Kyselytunti : Kieltämisen ja totuuden vastustamisen dialektiikka

Poliisi ei ole sosiologian asiantuntija, -todellakaan

Sisäministerin mielestä -poliisin mukaan- nuorten väkivaltaisuus on pääasiallisesti syrjäytymisen syytä. Poliisiministeri laittoi kyselytunnilla tähänkin syypäiksi perussuomalaiset, mikä lausunto ihmetytti muidenkin puolueiden edustajia.

Kun edustaja Halla-aho kysyi Ohisalolta, että miksi meillä ei estetä Ruotsin tielle joutumista, niin Ohisalo syytti perussuomalaisia syrjäytymiseen johtavasta yhteiskuntapolitiikasta.

Sosiaaliministeri myönsi, että pieleen on menty

Ministeri Krista Kiurun mielestä on vastuutonta,että lastensuojelu on valunut yksityisille toimijoille. Kiurun mielestä kaikkea ei voi selittää koronalla,koska jo vuodesta 2017 vuoteen 2018 lastensuojelutapausten määrä oli kasvanut seitsemän prosenttia.

Päivi Räsänen (KD) piti huolestuttavana alle 15 vuotiaitten mukana oloa nykyisissä nuoreten väkivaltarikoksissa. Räsänen peräsi kovempia keinnoja?

Anna-Maja Henriksson (RKP), oikeusministeri, myönsi hallituksen virheitä: On epäonnistuttu ennaltaehkäisevässä työssä. Oikeusministeriössä on kuitenkin Henrikssonin mukaan on meneillään rikosten ennaltaehkäisyhanke. Sen sijaa Hensikson ei suostunut ottamaan kantaa kovempiin rangaistuksiin.

Petteri Orpo (Kok.) vaatii rajojen asettamista nuorille. Kokoomus vaatii nuorille arestin käyttöönottoa?

Henriksson:” On hyvä,että esitetään erivaihtoja mutta en ole vakuuttunut,etttä arestin käyttöön menisi läpi YK:normien mukaan”.

Pääministeri pyöritti vanhaa ”vinyyliä”

Pääministeri Sanna Marin toisti jokseenkin sanasta sanaan mitä hänen ministerikolleegansa olivat sanoneet jo ennen hän ja sanoivat hänen jälkeensä eli :

”Emme halua nuorten väkivaltaa ja jengejä. Nuoret tarvitsevat apua.Pitää kitkeä huumeiden käyttöä”.

Opetusministeri lupasi lisää rahaa maahanmuuttajille

Harry Harkimo (LN): Maassa on elettävä maan tavalla Mitä hallitus tekee rinnaisyhteiskunnan syntymisen välttämiseksi ?

Li Andersson ( Vas.) : ”Koulut ovat parhaat keinot estää tällaista,samoin päiväkodit. Sinne missä on enemmän maahanmuuttajia niin sinne laitetaan lisää rahaa”.

Eveliina Heinäluoma (SDP): Kielitaito on avain kotoutumiseen. Jengiytyminen on paha. Miten hallitus välttää sen.

Maria Ohisalo ( Vihr.): Poliisi on panostanut ennaltaehkäisevään ankkuritoimintaan, ja sillä on ollut hyötyä, ja siihen pitää saada lisää rahaa.

Jokseenkin jokaiseen nuorten maahanmuuttajaryhmien jengiytyneeseen väkivaltarikollisuuteen osa-alueeseen Ohisalo ilmoitti joko laitettavan lisää rahaa tai ainakin hän esitti kaikkeen vaatimuksia lisärahoituksesta. Ilmeisesti poliisiministerin mielestä kotoutuminen voidaan ostaa, -silloinkin mitä luultavimmin- vaikka toiset eivät edes halua kotiutua.

Kulttuuri- ja urheiluministeri Annika Saarikko ( Kesk.) ei pitänyt Kokoomuksen esittämää arestia minään vaan hänen mielestään pitää panostaa nuorisotyöhön-se mitä se jo tähän asti kokeilematon ”nuorisotyö olisi sitä hän ei eritellyt.

