Kun niiaa liian syvään, putoaa polvilleen

Sanna Marinin ”rammaksi ankaksi” vaalitappioin jälkeen muuttunut vihervasemmistohallitus jätti nolon perinnön rakenteilla olevalle Petteri Orpon hallitukselle Marinin kabinetti, kun vaatii samassa rintamassa yhdessä Saksan, Ranskan ,Italian, Espanjan, Belgian ja Slovenian kanssa Suomen nimissä määräenemmistösäännöksiä EUroopan Unioniin.

Määräenemmistösäännöthän merkitsevät sitä, että niitä käytettäisiin nimen omaan maiden väkilukujen pohjalta ja,kun määräenemmistöjen valtaa kannattavat Unionin neljän väkirikkainta maata eli Saksa, Italia, Ranska ja Espanja niin silloin muita viedään, kun on myös niin, että niillä on suuren populansa lisäksi eniten vaikutusvaltaa ja asemia Euroopan yhteisössä.

MITÄ SUOMI JA SLOVENIA TEKEVÄT TUOSSA JOUKOSSA

Ja,vaikka mukana on myös Belgia niin ”sokea reettakin” näkee,että tämä on merkittävimpien ja raisuimmin liittovaltiota ajava jäsenmaiden joukko-johon Espanjakin haluaa kuulua.

Belgian sisä- ja ulkopolitiikka on aina ollut sekaisin,koska siellä on käytännössä kolme ”valtiota” yksien rajojen sisällä eli ranskankieliset, flaamit ja Bryssel eli heidän aivoituksiaan on useimmiten vaikeaa ellei mahdotonta ymmärtää, tosin tässä tapauksessa Belgia haluaa tietenkin – kuinkas muuten Euroopan liittovaltion – ainakin fyysiseksi -keskustaksi, mitä se on toki EU:lle jo ollut.

Viisi ja puoli miljoonaisen Suomen ja parin miljoonan Slovenian motiiviksi on varsin vaikeaa keksiä muuta kuin se,että halutaan olla niin mielin kielin isompien edessä,että sille on vaikeaa keksiä historiastakaan vertailukohtaa ellei nyt sitten sellaisena halua pitää Lukashenkan suhdettaa Putiniin.

Mutta myös tässä asiassa Marin joukkoineen laski väärin. Koska olivat hallituksessa varmana, että nykyinen toimitusministeriö jatkaa vaalien jälkeen pidettävien muodollisten hallitusneuvottelujen jälkeen kuin ei vaaleja olisi ollutkaan, eikä niissä ainakaaan olisi tapahtunut olennaisia muutoksia ja siis nöyristelyä isompien edessä ja komissiota palvoen voitaisiin mutkattomasti jatkaa.

Mutta kävi niin kuin kävi eli tuli murskaava vaalitappio. Marinin hallitus ei vain hävinnyt 17 paikkaa vaan se hävisi de facto 40 paikkaa, koska ennen vaaleja sillä oli 117 edustajaa takanaan, vaalien jälkeen Keskustan ilmoitettua, että se ei lähde Marinin hallitukseen. Ei mihinkään hallitukseen, niin SDP+VIHR.+VL+RKP olikin kutistunut 77 paikkaan. Ja tätähän Sannan Marin ei ollut osannut nähdä edes synkimmissä painajaisissaan.

MARININ HALLITUKSELLA PYYHITÄÄN PÖYTÄ PUHTAAKSI

Tämä tarkoittaa sitä,että Suomi tullee oikeasti luopumaan uusien ja uusien miljardien lahjoituksista muihin EU-maihin,pitämään kiinni metsistään,estämään ei-toivotun maahanmuuttotsunamin ja myös ” miehistymään” eli luopumaan esimerkiksi maallellemme yksiselitteisesti vahingollisesta maaärävähemmistopolitiikan kannattamisesta.

Suomi neidon on aika nousta seisomaan ja suoristaa selkänsä.

Seppo Huhta

3 Comments

 1. Snif
  23.5.2023 20:29

  En kyllä uskalla toivoa mitenkään että nykyinen tuleva hallituskaan saa mitään aikaan, sen takaa 4% hurriakka joka sanelee jeesuksen tavoin mitä pitää tehdä.

  Vastaa
 2. Arja Wuorivirta
  23.5.2023 22:01

  Erittäin osuva kirjoitus eikä voi olla eri mieltä,tätä suunnanmuutodta ON odotettu.

  Vastaa
 3. IZMyTube Pöyristely
  24.5.2023 12:34

  Ihan kivaa toiveajattelua, mutta Orpon puolue on aivan samaa globalistisakkia kuin sota-Zannan. 2015 ei ole unohtunut, vaikka suurelta osaa vasallisuomalaisia se onkin unohtunut.
  Mitään vasallivaltio-suomen ylösnostamista ei tulla näkemään vielä pitkään aikaan.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top