Laajasalossa kioskiryöstö, poliisi kaipaa havaintoja (kuvat)

Maanantaina 20.5.2019 illalla tapahtui Laajasalossa osoitteessa Suomensuontie 2 kioskiryöstö.

Noin kello 20 kioskiin tuli kaksi naamioitunutta nuorta miestä, joilla molemmilla oli kädessään hengenvaaralliset astalot. Myyjää uhkaamalla miehet saivat kassasta haltuunsa vähäisen summan rahaa, jonka jälkeen he poistuivat kioskista. Kioskissa yksin ollut myyjä ei loukkaantunut fyysisesti ryöstön yhteydessä.

Lähistöllä asuva henkilö oli havainnut naamioituneiden miesten menevän kioskiin ja soittanut hätäkeskukseen. Ryöstäjät ehtivät kuitenkin poistua paikalta ennen poliisin saapumista. Todistajan mukaan ryöstäjät poistuivat paikalta Gunillapolun suuntaan. Etsinnöistä huolimatta poliisi ei tavoittanut tekijöitä.

Poliisi tutkii tekoa törkeänä ryöstönä, koska teon yhteydessä uhkaamiseen käytettiin hengenvaarallisia astaloita. Tutkinnallisista syistä poliisi ei voi tässä vaiheessa kertoa tarkemmin tekovälineistä.

Poliisi julkaisee valvontakameran kuvia tekijöistä ja pyytää yleisön vihjeitä tekijöiden henkilöllisyydestä. Toisella tekijällä oli tekohetkellä jalassaan harvinaiset mustavalkoiset Nike Air Jordan 1 Black Toe -lenkkarit, joiden kantapäässä punainen kuvio. Molemmilla ryöstäjillä oli kasvojen peittona valkopohjaiset mustakuvioiset liinat. Molemmat ryöstäjät olivat pukeutuneet tummat hupullisiin puseroihin ja veryttelyhousuihin. Toisen tekijän tummansinisissä housuissa on molemmissa sivuissa valkoinen raita. Molemmilla tekijöillä oli mukanaan pieni reppu tai laukku.

https://www.poliisi.fi/instancedata/prime_product_julkaisu/intermin/embeds/polisenaxwwwstructure/81815_molemmat_epaillyt.PNG?6c162de69efbd688

https://www.poliisi.fi/instancedata/prime_product_julkaisu/intermin/embeds/polisenaxwwwstructure/81816_raitahousuepailty.PNG?c7782fe69efbd688

https://www.poliisi.fi/instancedata/prime_product_julkaisu/intermin/embeds/polisenaxwwwstructure/81814_epaillyt_takaapain.PNG?11b42ae69efbd688

Myyjän arvion mukaan molemmat tekijät ovat noin 16 – 19-vuotiaita ja puhuivat suomea.

Poliisi pyytää ilmoittamaan vihjeet Helsingin poliisille sähköpostilla osoitteeseen ryosto.helsinki@poliisi.fi tai puhelimitse numeroon 0295475029.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top