitnen valeoppositio. Rivijäsenissä on paljon hyvää, mutta johto on mätä. ja siksi persut eivät koskaan ole isänmaallinen tai kansallismielinen ryhmä.

  Mutta joo, nyt on aikaa miettiä ja ottaa yhteyttä puolin ja toisin. Ja kehittää kommunikaatiota sekä vaihtaa ajatuksia. Olenne koko EU:ta ravistelevan muutoksen kynnyksellä ja nyt punnitaan selviytymisen mahdollisuudet. Ja ne riippuvat vain meistä itsetämme. Osaammeko niellä oman egomme ja tehdä yhteistyötä. Hallituksemme tekee vain sen mitä sen käsktään tehdä. Me voimme tehdä sen minkä haluamme.

  Vastaa
 2. Rehellinen Siili
  21.3.2020 17:50

  Hiilitotuuden paljastus olisi hyvä ensiaskel luottamuksen rakentamiseen totuuspohjalle

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top