Tämän hetken maahanmuuttajajengien väkivaltarikollisuus on vihreille naureskelun aihe

Mari Rantanen (PS) sanoi mm., että Suomi kulkee kohti granaatti-iskuja ja, että maanantai-iltana Helsingin kaupunginvaltuustossa valtuutettu Ohisalo oli väittänyt, että jo tuon mahdollisuuden esiinnostaminen on rasismia. Helsinkiläisen Rantasen mukaan vihreiden kannattajat ovat somessa vähätelleet ja myös naureskelleet noiden maahanmuuttotaustaisten puukkoja heiluttavien, hakkaavien ja ryöstelevien joukkioitten väkivallalle.

Ohisalon vastaus Rantaselle omista puheistaan ja kannattajiensa vähintäänkin omituisesta ”huumorintajusta” oli, että ”Nuoret oireilevat rikoksilla, koska eivät ole saaneet apua. Mutta meillä on tehty parempaa asuntopolitiikkaa kuin monissa muissa maissa.”

Kai Mykkänen ( Kok.): Piti ratkaisuna jengiväkivaltaan ja ryöstöihin sitä, että maahanmuuttajavanhemmat ja nuoret on saatava töihin. Mykkänen myös penäsi sitä voiko poliisi tässä akuutissa tilanteessa pistää väkivaltaisen/ryöstelevän alaikäisen vuorokaudeksi arestiin tai säilöön?

Ohisalo: ”järjestöillä on paljon yhteistyötä Helsingissä”. Ei vastausta kysymykseen !

Joonas Könttä (Kesk.): Mitä hallitus aikoo tehdä ongelman ratkaisemiseksi ?

Ohisalon mielestä merkittävää on mitä kysyelytunnilla puhutaan näistä nuorista. Ohisalon mukaan ei saa kuitenkaan puhua ”ulkomaalaistaustaisista”.

Edustaja Riikka Purra ( PS): Ette ole myöntänyt, että olemme Ruotsin tietä. Onko Ruotsi epäonnistunt?

Ohisalo : ”Ei ole Suomen hallituksen tehtävä ole ottaa kantaa”.

Kummallista oli ,että koko keskustelussa kukaan ei ottanut kantaa sen mahdollisuuden puolesta, että vaikka varmaankin väkivaltajoukoissa on ”syrjäytyneitä” mutta, että olisiko siellä myös sellaisia jotka ovat hyvin toimeentulevista perheistä. Nuoria jotka osaavat hyvin suomea, mutta ovat seikkailunhaluisia ja lisäksi täysin haluttomia integroitumaan, ja jotka inhoavat Suomea ja suomalaisia. Ihan olen henkilökohtaisestikin kuullut somalinuorten tällaisia huutelevan.

Ps.Koomisin puheenvuoro tänään kyselytunnilla ei tullut salista vaan lehteriltä, kun Ylen toimittaja sanoi tunnin lähetyksen päätteeksi -tahallisen tympääntyneellä ja ylimieliselää äänellä-, että ”Perussuomalaiset on kiinnittänyt tämänkin kysymyksen maahanmuuttoasiaan”. Pyhä yksinkertaisuus sentää, siitähän tässä nimen omaan oli kysymymys eli miten suitsia ennen muuta Helsingissä riehuvia maahanmuuttotaustaisia vertakaan kaihtamattomia, ryöstäviä ja muita nuoria ja lapsia pahoinpiteleviä bandiittiporukoita.

Ps. II Hyvin harvoin eduskunnan kyselytunnin vie kokonaan yksi aihe, tänään vei ja syystä !

Eduskunnassa kyselytunti (SUORA 16:00)

13 Comments

 1. Juha
  12.11.2020 21:36

  Ihmetyttää miksi 99 % kansasta haluaa lisää väkivaltaa, raiskauksia, huumeita, ryöstöjä ja muuta paskaa syliinsä. Aina uudestaan äänestetään punavirheet ja heidän aisankannattajat keskusta, kokoomus ja EUpersut valtaan.. turha tyhmän kansan on mitään vikistä vaikka levottomuus ja rikokset vaan lisääntyy. Sitä saa mitä äänestää.. sairas maa ja sairaammaksi muuttuu.. enkä puhu nyt koronasta vaan pääsyövästä joka ihmisiä ympärillämme näyttää jäytävän.

  Vastaa
 2. Eikä oo kaikki valot päällä
  12.11.2020 22:46

  Noi ministeriämmät sylkee niin turhaa jargonia kerta toisensa jälkeen, että herää todellakin vahva tunne, että niillä ei tuu hissi ihan ylös saakka.

