Kyselytunti: Pääministeri Sanna Marin sai hepulin

Kun Kristillisdemokraatien edustaja Antero Laukkanen kysyi, että saavatko muutkin etujärjestöt- kuin SETA ja Sateenkaariperheet-kuten, vaikka saamelaiset, romaanit tai vammaiset, perustaa oman verkoston valtioneuvoston sisään ja käyttää siinä mm. virkamiesten työaikaa ?

Tästä hyvästä pääministeri Sanna Marin tulistui ja sanoi, että ”en tiennytkään, että siellä sellainen on, kuulunkohan minä siihen, jos en kuulu niin pitää heti liittyä”. Pääministeri ei todellakaan sanonut tuotakaan mitenkään ystävällisesti tai arvokkaasti, päin vastoin jokainen saattoi maistaa Marinin kielenkärjeltä myrkyn. Sitten pääministeri rupesi syyttämään edustaja Laukkasta ”salaliittoteorioista”.

Laukkanen ei käyttänyt kertaakaan sanaa salaliitto tai salaliittoteoria, mutta Marin itse käytti useampaankin kertaan. Pääministeri oli ennennäkemättömän kireä, ja sen aisti, näki ja kuuli, aivan kuin Kristillisten Laukkanen olisi ollut jokin paholainen, manaaja itse Perkele kumminkin.

Kyselytunnin jälkeen Antero Laukkanen kommentoi eXtrauutisille, että hänen kävi pääministeriä sääli: ”Marin oli aivan pihalla”.

Valtionvarainministeri vakuutti, että Helsingin seudun päättäjät eivät valtion teille ruuhkamaksuja määrää

Perussuomalaisten Leena Meren ja Jussi Halla-ahon kysyttyä ruuhkamaksujen valmistelusta valtionvarainministeri Matti Vanhanen (Kesk.) myös väitti, ettei hallitus ole säätämässä ruuhkamaksuja.

Vanhasta komppasi Viestintä- ja Liikenneministeri Timo Harakka (demari).  joka sanoi, että vaikka ruuhkamaksut ovat hallitusohjelmassa niin niiden valmistelemiseksi ei ole vielä aloitettu minkäänlaista päätöksen tekoa.

Harakan lausunnosta jäi sellainen kuva, että ei tuota liikettä olla ihan heti tekemässäkään. Harakka kertoi myös tuoreesta VTT:n tutkimuksesta jonka mukaan Helsinkiin asetettavat ruuhkamaksut eivät juurikaan näkyisi ilmanlaadun parantumisena -tai niin kuin hän myöhemmin selvensi: ”Ei paljon viisari värähdä Helsingin kohdalla.” Ja, kun nimenomaan Vihreät ovat suurimpaan ääneen suorastaan huutaneet tieteeseen luottamisen puolesta, niin jää mielenkiinnolla seurattavaksi, että mitä Helsinki ja muut pk-seudun kunnat tekevät, kun jäljelle jää vain tuo Elokapinan ikävä ideologian luo.

Vihreiden ryhmäpuheenjohtaja Jenni Pitko piti ruuhkamaksuja reiluna ilmastotekona -ja varsinkin salin mieskansanedustajat murisivat kuin susihukka Punahilkalle.  Ja kun Pitko vielä käytti suurimmalle osalle ennen kuulematonta kapulakieltä puhumalla autoilun sijasta ”henkilöliikenteen suoritteista”, niin osa ärsyyntyi lisää ja osaa hymyilytti hauska uudissana.

Itseasiassa Pitko nauroi sille kyselytunnin jälkeen itsekin. Ja oli siitäkin samaa mieltä, että tietysti valtiovarainministeri on oikeassa, että eihän kunnallis- ja maakuntapäättäjät valtion teille voi ruuhkamaksuja määrätä. Mutta tuskin niitä juuri sellaisilla tarvitaankaan Pitko jatkoi, ”koska vain kaupungeissa ja niiden sisääntuloväylillä on ruuhkia”.

