Kupletin juoni: Otetaan kansalta rahat veroina pois…

Politiikantekemisen juoni on ottaa kansalta rahat pois, ja samalla uskotella heille, että tällä ajetaan hyvää asiaa. Tarkastelemme.

Esson-baarissa kuulin, että sosialidemokratia tarkoittaa sitä, että kansalta kerätään rahat veroina pois, ja jaetaan takaisin jäsenkirjojen mukaan. Totta, senhän me kaikki tiedämme kokemuksesta, mutta jatkamme tarkastelua:

 • Keskustalaisuus tarkoittaa sitä, että kansalta kerätään rahat veroina pois, ja jaetaan takaisin manttaalin mukaan.
 • Ärkoopee pyrkii siihen, että suomalaisilta kerätään rahat veroina pois, ja annetaan takaisin kieliryhmän mukaan.
 • Kokoomuksen tavoite on, että kansalta kerätään rahat veroina pois, ja jaetaan Hyville Veljille, tai pankkitukena.
 • Vihreiden ideaali on ottaa kansalta rahat pois, ja jakaa takaisin ihonvärin mukaan. Myös työpaikat pitää siirtää Suomesta lämpimiin maihin.
 • Vasemmisto toivoo, että demarit jättää niillekin murusia, jos ne ahneudeltaan kerkiää.
 • Persut nurisee tätä meininkiä vastaan, koska juuri kenelläkään heistä ei ole rahanjaossa privilegioon oikeuttavaa handicäppiä: Eivät kuuluu siihen eikä tähän #vähemmistöön, vaan joutuvat makselemaan ne verot jolla kupletti pyörii.

Tällä tarkastelulla on jotain tekemistä #arvopohjan kanssa. Hyvää vuodenjatkoa!

22 Comments

 1. Kaikki yksimielisiä
  3.1.2021 13:50

  Mutta silti Perstu tyyytvät rahajaon nykyiseen meininkiin eivätkä tee mitään muuttaakseen asioita. Paitsi tietysti pitävät puheita ja heittävät nkkelia läppiä somessa.

  Vastaa
  1. Aivot omistava
   3.1.2021 17:53

   Oppositiosta on vähän vaikea vaikuttaa, vai mitä luulet, opettele hiukan politiikkatietoutta niin ehkä se selviäisi.

   Vastaa
   1. Pekka Kemppainen
    3.1.2021 20:22

    Viimeksi persujen epäluottamuslause käsiteltiin ilman keskustelua. => Oppositio ei saa edes sanoa sanottavaansa.

    Vastaa
 2. Puolueeton
  3.1.2021 13:56

  Tuohan olisi järkiperäistä toimintaa. Itse olen kuvitellut, että rahaa jaetaan järjettömästi.
  *Tuetaan kannattamatonta teollisuusta tai yritystoimintaa.
  *Maksetaan EU-tukia
  *Perustetaan uusia maakuntahallituksia ja lisätään valtaeliitin kustannuksia
  *Rahoitetaan maahanmuuttoa
  *Maksetaan tukia, jos haluaa ostaa uuden sähköauton
  *Jaetaan puoluetukia, jotta rahanjakosysteemi toimii

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   3.1.2021 14:08

   Uusi hallintoporras, johon voi piilottaa uusia kaverivirkoja, on jatkoa kuvatulle meiningille.

   Ei tää touhu alkanut Suomessa EU-jäsenyyden myötä. Se on ollut viimeistään siitä akaen, kun perustettiin puoliyhteiskunnallinen asuntotuotanto, jossa yksityinen ja yleinen lomittuivat: Puolueet saivat saalistuskentän, ja ”tuo-sulle-to-mulle”-peli aljoi.

   Vastaa
 3. Tyrsky
  3.1.2021 15:22

  Näyttäkää jo se persu, joka aktiivisisesti valistaa kansaa rahaa tyhjästä luovasta pankkijärjestelmästä, toteaa sen valtavaksi vääryydeksi, ja taistelee tuota vääryyttä vastaan.

  Timo Soinia ei lasketa, koska mainitsi sen vain viitteellisesti, silloinkin ohimennen, jonka jälkeen sanoi kuinka vaarallista siitä puhuminen on. Tämän jälkeen taisikin tuumailla, että on parempi heittäytyä koko kansan juudakseksi, pettää perustamansa puolue, ja heittäytyä hillotolpan kautta eläkkeelle. Kiisti toki moisen ja jyrisi, että hänkö niin tekisi. No, teki.

