Kuka on Laura Glass? Nuori nainen Marinin hallituksen drakonisten sulkujen takana

Kun Laura Glass mallinsi kuuluisat laskemansa, mallin siitä, miten lukitukset voisivat hidastaa influenssan leviämistä, oli hän 14-vuotias koululainen New Mexicon Albuquerquessa. Hän laati influenssan leviämismallin koulun tiedeprojektina.

Lauran kouluprojekti pääsi aina Intelin järjestämään kansainväliseen tieteen ja tekniikan tapahtumaan, missä hän tuli kolmanneksi lääketieteen alalla (1). Pronssia! Nuoren neiti Glassin isä, Robert, oli mallintaja, Sandia National Laboratoriesin vanhempi tutkija. Hän syötti tyttärensä kouluprojektin tietokoneelle, ja vähän mallinteli – ”todisti”, että drakoniset lukitukset voisivat hypoteettisessa 10 000 asukkaan kaupungissa vähentää influenssaepidemiaa 90%!

Robert Glass päätti julkaista Lauran tiedeprojektin tulokset. Lauran työ, nimeltä “Targeted Social Distancing Design for Pandemic Influenza” julkaistiin Emerging Infectious Disease-lehdessä marraskuussa 2006 (2). Julkaisussa Lauran affiliaation mainitaan olevan Albuquerque Public High School, Albuquerque, New Mexico, USA. Valitettavasti lehteä julkaisee Yhdysvaltain tautikeskus eli Centers for Disease Control and Prevention – siis CDC. Washington D.C:ssä kopio artikkelista päätyi Yhdysvaltain veteraaniasioiden hallinnossa (Veterans Affairs) työskennelleen asiantuntijan Carter Mecherin pöydälle.

Seuravana vuonna, 2007, Lauran työ oli osa USA:n epidemiastrategiaa (3).
Kaupunkeja, ja kaupunkivaltioita, on eristetty taudeilta jo vuosisatoja sitten. Jos ei oteta huomioon Australian gulagia, viime vuosisatoina vapaassa maailmassa juuri ei. Eikä ainakaan niin banaalin taudin kuin koronan vuoksi.

Korona ei ole vaarallinen tauti (4)

Entinen sanomalehti, toisen entisen sanomalehden, Hesarin, kaltainen aktivistien pamfletti, The New York Times, ja sen sosiaalipornoa suoltava ”Maailmanlopun Tiimi” suitsutti Lauraa, toisti sankarillista ”lukitaan kaikki hulluna”-narratiivia uudelleen ja uudelleen (3). Laura oli myös profeetta myös omalla maallaan. Albuquerque Journal kertoi samanlaisen tarinan kotikaupunkinsa sankarittaresta toukokuun 2020 artikkelissaan:

”[Laura Glassin] työ motivoi tutkimusta, joka johti sosiaaliseen etäisyyden ylläpitoon ja vapaaehtoiseen eristäytymiseen, joita nyt käytetään Covid-19:n leviämisen hillitsemiseksi (hullut drakoniset lukitukset). Hänen isänsä Robert, yksi niistä, jotka kehittivät Lauran projektin pohjalta nykyisin käytössä olevat elintärkeät strategiat, totesi: ’Kipinä ja inspiraatio tulivat tyttäreltäni’.”

Laura kieltäytyi olemasta profeetta

Paitsi että Laura kieltäytyi olemasta profeetta omalla maallaan. Toukokuussa 2020 silloin jo 29-vuotias Laura Glass kieltäytyi kommentoimasta mielipuolisia lukituksia (5). Tiedetään siis, että Laura ei ole mikään twiittaava diagnostiikkajohtaja. Mistä syntyy epäilys siitä, että Laura on kauhuissaan siitä, miten hänen 14-vuotiaanansa tekemää viatonta kouluprojektia on käytetty ihmisten alistamiseen ympäri maailman, käytetään edelleen.

Tiedetään myös, että CDC:tä varoitettiin sen epidemiastrategioista, varsinkin koskien mallinnuksia. Tiedetään myös, että drakoniset lukitukset eivätkä muut pakkotoimenpiteet eivät toimi. Edes rokotteet eivät toimi – vaarattomia koronvirukselle, vaarallisia ihmisille. Näistä lisää myöhemmin.

Davosin valitut johtaa vallankumousta

Laura tuskin tietää, että Suomen Valtioneuvosto, ja sen johtaja, kaikkien suomalaisten äiti, Äiti Aurinkoinen, Sanna Marin ja muut lahjakkaat ja valitut Toblerone-tytöt (ikään ja sukupuoleen katsomatta) Smolnassa punovat juoniaan suomalaisten päänmenoksi.
Suomalainen Wiki-sivu alkuperäisestä Smolnasta kertoo, että Lenin-setä johti sieltä vallankumousta. Englanniksi Wiki osaa kertoa, että siellä koulutettiin nuorista naisista leidejä. Sellaisia siellä ei ole eri lähteistä saatujen tietojen mukaan näkynyt pitkiin aikoihin. Vallankumouksellisia kyllä. Samoin Asiantuntijoita, jotka näitä Davosin valittuja neuvovat ennustamaan tulevaisuutta – mallintamalla. Mallintaminen on nyt, toisella keskiajalla, korvannut kristallipallot.

Faktat on, niinku, tiätsä, so 2015! Get over them!

