Kymmenistä autoista puhkottu renkaita eripuolilla maata

Varkaus:
Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä oli puhkaistu Varkaudessa kahdesta autosta niiden kaikki renkaat. Toinen autoista oli pysäköitynä Petäikönkadulla ja toinen Kylväjäntiellä.

Petäikönkadulla Kuoppakankaan seurakuntakeskuksen lähellä olleen auton renkaiden puhkaisemisesta poliisi sai ilmoituksen hieman ennen kello viittä sunnuntaiaamuna ja Kylväjäntiellä tapahtunut teko oli huomattu sunnuntaina aamupäivän puolella.

Poliisi pyytää näihin tekoihin liittyviä havaintoja ja muita vihjeitä vihjesähköpostin osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai vihjepuhelimen numeroon 029 5415 232.

Tampere:
Poliisi tutkii Lentävänniemen alueella tapahtunutta vahingontekojen sarjaa. Tähän mennessä on ilmoittautunut 40 asianomistajaa, joiden autoista oli puhkottu renkaita saman yön aikana.

Poliisi on saadun tiedon, jonka mukaan tekoja olisi kuvattu videolle, ja tämä video olisi jaettu sosiaalisessa mediassa.

Poliisi pyytää asiasta tietäviä todistajia ilmoittautumaan, ja toimittamaan videon poliisille.

Yhteyttä voi ottaa sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi

Poliisi muistuttaa, että rikoksentekijää suojeleva henkilö saattaa itse syyllistyä rangaistavaan tekoon. Rikoksentekijän suojelemisesta on säädetty rangaistukseksi sakkoa tai vankeutta enintään yksi vuosi.

Poliisi tarvitsee asian selvittämiseen yleisön apua. Kyseessä on poikkeuksellinen vahingontekojen sarja, jonka selvittäminen on tärkeää.

2 Comments

 1. SuvakkineitiStadista
  6.1.2020 14:00

  Jaahas Li Anderssonin suojatit, anttifantti anarkistit ovat aloittaneet 2020 terrorikampanjan… Mitä sanoo Liiiiii…. ei mitään varmaan.

  Mitä Sanoo Hutisalo? Murehtii onko anarkomarko sexistinen termi ja vaatii että jatkossa pitää puhua kuolemantuomion uhalla anarkomarioista,

  Vastaa
 2. hanski
  6.1.2020 16:44

  ”Rikoksentekijän suojelemisesta on säädetty rangaistukseksi sakkoa tai vankeutta enintään yksi vuosi.” Ikävä kyllä myös rikoksentekijän (”epäillyn”?) käyttäytymis-ohjaamisyritykset niiden renkaitten omistajan taholta lienevät seuraamuksiltaan kovemmat?

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top