  Vastaa
 4. Merceeri
  3.1.2021 16:09

  ”Persut nurisee tätä meininkiä vastaan, koska juuri kenelläkään heistä ei ole rahanjaossa privilegioon oikeuttavaa handicäppiä: Eivät kuuluu siihen eikä tähän #vähemmistöön, vaan joutuvat makselemaan ne verot jolla kupletti pyörii.”

  Sitä minä vaan, että kuka ihmeessä on ojentanut nämä rahanjako privilegiot näille vähemmistö-händicäpeille hopealautasella? Ettei vaan juttu olisi mennyt niin, että ensin händicäpit pyysivät huuli väpättäen pikkusormea, mutta veivätkin heti käden ja nyt ovat nielaisemassa koko kroppaa. Pääministeri Marin ehtikin astua jo uudelle levellille ja on maksatuttamassa suomalaisilla myös Italian ja Espanjan suomalaista halvemmat kupletit, ettei vaan saksalaisten ja kansainvälisten pankkiirien privilegiot kärsisi. Mitäköhän suomalaisilla on maassaan hallussa sellaista, jota Marin on tarjoamassa operaationsa pantiksi, koska rahaahan Suomessa ei oikein muilla ole, kuin tuon händicäpin jäsenillä?

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   3.1.2021 16:26

   1. Pohjavedet, joista saa maailman parasta ja kalleinta pullovettä, jota suomalaisia on kielletty myymästä.
   2. Turve-varat, joiden hyödyntäminen kiellettiin juuri suomalaisilta. Ans kattoo, kuha ne on IMF:n käskystä ulkomaistettu.
   3. Suomen maakaasu-varat, joiden löytäminen on suomalaisilta kielletty.
   4. Valtion metsät, jotka on isojaossa otettu tilallisilta ilman korvausta. Yhtiöttäminen tais jo tapahtua? -Se on (polku)myynnin eka askel.
   5. Suomen kallioperän uraani, jota ei saa vielä kaivaa, mutta ans kattoo….
   6. Suomalaisten maksamat työeläke-rahastot. -Ne lähtee hujauksessa!
   7. Sitten voidaan lyödä tuleville 100:lle sukupolvelle virtuaalivelkaa.

   Vastaa
 5. 6.1.2021 maailman vaalivilpin vastainen päivä
  3.1.2021 16:21

  USA:n massiivinen vaalivilppi on päivä päivältä paljastunut laajemmaksi ja törkeämmäksi, minkä valtamedia on vakiotapaansa sensuroinut ja vääristänyt. Samat tutkimukset ovat paljastaneet, että Dominion Voting Systems, Smartmatic, Scytl … ”vaalienhallintaohjelmistoilla” on toteutettu vaalivilppiä ympäri maailman nostaen globalistien mieleisiä vassareita, vihervassareita ml. diktaattoreita valtaan ainakin jo Venezuelan sosialismista alkaen. Tämän paljastuksen seurauksena 6.1.2021 on maailmanlaajuinen rauhanomainen vaalivilpin ja valemedian vastainen päivä, jonka maailmanlaajuiset ihmisoikeuksia, yksilönvapautta ja itsenäisyyttä puoltavat verkostot ovat julistaneet uskonnoista riippumatta. Luonnollisesti tämä sensuroidaan valtamediassa. Kyse ei ole Trumpin kannattamisesta tai vastustamisesta, vaan hiljaisen enemmistön ehdoton vaatimus – kaikissa vaalissa kaikkialla pitää tästä lähtien laskea jokainen ääni rehellisesti ja todisteet säilyttäen. Georgian osavaltiossa paljastui juuri myös erilaisten postiäänestyskuponkien painamisella vassarialueille ja konservatiivialueille toteutettu vaalivilppityyppi. Sen löysi jo yli 200 patenttia saanut dokumenttien aitouden automaattisen analyysin teollisuusekspertti, joka kertoi voivansa tarkastaa automaattisesti Georgian kiistellyt vaalikupongit 2 tunnissa. Ilmoituksen jälkeen Fultonin vaalikupongit ”sattumalta” kuljetettiin pois varastoista ja silputtiin hyödyttömiksi huipputekniikalla. Sotilastaho kehottaa pysymään rauhallisina naapuriavun hengesä, koska 6.1 – 20.1.2021 saattaa heidän mukaansa olla sabotaasista yms. seuraavia katkoksia esim. sähkön, veden ja kuljetusten osalta myös USA:n ulkopuolella.
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/12/breaking-big-jovan-pulitzer-says-georgia-destroying-fulton-county-evidence-supposed-scanning-video/?utm_source=Email&utm_medium=the-gateway-pundit&utm_campaign=dailypm&utm_content=daily

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   3.1.2021 16:28

   Suomessa ei tartte mitään Dominionia. Täällä on joku oma firma?

