Kuka kutsui mellakoitsijat Charles de Gaullen lentokentälle?

Sunnuntaina siirtolaisia tukeva ryhmittymä La Chapelle Debout organisoi n. 500 siirtolaisen rynnäkön Charles de Gaullen lentokentälle sulkien terminaalin matkustajilta, ja estäen kentän toiminnan. He olivat tulleet paikalle vastustamaan ns. siirtolaisten palautuksia, kohdistamalla vaatimuksensa etenkin Air France:en ja Ranskan pääministeriin.

Ryhmä, joka käyttää itsestään nimeä ”Mustat Liivit” käytti erittäin vihamielisiä ilmaisuja huudellessaan kovaäänisten kautta mm. ”Ranska ei enää kuulu ranskalaisille” sekä ”Air France on otettu kohteeksi”. Yksi mukana olleista siirtolaisista sanoi myös, että lisää toimintaa on odotettavissa.

Kovaääniseen huutanut henkilö oli myös sitä mieltä, että ”kaikilla on oikeus olla täällä (Ranskassa)”. Muualta Ranskaan saapunut siirtolainen, joka ei ole saanut oleskelulupaa maahan, ja joka tästä syystä joutuu poistumaan maasta, ei ymmärrä miksi juuri hän joutuu karkoitetuksi. Että näin käy, se saattaakin johtua harhaanjohtavasta liberaalien kampanjoinnista vapaan liikkuvuuden puolesta ja katteettomasta lupauksesta rajoittamattomasta oikeudesta eurooppalaiseen sosiaaliturvaan pelkän maassaoleskelun perusteella.

Euroopan liberaalit federalistit ja ihmisoikeusjärjestöt ovat lobbaneet huomattavan pontevasti universaalin ihmisoikeuskäsityksen puolesta, antaen ymmärtää että kuka tahnsa on oikeutettu muuttamaan minne tahansa ilman minkäänlaisia velvoitteita tai reunaehtoja, tai kohdemaan oman lainsäädännön noudattamista. Nämä samaiset tahot ovat näillä hyvää tarkoittavalla kampanjoillaan onnistuneet luomaan Euroopan Unionista rikollisten, ihmiskauppiaiden ja hyväksikäyttäjien vapaan temmellyskentän luullessaan, että kaikki ihmiset ovat samasta muotista veistettyjä; Haluavat samoja asioita, uskovat samoihin arvoihin tai arvostavat samoja asioita. Kun ihmiset ovatkin keskenään erilaisia, kulttuurista yhteentörmäystä tapahtuu, -ja myös katkeraa pettymistä josta näimme sunnuntaina esimerkin Pariisin de Gaullessa.

Euroopan valtioiden vanhentunut turvapaikkajärjestelmä, perässä laahaava lainsäädäntö ja vallassa olleiden liberaalien federalistien kyvyttömyys ymmärtää idealisminsa pidemmän aikavälin seurauksia on yhdessä erittäin houkuttelevan sosiaalietuusjärjestelmä kanssa ruokkinut ilmiötä.

Se vanha sanonta; ”tilaisuus luo varkaan” on saanut massoja liikkeelle helpon elämän perään. Kukaanhan ei riskeeraisi hengenvaarallista matkaa ihmisalakuljettajien armoilla, jollei huokuttimena olisi elämä toisessa maassa missä kustannetaan siirtolaiselle tuurilla loppuelämän ilmainen ylläpito aina eläkeputkeen asti.

Jäämme seuraamaan tilanteita Ranskassa. Ainakin siellä alkaa kohta olemaan tunkua turuilla toreilla mellakoitsijoille ja mielenosoittajille, koska tavalla tai toisella maan päättäjiin pettyneiden ihmisten ryhmiä alkaa olemaan jo varsin moneen lähtöön.

Pariisin tapauksesta: New York Post 18.05.2019.

4 Comments

 1. Minä
  21.5.2019 14:36

  Että Ranska ei kuulu ranskalaisille? Tuostapa oikeat ranskalaiset riemastuvat ja jossain vaiheessa Ranskassa tulee kuumat paikat.

  Vastaa
 2. Jurnu Tiihonen
  21.5.2019 16:05

  Sössilä ja sen akka saivat massat liikkeelle Suomeenkin. Olisiko luvannut pakoloisille lentokenttähotellin?

  Vastaa
 3. Juuso
  22.5.2019 07:49

  Joo kaikki kuuluu kaikille tasan on hieno utopia ihanteellisesta maailmasta. Se ei vaan toimi. Rikas omii edelleen itselleen kaiken jonka moraalin löysyys huomioiden kehtaa itselleen omia. Resurssit eivät tule tasaisesti jaetuksi ja miksi pitäisikään, jos osa yrittää, tsemppaa, rakentaa ja osa vaan loisii.

  Rikas elitisti haluaakin että ruohonjuurikansa jakaa kaiken keskenään. Heille 80% maapallon resuista ja lopuille 99,999% loput ja kullekin sama osuus kurjuutta. Tätä oivaa jakoa nää Soroksen mulkut ja lakeijat ajavat. Ihmettelen vihervasemmistoa, joka jakaa Soroksen periaatteet.

  Vastaa
 4. Jussi
  28.5.2019 13:28

  Macaronilla ja Enkeli Perkkelillä saattaa hyvinkin olla sormet pelissä ilkeän Sorosen Yrjön kanssa.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top