Laatulehti ihmetteli Suomen THL:n linjaa

Suomalainen terveydenhoito on ”juostu maailmankartalle”: Eräs maailman arvostetuimmista sanomalehdistä, New York Times, kiinnitti huomiota Suomen politiikkaan sivuuttaa WHO:n ohjeistus ja lopettaa kattavat koronatestit tartunnankantajien löytämiseksi.

Lehti kirjoittaa, Reutersiin ja Helsingin-kirjeenvaihtajaansa tukeutuen:

HELSINKI – Suomen kansallinen terveysviranomainen kyseenalaisti perjantaina (20.03.) Maailman Terveysjärjestön WHO:n  kaikille maille antaman kehotuksen tutkia mahdollisimman monta potilasta koronaviruksen suhteen sen jälkeen, kun maalla oli loppumassa testikapasiteetti tällä viikolla.

Suomen Terveyden ja Hyvinvoinnin Laitos THL ilmoitti rajoittavansa koronatestaamisen erityisen haavoittuviin ryhmiin ja terveydenhoitohenkilöstöön keskiviikkona. Asiasta kertoi medialle THL:n puolesta terveysturvallisuusjohtaja Mika Salminen: ”Emme totta puhuen ymmärrä WHO:n linjausta.”

Ymmärryksen puute on huono selitys, jos hoitaa kansakunnan elämän kannalta tärkeää virkaa. Asian tekee vieläkin drastisemmaksi, jos ministerit ja hallitus ovat heittäytyneet virkamiehiltä ja asiantuntijoilta saamansa tiedon varaan, ja mahdollisesti tekevät virheellisiä ja myöhäisiä päätöksiä.

Maailmalla pidetään ensiarvoisen tärkeänä tunnistaa mahdollisimman pian ja tarkasti kaikki tartuntaketjut, ja eristää taudinkantajat. Mikäli tämä ei onnistu, virus leviää ilman kontrollia. Silloin joudutaan turvautumaan kattaviin ulkonaliikkumiskieltoihin ja alueellisiin eristyksiin, so. valvottuihin liikkumisrajoituksiin, -joiden ei soisi enää viivästyvän.

Suomi on siis päässyt tapetille, ja tulee muistetuksi muustakin, kuin söpöstä pääministeristä.

 

 

Asiasta kirjoittivat:

5 Comments

 1. ro
  22.3.2020 12:39

  Potkut Mikalle ja puotipuksu voi palata myöskin entiseen duuniin jonka jotensakin haldaa,vai haldaako sitäkään!

  Vastaa
 2. Corona hoax 33
  22.3.2020 18:04

  IT IS INDISPENSABLE TO… UTTERLY EXHAUST HUMANITY WITH DISSENSION, HATRED, STRUGGLE, ENVY AND EVEN BY THE USE OF TORTURE, BY STARVATION, BY THE INOCULATION OF DISEASES, BY WANT, SO THAT THE ”GOYIM” SEE NO OTHER ISSUE THAN TO TAKE REFUGE IN OUR COMPLETE SOVEREIGNTY IN MONEY AND IN ALL ELSE.” Protocols, 10:19

  Näin hyvät ihmiset rupeaa joka ainoa asia olla mailmassa tapahtunut mitä on ja sehän on iki vanha suunnitelma! Nämä globalistit suunnittelevat todella pitkällä aikavälillä mailman haltuunottoa!

  Vastaa
 3. Maan parasta ajatteleva
  22.3.2020 18:22

  Tauti tappaa 10% eläkeläisistä, joiden hoito tulee kalliiksi. Kukaan ei tarkalleen tiedä, kuka maata johtaa ja kuka on Salmisen suositellut tehtävään. Epidemian leviäminen on jonkun mielessä edullinen tapahtuma.

  Vastaa
 4. Aivastuskonstaapeli
  23.3.2020 14:38

  NYT. ei tosin ole laatulehti, vaan globalistien, kommarien valeuutisten levittäjä. Narahtaa lähes ellei joka päivä ”uutisista”, jotka on helppo todistaa vääräksi ja joita ei ole mitenkään tarkastettu todenperäisyyden suhteen. Oma keksitty uutinen tai huhun julkaisu ilman mitään tarkastusta on vakiotapa. Kahden USA:n kaikkein huonoimpana, harhatiedonlevittäjänä tunnetuista lehdistä toinen. Toisen nimi on pääkaupungin nimen 1. sana ja perässä post.

  Vastaa
 5. JOKO HUOMAATTE MAATALOUDEN ARVON?
  23.3.2020 14:51

  Turha hyppiä vaahto suussa kuin hiilivouho ja tuhota maan taloutta. UV-säteilykin puhdistaa osuma-alansa. Voisi pyörittää ilmaa vaikka tuulettimella öisin tyhjissä kaupoissa ja toimistoissa UV-valo jossain, ilman että kenekään silmät ovat vaarassa. Tärkeintä pitää maatalous ja elintarviketeollisuus pyörimässä ja auttaa ko. alan arvokkaita ali-arvostettuinakin olleita ammattilaisia. Nyt nähdään mihin maatalouttamme tarvitaan !!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top