Kyle Rittenhouse oikeudessa (VIDEO)

Itsepuolustusta, vai 1.asteen murha

Kenoshassa Wisconsinissa kaksi ihmistä ampunut ja kolmatta haavoittanutta Kyle Rittenhousea vastaan käydään oikeutta tänään paikallisessa alioikeudessa. Tänään tiistaina käydään oikeudenkäynnin ensimmäinen istunto.

BLM-inspiroituneiden mellakoiden yhteydessä 26. elokuuta 2020 Kenoshassa Wisconsinin osavaltiossa väkijoukko oli hyökännyt paikallisten yrittäjien kiinteistöjä vastaan, ja vahingoittanut mm. huoltoasemaa. Yrittäjiä suojaamaan kokoontuneeseen vapaaehtoisjoukkoon liittyi myös Kyle Rittenhouse. Hänen isänsä asui kaupungissa, itse hän asuu Antiochiassa. -toisen osavaltion Illinoisin puolella.

26.08. 2020: Tapauksen kuvaus

Rittenhouse saapui kotikaupungistaan Kenoshaan tiistaina (25.08.), juuri sopivasti näkemään BLM-mielenosoittajien aikaansaaman hävityksen. Hänen kerrotaan olleen auttamassa erään kaupungin keskustassa poltetun yrityksen raunioiden siivoamisessa, samojen henkilöiden mukana, jotka iltaisin vartioivat yrityksiä mellakoitsijoilta, -aseistettuina. Rittenhouse oli tuonut oman puoliautomaattisen kiväärinsä kotoaan Antiochiasta.

Illalla Rittenhouse osallistuu vartiointiin, ja tapahtuu kohtaaminen ”rauhanomaisten mielenosoittajien” kanssa. Videon mukaan häntä kohtaan saatetaan heittää esine, mahdollisesti polttopullo. Rittenhouse kamppailee 36-vuotiaan Joseph Rosenbaumin kanssa, kuuluu laukaus ja Rosenbaum makaa maassa. Sitten Rittenhousea ajetaan joukolla takaa, ja hänet kaadetaan maahan, tai hän kompastuu johonkin.

Näyttää siltä että Rittenhousea potkaistaan, tai yritetään potkaista. Rittenhouse ampuu aseellaan. Anthony Huber, 26 vuotta, yrittää lyödä Rittenhousea rullalaudalla, mutta Rittenhouse ampuu häntä suoraan keskivartaloon. Huber kuolee.

Huberin isku rullalaudalla Rittenhousea niskaan on tappamaan tarkoitettu isku: Hän näyttää tähdänneen niskakuoppaan.

Gaige Grosskreutz, 26v, on myös Rittenhousen ympärillä. Rittenhouse ampuu toisen laukauksen, joka silpoo Grosskreuzin oikeaa käsivartta. Sen jälkeen Rittenhouse kävelee kohti poliisiautoa. Grosskreutzilla on kuvissa ja videolla ase kädessään, ja hän osoittaa sillä Rittenhousea suoraan päähän tämän ampuessa häntä käteen:

Yhteenotossa 17-vuotias Rittenhouse ampui kolmea miestä, yhden uhreista menehtyessä. Syyttäjä vaatii tuomiota ensimmäisen asteen murhasta, puolustus näkee Rittenhousen toimineen itsepuolustukseksi. Yksi ammunnan kohteista oli lyömässä Rittenhousea rullalaudalla, toisella -Gaige Grosskreutzillaoli kädessään pistooli vielä hänen saatuaan osuman kyynärvarteen. Rittenhousella oli automaattikivääri.

Tilanteen jälkeen Rittenhouse poistui paikalta. Hänet pidätettiin kotoaan seuraavana päivänä.

Kuvaa tapahtumapaikalta Kenoshassa, ennen oikeudessa tiistaina 1. istunnossa käsiteltyä tragediaa:

Antifa- ja BLM-ääriainekset ovat jo uhanneet mellakoilla, jos Rittenhouse saa vapauttavan tai lievän tuomion.

Korjaus: Tapahtumassa saivat surmansa Rosenbaum ja Huber, Grosskreutz haavoittui käteen.


Tallenne ilmestyy videoikkunaan lähetyksen päätyttyä.