 1. https://medicalxpress.com/news/2006-05-virtual-city-flu-pandemic.html
 2. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3372334/pdf/06-0255.pdf
 3. https://www.nytimes.com/2020/04/22/us/politics/social-distancing-coronavirus.html
 4. https://www.extrauutiset.com/kaikki-mita-sinun-tarvitsee-tietaa-koronasta-onko-korona-vaarallinen/
 5. https://www.abqjournal.com/1450579/social-distancing-born-in-abq-teens-science-project.html
 6. https://fi.wikipedia.org/wiki/Smolnan_instituutti
 7. https://en.wikipedia.org/wiki/Smolny_Institute_of_Noble_Maidens
 8. https://julkaisut.valtioneuvosto.fi/bitstream/handle/10024/163530/COVID-19-tutkimuskatsaus%2011-2021.pdf (Pysyvä osoite: http://urn.fi/URN:NBN:fi-fe2021093047749)

8 Comments

 1. Petu
  13.10.2021 12:28

  ”Äiti Aurinkoinen, Sanna Marin ja muut lahjakkaat ja valitut Toblerone-tytöt (ikään ja sukupuoleen katsomatta) Smolnassa punovat juoniaan suomalaisten päänmenoksi.”

  Hyvin muotoiltu! Pitäisikö loppua täydentää muotoon?: …punovat juoniaan suomalaisten omaisuuden, vapauden ja päänmenoksi.

  Vastaa
 2. Professori kuoli 12 pv 3. kokeellisen rokotuksen jälkeen
  13.10.2021 14:58

  Kokeellisesti rokottamattomia vihannut ja kironnut entinen Notre Dame professori Ms Karen Croake Heisler (67v) kuoli 12 päivää 3. kokeellisen rokotuksensa (Pfizer) jälkeen. Hänen kerrotaan olleen korona-rajoitusten ja maskien innokas kannattaja laittaen jopa koiralleen maskin.
  https://prepareforchange.net/2021/10/12/karen-croake-heisler-67-year-old-former-notre-dame-professor-says-damn-the-unvaccinated-dead-12-days-after-third-pfizer-mrna-injection/

  Vastaa
 3. Obelix
  13.10.2021 14:59

  ”Suomalainen Wiki-sivu alkuperäisestä Smolnasta kertoo, että Lenin-setä johti sieltä vallankumousta. Englanniksi Wiki osaa kertoa, että siellä koulutettiin nuorista naisista leidejä.”

  Totta, mutta mikään Wiki-sivu ei osaa kertoa siitä, että Lenin-sedän henkilökohtainen ja Venäjän vuoden 1917 vallankumouksen *rahoitus* tuli Wall-Streetiltä, eikä asiasta – sattuneesta syystä – myöskään hiiskuta tavullakaan Pisa tutkimuksen kärkimaassa Suomessa, ei vaikka Pisa-Koulutuksen tutkimuslaitos makoilee auvoisasti Jyväskylän yliopiston auktoriteetin suojissa veronmaksajien siivellä. Lienevät ”Davosin Viisaat” niin keskuudessaan päättäneet?

  Väitteeni todisteeksi: Suomessahan kaikki asiat, mitä ei haluta julkistaa, piiloitetaan ensin kysyttäessä passiiviin, vain toteamalla: asiasta on näin SOVITTU, (ei siis kerrota sisältöä, eikä sitä ketkä asiasta ovat sopineet) jos sekään ei riitä, niin asianosaisille poliittisesti arkaluontoiset asiakirjat piiloitetaan tyylillä: turvat tukkoon _kassakaappiin_ luokiteltuina salaisiksi sadaksi vuodeksi – melkoista avoimuus-periaatteeseen nojautuvaa demokratiaa, vai mitä?

  Vastaa
  1. Kalergi-suunnitelma
   14.10.2021 16:58

   Wall Streetillä ja Lontoon Cityssä majailevat globaalin ”eliitin” pääkonnat kuten esim. Rotschildit, jotka omistavat erilaisten järjestelyjensä kautta huomattavan osan koko planeettamme varallisuudesta. Heidän etäkontrolloimansa valtaVALEmediat ja ns. virallinen totuus kuten esim. yliopistot ainakin kautta läntisen maailman ovat siitä hiljaa kuin hautausmaa sateisena yönä.

   Vastaa
 4. juha II
  13.10.2021 23:13

  Siis TÄH!?!?!?!???

  14-vuotias tytön heitukka vastasi koko maailman sulkutiloista!

  No, onhan ”meillä” ollut jo tuo Greta, joka irvistelee YK:ssa ja globalisteille ”ilmastonmuutoksesta” lukien hiilivapaiden madonlukuja maailman mahtaville, jotka eivät kuule heinäsirkan siritystä vaan rahan kahinaa, joka on revitty keropäiden selkänahasta ilmastoveroina!!!

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   14.10.2021 13:39

   Tyttö on jo lähes kolmekymppinen (=nainen parhaassa iässä), mutta hän kirjoitti kyseisen harjoitustyön koulussa 14-vuotiaana. Kuullemma ei ole yhtään iloinen siitä että harjoitelma elää omaa elämäänsä maailmalla. Ei siis ole uusi ”Greetta-ceissi”.

   Greta T. on kuullemma jotain sukua YK:n edesmenneelle pääsihteerille Dag Hammarskjldille, joten kynnys päästä puhumaan siellä oli matalampi.

   Vastaa
 5. Räpätäti
  31.10.2021 08:16

  No kyllä ne globalistit ovat tämän maailmandiktatuuriin siirtymisen suunnitelleet. Eivät jotkut sattumatypykät

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   31.10.2021 12:16

   ”Sattumatypykät”.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top