Kristian Sheikki Laakso (PS) tiedusteli Vanhaselta, että aiotaanko sähköautot maksattaa näillä tietulleilla ? Vanhanen vastasi, ettei niin ole tarkoitus tehdä mutta sähköautojen määrä tulee voimakkaasti kasvamaan.

Riikka Purra (PS) arveli, että vihreiden mielestä kaikkien suomalaisten tulisi asua korkeintaan pyöräilymatkan päässä kaupunkien keskustoista. Purra esitti myös kysymyksen, joka on aiheena ollut viime päivinä esillä niin tutuilla ja toreilla kuin kahvipöydissä, tupakkapaikoilla, opiskelijakuppiloissa, -siis missä vain ihmisiä on yhteen tullut: Purran kysymys oli, että kumpi vähentää enemmän autoilua, verotus vai kadulla istuminen? Se sai aikaan päivän parhaat naurut, vaikka olikin puoli tosissan esitetty kysymys.

Valtiovarainministeri Vanhanen ei vastannut tuohon kysymykseen suoraan mutta totesi, että ei autoilu Suomesta lopu, koska suurimmassa osassa Suomea ei ole julkista liikennettä.

Tämän kertainen kyselytunti sisälsi myös nk. koronavääntöä, mutta yhtään uutta näkökulmaa siihen asiaan ei tullut.

Seppo Huhta

17 Comments

 1. perkele
  8.10.2020 20:12

  ei jumalauta mitä aivokuolleita apinoita hallituksessa istuu…

  Vastaa
 2. juha
  8.10.2020 20:22

  Pääministeri Sanna Marin omaa kaikki esikuvansa ja ”tutorinsa” luonteenpiirteet ja äksyn ”suvaisevaisen” feministi sosialistin ”tyyppiviat”. Eli Seta-Halosen, tuon heikko hermoisen diktaattorin, joka ei kuunnellut mitään, mutta kun asiat menivät päin persettä. Syytti hän siitä muita aivan kuten rikollinen ulkoministerimme Pekka Haavisto (Vihr), jota voi pitää kävelevänä katasrofina niin kuin ”esiäitiäänkin”!

  Vastaa
 3. Manna Sarin ei selvästikään sovellu johtajaksi
  8.10.2020 20:52

  Ei ole crime ministerillä johtajaksi soveltuvaa persoonallisuutta. Väärällä alalla. OPOn syy?

  Vastaa
 4. Jocke Rantanen
  9.10.2020 07:29

  Niin, kysyjä ei todellakaan puhunut mistään ”salaliitosta”.
  Sanna Marin hyvään sosialistiseen tapaan väärensi välittömästi kysyjän sanomiset.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   9.10.2020 12:00

   Muutamista asioista ei voi lainkaan mainita, ilman että vastakeskustelija ottaa salaliitto-kortin.

   Vastaa
 5. Wannabe
  9.10.2020 08:20

  Ehkä Sanna haluaisi liittyä sateenkaari-liikkeeseen mutta ei ole tiennyt sen olemassaolosta eduskunnan sisällä. Tuleehan se kodista jonka parisuhde ei ole normaali. Ja toisaalta, sehän on saanut alunsa neitseellisesti koska totesi että sillä ei ole isää.

  Vastaa
 6. Kalergi-suunnitelma
  9.10.2020 13:29

  Erityisesti viherkommunistien alajaos Seta ja koko hallituksen enemmän tai vähemmän kommunismiin päin kallellaan oleva poliitikkojen enemmistö näyttää pitävän eräänä johtotähtenään seuraavasta löytyvää 11 kohdan perusohjeistusta neuvostobolsevismin ajoilta:

  ”Frankfurtin koulukunta: salaliitto rappioon”,
  http://isovimma.blogspot.com/2011/02/frankfurtin-koulukunta-salaliitto.html

  eli kuten Stalinin ohjeistamaa eurooppalaista kommunistista solutustyötä 1920–30-luvuilla rahoittanut ja johtanut saksalainen Willi Münzenberg kiteytti Frankfurtin koulukunnan pitkäaikaisen operaatiosuunnitelman:

  ”Me teemme Lännen niin korruptoituneeksi, että se löyhkää.”!

