Kuopion puukotuksen esitutkinta edennyt – poliisi kiittää havainnoista

Hätäkeskukseen ilmoitettiin puukotuksesta sunnuntaina 15.3.2020 n. klo 15.50 aikaan Kuopion Saarijärventie 14 pysäköintialueella.

Tapahtumapaikalla poliisipartiolle selvisi, että naishenkilöä oli puukotettu hengenvaarallisesti pysäköintialueella mieshenkilön toimesta.

Uhri toimitettiin sairaalahoitoon vammojen vuoksi. Tekijä oli poistunut teon jälkeen läheiseen metsikköön. Etsinnöistä huolimatta epäiltyä ei tavoitettu heti tapahtuman jälkeen.

Epäilty saatiin poliisin toimesta kiinni sunnuntai-iltana Saarijärveltä. Kiinniotto sujui rauhallisesti. Epäiltyä on päästy kuulustelemaan. Epäilty on kuopiolainen n. 30-vuotias.

Uhrilla ei ole tällä hetkellä välitöntä hengenvaaraa ja on toistaiseksi sairaalahoidossa.

Poliisi jatkaa asian selvittelyä eikä tässä vaiheessa tarkemmin kerron tapahtumien kulusta ja mahdollisesta motiivista. Tapahtumaan liittyen poliisi tulee kuulemaan runsaasti todistajia ja esitutkinnan turvaamiseksi poliisi ei voi kertoa tarkemmin yksityiskohdista tässä vaiheessa.

Poliisi tulee todennäköisesti esittämään epäiltyä vangittavaksi. Vangitsemisvaatimus tulee esittää ke 18.3.2020 klo 12.00 mennessä käräjäoikeuteen. Tällä hetkellä asiaa tutkitaan tapon yrityksenä.

Poliisi haluaa kiittää yleisöä erittäin aktiivisesta havaintojen ilmoittamisesta. Havainnoilla saadaan lisäselvyyttä epäillyn liikkumiseen Saarijärven alueella ennen tekoa ja sen jälkeen.

1 Comment

  1. ro
    17.3.2020 12:33

    Mies Kuopiolainen siinäpä tuntomerkit.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top