   Vastaa
   1. saluke
    3.1.2021 17:50

    se Suomessa toimiva vaalikone on TIETO OY, ent. TietoEnator. Se linkittyy Usan Goldmann&Sahc’iin. Vilppiä siinä järjestelmässä on ollut jo monissa menneissä vaaleissa. Jolla kykyä, taitoa ja vaikutusvaltaa on , niin pitäisi seuraaviin kuntavaaleihin mennessä laittaa siihen järjestelmään puolueeton valvonta, ettei vilppiä pystyisi tekemään.

    Vastaa
    1. Pekka Kemppainen
     3.1.2021 20:23

     Juuri tuota yritin muistella. Joku Tieto-Dominator se oli.

     Vastaa
   2. Vaalivilppisoftatalot piilotettu spaghetin taakse
    3.1.2021 18:57

    Voi olla. American Intelligence Media (AIM) tutki vaalivilppisoftatalojen taustat syvällisesti. Firmojen ja softien nimiä vaihdellaan tiheään ja pääkonttoria vaihdetaan usein maasta toiseen piilottaen toiminta spaghetin taakse. Muistaakseni Dominion Kanadan konttori sattuu olla samassa talossa jonkun George Soros-säätiön kanssa. Muistaakseni Dominion Voting Systems tai Smartmatic tai molempien omistaja, YK:n kakkosmiehenäkin kuulemma heilunut, Lord Mark Malloc Brown sai 2020 johdettavakseen myös George Sorosin säätiöt. Dominion Voting Systems (DVS) toimari jäi hiljattain kiinni valheesta, ettei DVS-vaalikoneita ole kytketty internetiin. Georgian vaalivilppiä tutkiva ekspertti murtautui live-tilaisuudessa netin kautta DVS vaalikoneeseen, jolla ei toimarin mukaan ole mitään nettiyhteyttä 😀 Dominion nimen valinta on äänestäjien pilkkaa – nimen osat ”Do Minion’.

    https://www.thegatewaypundit.com/2020/11/smartmatic-lied-lord-mark-malloch-brown-admitted-license-agreement-smartmatic-dominion-2015-interview-video/?utm_source=Email&utm_medium=the-gateway-pundit&utm_campaign=dailyam&utm_content=daily

    Vastaa
    1. Pekka Kemppainen
     3.1.2021 20:16

     Pulitzerin todistajanlausunto Fulton countyn vaalipetos-asiaan oli Extralla livelähetyksenä.

     Vastaa
  2. Merceeri
   3.1.2021 17:37

   ”Luonnollisesti tämä sensuroidaan valtamediassa. Kyse ei ole Trumpin kannattamisesta tai vastustamisesta, vaan hiljaisen enemmistön ehdoton vaatimus”.

   Niin, ongelma näyttää olevan tuon hiljaisen enemmistön hiljaisuus, joka hiljaisuus näyttää perustuvan siihen, että äänekästä omien oikeutettujen oikeuksien takaisin vaatimista ei pidetä oikein soveliaana – vaan sitä pidetään huonona käytöksenä!
   Tähän on saatava muutos…miten kukaan voi tietää edes mitä mieltä toinen on – edes toisten hiljaiseen enemmistöön kuuluvien keskuudessa – jos tämä ei kerro riittävän painokkailla sanoilla, mitä mieltä hän asioiden tilasta on, vaan häpeillen vaikenee muiden hänelle järjestämistä vääryyksistä, eli siis luopuu oikeuksiensa puolustamisesta hiljaa mielessään nuristen – vaikka edessä häämöttäisi mieron tie?
   Ps. Ei siis mikään ihme, että vähemmistöön kuuluvat privilegioitaan puolustavat röyhkimykset käyttävät mediassa kaikkia äänivarojaan vaatimuksilleen, koska ilmeisesti lepsumediassakin pidetään äänekästä kansan ääntä vain huonona käytöksenä – siis huonona tuomittavana arvovalintana! Ja tuomitsemisenhan nämä fariseukset tuntevat paremmin, kuin omat taskunsa, koska ovat sitä tiedostamisopinahjoissaan oikein opiskelleet!