  Vastaa
 3. Suomi on menossa kuiluun
  12.11.2020 22:50

  Tässäkin mediassa on sentään oikeita toimittajia, jotka tuovat asiat esille ja toki ottavat niihin kantaa, mutta jättävät lukijalle itselleen mieleipiteen muodostamisen.

  Vastaa
 4. Uutisten Lukija
  13.11.2020 08:29

  Onneksi on Extrauutiset ja muutama muu vastaava pienmedia. Oikein ILO lukea UUTINEN eikä propagandaa jota Yle/HS akseli suoltaa 24/7…

  Valtamedia vaan toistaa samoja satuja päivästä toiseen tai viljelee ”julkkis melkein alasti – katso kuvat” tyyppisiä nollauutisia joita aivopestyt iloisena klikkaavat.

  Vastaa
 5. murre riepunen
  13.11.2020 09:20

  ” Kiitos hyvästä kysymyksestä ”… ne ihmisarvot ja oikeudet hakea turvaa, ovat peruuttamattomat, niihin ei kajota, ainakaan vielä…

  Vastaa
 6. juha.
  13.11.2020 14:48

  Ongelman olemassaolo kielletään kategorisesti. Olemme Ruotsin tiellä huteron tukevasti!!!

  Vastaa
 7. Kainuunkonkari
  13.11.2020 19:17

  Uskomatonta todellisuudentajun puutetta Ohisalolta. Selittäisikö joku hänelle, että ”kotouttamis” toimenpiteet ovat pitkän tähtäimen hankkeita, oli niillä reaalisia onnistumismahdollisuuksia tai ei. Tilanne taas Helsingissä on akuutti ja toimenpiteitä ei voida venyttää rikollisjengien huseeratessa aktiivisesti yhteiskuntarauhaa rikkovalla tavalla. Äkkiseltään toivoisi, että joku selittäisi arvon ministerille strategian ja taktiikan eron.

  Vastaa
  1. Kotouttamisesta
   14.11.2020 21:40

   Asiassa on vain se ongelma, että noi eräät ei kotoudu ennen kuin minareetit huutaa pyllistystä aamusta iltaan joka kadunkulmassa ja naiset säkitetään ja pannaan lukkojen taakse.

   Kylkiäisenä tulee köyhyys ja kurjuus, joten sitten voi tapella joka leivänkannikasta turuilla ja toreilla ja mielipide-eroja aina syntyy ällähistä niin siitä voi vaikka sitten aloittaa sodan.

   Vastaa
  2. Melissa
   16.11.2020 22:54

   Kysyisiin Ohisalolta, että osoita yksikin EU-maa, missä kotoutus on onnistunut. Suosittelen kotiutusta.

   Vastaa
 8. Melissa
  16.11.2020 22:47

  Kiitos erinomaisesta artikkelista. Ei voi muuta kuin ihmetellä, että miten korruptia ja epärehellistä väkeä tuolla viherkommareiden joukossa on. Pitävät tavan kansalaista täytenä idioottina. Tosin kyllä olen itsekin alkanut suomalaista älyä epäilemään, kun antaa tämän kaiken matuilun koronavouhkineen mennä läpi. Kevyt vilkaisu sairastumis- kuolin yms tilastoihin tai pcr-testin luotettavuuteen pitäisi aika monen aivot saada raksuttamaan. Virus jolta suojaa maski, jossa lukee ”ei suojaa viruksilta”. Niin, mutta kun suojaa muita kun itse käytän. Jaa, meinaatko ihan tosissaan, että jos ne tulevat sinua kohti sen läpi, niin eivät mene vähintään yhtä lailla toiseenkin suuntaan? Myös edelleen siinä lukee ei suojaa viruksilta. Virus, joka tuntee kellon. Tarttuu öisin parhaiten. Sen verran loogiselta kuulostaa, että uskottava on.
  Ja matujen väkivallan, työttömyyden ja halveksunnan meitä kohtaan voi ihan helposti ymmärtää, kun vilkaisee näiden moniosaajien kotimaita kohti. Ovatko ne edellä ihmisoikeuksissa, tieteessä ja innovaatioissa? Eivätkö ole? No olisiko syytä miettiä mikä muodostaa valtion? Kansalaisetko? Sitten näitä kansalaisia tuodaan tänne, niin mitä mahtaa tulla heidän mukanaan… Ettei vaan oma kulttuuri, joka on väkivaltainen ja kehitysmainen.

