Kuulumisia Säätytalolta – Hölmölässä tapahtuu jälleen

Hallitusneuvotteluissa alkaa nousemaan seinä vastaan. Onko Antti Rinteen ote lipsumassa? Vai tuliko luvattua liikoja äänestäjille, kun rahaa luvattiin hölvötä vähän suuntaan jos toiseenkin varsin populistisella otteella? Vaalikiimassa taisi päästä unohtumaan, että tyhjästä on paha nyhjästä.

Koska hallitusneuvotteluissa mukana oleville ”punapuolueille” alkaa näköjään nyt pikkuhiljaa valkenemaan, että rahaa ei todellakaan riitäkään jaettavaksi mielin määrin ympäriinsä ja, että säästökuuria tullaan edelleen tarvitsemaan, niin onkin mielenkiintoista seurata aikooko Kokoomus yrittää käyttää tilaisuutta hyväkseen ja kangeta ”punaisen” rintaman aitioon huilimaan? Nähtäväksi jää myös aikooko Kepu käyttää taas tilaisuutta hyväkseen ja beesata kyytiin tässäkin?

Nyt kun kissa siis on nostettu pöydälle Suomen huono taloudellisen tilanteen osalta, lähes läpihuutona pidetyistä hallitusneuvotteluista povataankin seuraavaksi pitkiä ja hankalia. Seuraavia siirtoja maamme vastavalituilta kansanedustajiltamme odotellessa jäämmekin seuraamaan millon porvariston edustajille valkenee, että myymällä ja yksitysyämällä loputkin valtion omaisuudesta ei tulla ratkaisemaan ongelmia Suomen siintävän konkurssin osalta. ”Kreikat” kun saattaa olla lähempänä kuin arvaisikaan.

Onneksi jäljelle jää vielä ainakin Vassarit ja Persut, jotka haluaisivat edistää kansalaisten hyvinvointia edes jonkinlaiselta tolkun pohjalta. Vassarithan jo kertoivat huolensa mahdollisesta valtion omaisuuden myymisestä ratkaisuksi Suomen talousongelmiin. Samansuuntaisilla linjoilla ainakin tältä osin näyttää olevan myös Perussuomalaiset.

Tällä kokoonpanolla saataisiinkin Suomeen varmasti raikkaan erilainen porukkaa luotsaamaan Suomea kohti uusia seikkailuja.

1 Comment

 1. Pekka ja Pätkä
  22.5.2019 23:18

  > Suomen siintävän konkurssin osalta. ”Kreikat”
  > kun saattaa olla lähempänä kuin arvaisikaan.

  Kun yksi euromaa rojahtaa, rojahtavat kaikki.

  Ei auta Suomea se, että hyvin hoitaisi talouden. Euron romahdus ratkaistaan poliittisella päätöksellä ja tällaisessa päätöksessä aina isot voittavat ja pienet häviävät.

  Suomen voisi pelastaa vain kuulumattomuus euroon. Euroeroon ei enää ole aikaa. Martin Armstrongin mukaan romahdus tulee vuonna 2020 tai 2021.

  > Dollar going probably up pretty strong into 2020 or
  > 2021 at the latest. That’s what’s going to break
  > the monetary system.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top