   Vastaa
 6. Persumediaankin soluttautunut valeopposition leiri
  3.1.2021 19:06

  Persumediankin sisältä paistaa myös globalistien ohjaama valeopposition leiri – massiivinen sensuuri jos naula osuu globalisteille arkaan ytimeen. Se ei tarkoita että jäsenten enemmistö olisi siinä juonessa mukana tai siitä edes tietoinen, mutta joku osajoukko on pakostakin tietoisesti mukana.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   3.1.2021 20:14

   Ainakaan Q-anomuumit eivät siellä ole ohjaimissa, mutta ihan globalistit? En ihan uskois.

   Vastaa
   1. Q-Anomuumi
    4.1.2021 14:35

    SU sensuroi kommentit, jos paljastat esim. koronateatteria tai rokotteiden aiheuttamia kuolemia, vammoja ja kroonisia sairauksia tai paljastat persulinjaa enemmän ilmastovalhetta. Lisäksi joku sensuroi vielä jälkikäteen lisää kommentteja pois ettei niitä löydy lehden sivuilta muutaman päivän kuluttua. Se on vääristävää historian uudelleenkirjoitusta. Q-anomuumit ovat mielestäni maailman parhaimpia sotilastiedustelun edustajia, mutta kommenttien koodikieli tekee tulkinnasta työlästä.

    Vastaa
    1. Merceeri
     5.1.2021 13:28

     Q-Anomuumi
     4.1.2021 14:35

     ”Lisäksi joku (Suomen Uutisissa) sensuroi vielä jälkikäteen lisää kommentteja pois ettei niitä löydy lehden sivuilta muutaman päivän kuluttua. Se on vääristävää historian uudelleenkirjoitusta.”

     Väitteesi pitää paikkansa. Sen lisäksi, että toiminta on vääristävää historian kirjoitusta, niin se ei anna hyvää kuvaa persuista asioita seuraavalle suurelle oppositioyleisölle, joka yleisö miettii sitä, että kannattaisikohan persuja äänestää? Koska seuraava iso kysymys on: miksi puolueen johto on antanut jollekin moderaattorille vallan vesittää puolueen linjaa tukevat kommentit, koska samaan aikaan samainen moderaattori sallii saitilla poliittisen vastustajansa, globalistien -ja vihervasemmiston kaikki alatyylit?

     Ps. Eihän liike-elämässäkään kukaan kauppias myy haluttua tuotetta siten, että televisiossa ja muussa mediassa – tai jopa tilaisuuden saatuaan eduskunnassa kehuu tuotettaan, mutta sitten omassa mainoslehdessään näyttää potentiaalisille ostajille, ettei tuotetta kannata oikeastaan ostaa?

     Vastaa
 7. Kalergi-suunnitelma
  3.1.2021 21:04

  Suomi kuulemma on maailman vähiten korruptoituneita maita. Suurin osa kansastakin näyttää niin uskovan – ja uskoo vain omaa hillotolppaansa
  tähyäviä, jatkuvasti emävaleita suoltavia petturipoliitikkoja – ja mikä pahinta äänestää sen mukaisesti.
  Tutkivajournalisti Seppo Konttinen kirjoitti jo aika monta vuotta sitten erittäin lukemisenarvoisen kirjan ”Kansallisomaisuuden ryöstö”. (Tutkivat journalistit valitettavasti näyttävät olevan häviämässä oleva ”luonnonvara”.) Tuoreempiin vähintään satojen tuhansien suomalaisten kiroamiin poliitikkojen tuhotöihin kuuluu tapaus Caruna. Siitä vastuussa olevien poliitikkojen P.Haaviston, Kataisen ja Vapaavuoren poliittista uraa se kuitenkaan ei millään tavalla näytä haitanneen – kuinka paljon idiootteja vaaliuurnilla käykään!

  Vastaa
 8. Tehdäänkehitysmaayhdessä
  3.1.2021 22:18

  Vanha sanonta: ”Jos äänestämällä voisi vaikuttaa niin se kiellettäisiin lailla”.

  Vastaa
 9. Vaalivilppisoftatalot piilotettu spaghetin taakse
  4.1.2021 14:40

  Loistavaa, kiitos !! Hyvää työtä extrauutisilta 🙂

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top