  Vastaa
 7. Miten salaliittoteoria yleisleimasin keksittiin?
  9.10.2020 16:03

  Kun John F Kennedyn murhaa tutkivat ”ulkopuoliset” alkoivat löytää arkoja faktoja, keksi CIA 1967 salaliittoteoria-leimasimen, jolla pyritään saattamaan arkojen asioiden tutkijat naurunalaiseksi, häpeän tunteisiin ja mielenvikaiseksi luokitelluksi. 2020 sitä leimasinta käyttää Sanna Marin, valtamedia sekä sairausbisneksen edustajat.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   9.10.2020 16:21

   Salaliittoteoria keksittiin Rantasalmella, Esson baarissa, kun joku huomasi että aina samojen tyyppien firmat saa kaikki kunnan urakat, ja näitten omistajat ja pomot istuu siinä kirkonkylän paremmassa ravintolassa aina samassa pöydässä kunnanjohtajan ja kunnan-insinöörin kanssa. Joku sano: ”Niillä on salaliitto.”

   Vastaa
  2. Kalergi-suunnitelma
   9.10.2020 17:24

   CIA keksi ”salaliittoteoria”-miekan juuri siksi, että TODELLISET salaliitot kulissien takana eläisivät ja voisivat hyvin.

   Saksalainen toimittaja Udo Ulfkotte sai maksaa hengellään sen, että paljasti CIA:n korruptoivan läntisen valtamedian toimittajia kirjoittamaan ohjeistuksensa mukaisesti – luonnollisesti ja erityisesti ml. meidänkin johtavan joukkoharhautusmediamme Brysselin Pravdan, joka tavantakaa varoittelee ”salaliittoteorioista” ja ”salaliittoteoreetikoista”.

   Pravdan nykyisen takapirun, bilderberg-globalisti Antti Herlinin agendaan kuuluvan harvojen hallitsemaan Uuteen maailmanjärjestykseen tähtäävän agendan mainitseminen on Pravdalle naurettavimpiin – ja pahimpiin – kuuluva ”salaliittoteoria”. Sama agenda oli Pravdan edellisellä takapirulla, jo mananmajoille menneellä bilderberg-globalisti Aatos Erkolla.

   Jos joku ei tiedä, mitä ”bilderberg” tarkoittaa, niin tässä on siitä tiivis esitys:

   ”Kirjaesittely / Tomi Ahola: DANIEL ESTULIN: The True Story of the Bilderberg Group (2007),
   https://keskustelu.diabetes.fi/index.php/topic,1718494.msg1783220.html?PHPSESSID=ba53jlad3uss6uhdfp665s95k5#msg1783220

   Mainittakoon, että jotkut – ilmeisesti suomalaisiin Bilderberg-maanpettureihin kuuluvat – sensuroivat jo valmiiksi suomeksi käännetyn Estulinin kirjan.
   Seuraavassa on vuosien 2014-2020 osalta päivittämätön luettelo suomalaisista Bilderberg-kokouksiin osallistujista: https://yle.fi/aihe/artikkeli/2013/08/22/bilderberg-suomalaiset-osanottajat

   Vastaa
   1. 300 komitea ja Nokia Mobile Phones Salo tuho?
    10.10.2020 00:17

    Voisiko joku tutkia ja puhdistaa epäilyt siitä, että Illuminatin 300 komitean jäsenet Orma Jollila ja jopa lukiosta selviytynyt maailman paras terveysasiantuntija Kill Bates olisivat askel askeleelta etukäteen suunnitelleet Nokia Mobile Phones ja Salon tehtaan tuhon – jostakin ulkopuoliselle käsittämättömästä syystä?

    Vastaa
 8. Hankasalmen Unionin Baarissa
  9.10.2020 17:43

  Hankasalmen Unionin baarissa silminnäkijä kertoi nähneensä oksanreiästä kirkonkylän paremmassa pöydässä istuneiden vannovan saunatakit päällä suljetussa juhlatilassa hurjia vaitiolovaloja. Kuulijat huudahtivat yhteen ääneen ”hyväntekeväisyysseura”.