Videokooste 26.08. 2021 tapahtumista Kenoshassa:

Luettavaa:

George-Floyd-mellakat jatkuvat yhä, Wisconsinissa uusi epäilty poliisiväkivalta-tapaus

4 Comments

 1. jani
  2.11.2021 23:50

  Kertoo kaiken oleellisen punavihernatsien mielenterveydestä ja todellisuudentajusta että lähtevät hyökkäämään rullalaudan ja pistoolin kanssa automaattiaseella varustautunutta miestä vastaan. Sitä saa mitä tilaa.

  Vastaa
 2. juha II
  2.11.2021 23:52

  Tämä ”valkoinen” (ehta latino) ampui kolme kommunisti-terroristia hengiltä, jotka rähinöintinsä ja lukuisten laittomuuksiensa ohessa aikoivat ”helppona saaliina” ylivoimalla (3 terroristia – eivätkä muutoin nämä paskiaiset uskallakkaan) murhata kylmäverisesti tietäen, että kommunisti-demokraatit ja samanlaiset läpimädät ”oikeusistuimet” tulevat korskean ylimielisesti ja verenhimoisesti painamaan täydellisesti villaisella!

  Syytetty, joka puolusti itseään kaikkien videotodisteiden yksiselitteisellä todistusvoimalla on täysin syytön mihinkään rikokseen! Päinvastoin. Oikeassa Amerikassa, jossa toteutetaan sen perustuslakia vääristelemättä kommunisti-bolsevikki-demokraattisten satanistien toimesta. Tuo rohkea ja neuvokas poika olisi palkittava kunniamitalilla siinä missä ent. kommunisti-muslimi- presidentti ja kristittyjen patologinen vihaaja sekä valehtelija Barak Obama ”palkitsi” homoja ja lesboja. Kun sen sijaan presidentti Donald Trump huomioi WWII aikaisia sotasankareita ja nykyisiä Yhdysvaltain armeijan komentajia ja sotilaita. Unohtamatta sankaritekoihin yltäneitä siviilejä laittaessaan oman henkensä alttiiksi pelastaessaan muita ihmisiä!

  Vastaa
  1. Tuomio tulee
   3.11.2021 10:40

   Ikävä kyllä tuo poika ei edes näytä koukkunokalta ja se päästi yhden päiviltä, joten se saa tuomion. Oikeudenmukaisessa maailmassa esitutkinta olisi jo lopettettu ja tilanne todettu itsepuolustukseksi.

   Vastaa
   1. Obelix
    3.11.2021 16:13

    ”Oikeudenmukaisessa maailmassa esitutkinta olisi jo lopettettu ja tilanne todettu itsepuolustukseksi.” Totta, mutta kun noita videoita tarkemmin katselee, niin kyllä niistä selvästi paistaa se, että oikeudenmukaisuus on kaukana, mutta ”new-left” väkivalta lähellä. Väistämättä hulinoista tulee mieleen vuosien 1917 – 1918 väkivalta, joka johti poliittisiin murha-aaltoihin ja sisällissotaan Suomessa, jonka väkivallan täällä Suomessa punakaarti aloitti, mutta valkokaarti lopetti.

    ON USKOMATONTA, että USA:n poliittinen vasemmisto on ottanut käyttöönsä VALTIOTERRORIN menetelmät valtionsa toisinajattelijoita vastaan, usuttamalla väkivaltaiset katutappelija-roistolaumansa poliittisiksi vastustajikseen syyttä suotta leimattujen ihmisten kimppuun! Koko juttu kun vielä näyttää kovasti siltä, että nämä köyhienpuolustajavasurit olisivat siinä ökyrikkaiden mediatalojen, sekä yms. vallastahojen rahallisesti avittamana tukemassa USA:n RAHARIKKAIDEN valtapyrkimyksiä ja toimisivat siinä samalla ko. RAHAPORUKAN ostettuna proxyna oman maansa tavallisia kansalaisia vastaan? Miten lienevät asiat Suomessa…aika pahalta kyllä näyttää, kun näiden (Klasun Koplan) tyttöjen toimenpiteitä viikoittain katselee?

    Ps. Tässä täytyy mitä ilmeisimmin olla tarkkana, koska Suomessakin vastaava hurmahenki leijuu vahvana kaduilla, mutta erityisesti vasemmistolaiseksi äityneen ja politisoituneen ”oikeusjärjestelmän” yllä. Tästä ei kyllä mitään hyvää seuraa, elleivät yksityiset, hoh-hoijaa-unihiekka _PikkuKakkos-Kansalaiset_ ala joukolla heräämään Ruususen Unestaan!

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top