  Pahoittelen epäjohdonmukaista tekstiä, mutta itseltä alkaa huumori loppua. Ennen pidin suomalaisia suht fiksuina. En pidä enää. Tosin korruptiota suomalaiset kieltäytyvät usein näkemästä. Jos väität suomalaiselle kokeneesi viranomaismielivaltaa, niin suurin osa väittää, että kyllä oli omaa syytäsi, teit jotain väärin.
  Olkoon. Ei mua kukaan kuuntele, kun hallitus on niiiiiiin hyvin hoitanut asiat.

  Vastaa
 9. het
  19.11.2020 11:26

  ”Ps. II Hyvin harvoin eduskunnan kyselytunnin vie kokonaan yksi aihe, tänään vei ja syystä !”

  Ohisalolta ei kuitenkaan saatu yhtään asiallista vastausta.
  Toivoton tapaus.

  Vastaa
 10. Suomessakin samat vaalivilppisoftat?
  19.11.2020 16:57

  Korjaus: Jospa Suomen vaaleissa on myös käytössä Sorosin, YK:nkin huipulla heiluneen tai heiluvan Lord Mark Malloch-Brown:in, Kalifornian yli 20 vuotta Kiinalle vakoilleen Dianne Feinsteinin, Clinton Foundation:in ja Trumppia vastaan kaikin keinoin taistelleen Mitt Romney:n yms globalistien omistama vaalivilppisofta. Vaalivilppisoftista Dominion tehtiin ensimmäisenä Venezuelaan, että Maduro sai kaapattua vallan siirtäen maan sosialistiseen diktatuuriin kansan tahdon vastaisesti. Softan ansiosta Maduro on voittanut jokaiset vaalit senkin jälkeen. Seuraavaksi softaa käytettiin Argentiinassa, muualla etelä-Amerikassa ja nyt 2020 USA:n presidentin vaaleissa. Ilmeisesti ympäri maailmaa on järjestetty vaalituloksia globalistien sanelun mukaisiksi. Globalistien YK:lla, yhden maailmanhallituksen diktatuurin alustavalla hallituspohjalla, on American Intelligence Median mukaan sormensa vaalivilpissä. Jo 2016 Dominion softa siirsi ääniä Trumpilta Killarille, mutta Trumpin saama yli 70% äänivyöry ylitti demarien ennusteet niin paljon, ettëi vaalivilppi riittänyt kääntämään tulosta. Nyt 2020 Dominion softa tuhosi 2.7 miljoonaa ääntä Trumpille, vaihtoi Pennsylvania: 221 000 ääntä siirtyi Trumpilta Bidenille ja 941 000 ääntä Trumpille tuhottiin. Yhteensä softa siirsi 435 000 ääntä Trumpilta Bidenille. Dominion Voting Systems on Kanadalainen firma, joka sekaantuu vaaleihin. Kanadan sossun Justiina Trudöön uskotaan saaneen samalla vaalivilppisoftalla valtansa, koska kannatus oli alhainen. Lisäksi nyt USA:ssa vaalitulokset lähetettiin salaa Saksaan Frankfurtiin ja/tai Espanjaan Barcelonaan muokattavaksi ja lisää vääristetyt tulokset takaisin. Pittsburgh:iin ja Detroitiin oli laivattu Kiinasta kontteja, joissa väärennettyjä äänestyslipukkeita. Vaalivilppisoftia on erinimisiä samoilta omistajilta: Dominion, SmartMatic, Optech, Sidyl, .. prosessin eri vaiheisiin. Yllätys: sama vaalivilppisoftatalo Dominion tuottaa myös korona-tartuntojen tilastot – oletko luottanut niihin sokeasti?

  Vastaa
  1. Melissa
   19.11.2020 17:28

   Joku vaalivilppisofta takuulla on, koska Sanomasta 20% omistaa Goldman Sachs, joka taas liittyy Sorosiin jne. En todella usko, että Suomessa on aikoihin ollut rehellisiä vaaleja.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top