Kukkahattu komissio taas Unkarin kimpussa

Todellinen syy EU-komission ”tarpeeseen” puuttua Unkarin asioihin ei tietenkään ole mahdollinen Unionilta tulevien varojen väärinkäyttö-jota varmaan sitäkin tapahtuu niin kuin kaikissa jäsenmassa- vaan se, että tosiasiallisesti punavihreää agendaa ajava mukamas ”porvarillinen” kukkahattu komissio on suutuksissaan siitä , että Unkari, eikä Puolakaan suostu tolkuttomaan maahanmuuttoon islamimaista.

Ja nyt sitten keksiskellään kaikenlaista noiden maiden kiristämiseksi. Ja ,kun ei kehdata suoraan vaatia, että afgaaneja, irakkeja ja somaleja olisi noiden maiden nyt runsaasti otettava, kun tulijoita on ”omasta takaa” eli Ukrainasta yllin kyllin niin jotenkin pitää kostaa Puolalle ja etenkin Unkarille – alhaista politiikkaa. Koomista on, että Italia ja Kreikka ovat vedättäneet Unionia kymmenillä miljardeilla euroilla mutta niille ei ole luvassa minkäänlaisia sanktioita, vaikka Kreikka onkin järkeistänyt maahanmuuttopolitiikkaansa ja ilmeisesti seuraavien vaalien jälkeen niin käy myös Italiassa.

Komissiolle oli karvas kalkkikin, Ruotsin vaaleissa vihervasemmisto hävisi ja Suomen vaaleissa todennäköisesti käy samoin ja muissakin EU:n jäsenmaissa trendi on sama. Jos tähänkin saakka komission legimiteetti on ollut kyseenalainen alhaisen EU-vaaleihin osallistumisen vuoksi niin yhä heikommaksi se lähitulevaisuudessa käy. Komissaarit tuntuvat elävän jotakin viime vuosikymmenen puolivälin ”wellcome refugies” aikaa jota ei enää ole. ”Kukkahattukomission” katkeruutta lisää vielä sekin, että Euroopan sosiaalidemokraattisetkin puolueet ovat heränneet todellisuuteen ja alkaneet painamaan jarruja väestönvaihdolle-toistaiseksi kirkkaimpana soihtuna Tanska, myös Ruotsin väistyvä demaripääministeri ilmoitti jo ennen vaaleja, että nyt riittää invaasio – Ruotsi on astumassa ”Tanskan tielle”.

Suomessa ongelmana on se,että hallitus yrittää potkia tutkainta vastaan eli Venäjän hyökkäyssodasta huolimatta koitetaan kynsin hampain pitää väylää auki mahdolliselle mamutsunamille eli uusäänestäjävirralle tapahtui reaalimaailmassa mitä tahansa.

Seppo Huhta

5 Comments

 1. en äänestä ketään
  20.9.2022 12:56

  Toinen syy Unkarin demonisoinnille on se, että Unkari oikeasti yrittää edelleen olla itseväinen maa joka päättää omista asioistaan.
  Itsenäisyys ja isänmaallisuus, ne on kirosanoja globalisteille.

  Vastaa
 2. seant
  20.9.2022 14:00

  Juuri valmistunut Yk:n SDG tutkimus korruption osalta esim. Bulgaria on pahempi 43 kun Unkari 45 ja Italia 56. Vertailussa Suomi 88 kun paras on 100. Ko. Tutkimuksen 17 osa-alueen mukaan Suomi oli maailman paras sijaluvulla 1 Tanska toinen.

  Vastaa
  1. Orban on Mies
   20.9.2022 16:24

   YK on täysin turha järjestö – globalistien työkalu.

   Vastaa
  2. ROL
   21.9.2022 09:36

   Korruptio ja korruptio(suomeksi suoranainen lahjonta,hyväveli verkosto) YK,teettämät tutkimukset ovat hemmetin huonoa vessapaperia,kakassa jo valmiiksi!Uskoo niihin ken haluaa,uskoohan suomen kansa YLEOKSENNUKSE UUTISIAKIN!

   Vastaa
 3. Lapa
  20.9.2022 15:22

  Eikö EU-parlamentti vain esitä komissiolle ehdokkaansa ja komissio valitsee ehdokkaan jos haluaa? Ymmärtääkseni mikään pakko komission ei ole ehdokasta valita?

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top