  Vastaa
 9. 300 komitea ja Nokia Mobile Phones Salo tuho?
  11.10.2020 14:40

  Puhdistakaa myös teoreettinen mahdolisuus, että Illuminatin 300 komitean jäsen maanäijänä ja Yhdeksi maaksi yhdistyvien Kansakuntien (YK) puuhamiehenä toiminut Artti Mahtisaari olisi sekaantunut Nokian luuritehtaan tuhoon yllämainittujen komitea-kollegojensa kanssa.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   11.10.2020 15:45

   Onko Sahtivaari sörssinyt Nokiankin?

   Vastaa
 10. thomas
  16.11.2020 20:46

  TÄMÄ ON VIRALLINEN VIESTI ILLUMINATILTA MAAILMAAN
  HUOMAUTUS: MITÄÄN EI OLE IHMISEN UHRAA
  Voit ottaa yhteyttä temppelin edustajaan WhatsAppin kautta: (+905526952390)

  Oletko liikemies vai nainen, poliitikko, muusikko, opiskelija? Haluat olla rikas, kuuluisa, voimakas elämässä, liittyä Illuminatin veljeskunnan kulttiin tänään ja saada rikas välitön summa. Miljoona dollaria viikossa, ja vapaa koti. Missä tahansa haluat asua tässä maailmassa ja saat myös 90 000 000 dollaria kuukaudessa palkkana …

  Edut uusille jäsenille, joista tulee Illuminatin jäseniä.
  1. Talo missä tahansa valitsemassasi maassa.
  2. Uusi unelma-auto, jonka arvo on 60 000 000 USD.
  3. Tilaisuus tavata maailman rikkaimmat miehet.

  Sinun on oltava vähintään 20-vuotias, ennen kuin voit ottaa yhteyttä kumppaneihimme
  Sähköposti: greatilluminati2022@gmail.com
  WhatsApp: ( +905526952390)

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   16.11.2020 21:50

   OK. Soitankin tonne heti. Eihän tää ole joku nigerialaisjuttu?

   Vastaa
 11. Owen666
  8.10.2021 04:26

  Todistukseni siitä, kuinka minusta tuli Illuminatin jäsen. Haluan kertoa ihmisille, jotka haluavat liittyä suureen Illuminatiin, tietää kuinka suuri Illuminatin jäsen on auttanut minua. Hänen nimensä on lordi Morgan. Auttaa minua saamaan elämäni takaisin kuoleman vaiheelta. Vapautettu noin 5 vuoden ja kuuden kuukauden kuluttua. Sen jälkeen kun monet Illuminatin jäsenet ovat pettäneet hänet. Vuosien varrella olin toivoton ja taloudellisesti lattialla. Mutta eräänä päivänä Internetissä surffaillessa törmäsin suuren Illuminatin jäsenen Lord Morganin virkaan ja sanoin, että jos olisit Suuren Illuminatin jäsen, voit olla kuuluisa, rikas ja menestyvä elämässä. Heti otin yhteyttä ja selitin hänelle kaiken, ja hän suositteli minua ja auttoi, ja maksoin jäsenyyden rekisteröintilomakkeesta, jolla aloitin minut, ja minut avattiin Illuminatin uuteen suureen maailmanjärjestykseen. Sen jälkeen he antoivat minulle kaikki ohjeet ja kertoivat minulle, että aloittamisen jälkeen kaikki uudet jäsenet palkitaan 1 000 000 dollarin käteisellä. Lord Morganin avulla. Olin täysin vihkiytynyt Illuminatin täysjäseneksi. Jos olet epäonnistunut huijareiden kanssa aiemmin tai etsit jotakuta auttamaan sinua liittymään, neuvoni on, että yrität Lord Morgania. Se on paras mahdollisuutesi tulla haluamaksi tulevassa elämässäsi. Ota yhteyttä häneen sähköpostitse: feliamorganilluminati@gmail.com tai WhatsApp +2348056051569.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top