Lähiön asukkaat estivät BLM-mellakoitsijoita tunkeutumasta Seattlen poliisipäällikön kotiin

BLM- ja Antifa-”mielenosoittajien uusi taktiikka on vierailla päättävien henkilöiden kotona, ”kiinnittämässä huomiota ongelmien syihin”, kuten mellakoitsijoiden suosijoiden käyttämä sanonta kuuluu. Myöhään lauantaina (01.08.) oli tavoitteena Seattlen mustan poliisikomentajan Carmen Bestin koti Snohomish:n pikkukaupungissa Seattlen naapurissa. ”Home invasion” jäi yritykseksi, kiitos hyvien naapureiden.

Extran lukijoille jo tuttu Seattle Police Departmentin (SPD) päällikkö Carmen Best ei itse ollut kotonaan, mutta naapurusto huomasi mölyävän ja aggressiivisen joukon yrittävän tulla alueelle, ja esti heidän kulkunsa. Antifa-henkisissä piireissä asiasta nousi heti suuri älämölö ja vinkuminen, kun ei saatu toteuttaa rauhanomaista kokoontumisoikeutta toisen henkilön kodin edustalla, -sikäli kun olisivat siihen jääneet.

Carmen Best on toiminut Seattlen poliisipäällikkönä kaupunkilaisten, ja myös vähemmistöryhmien hyväksi. Poliisikuntaan on rekrytoitu etnisiin vähemmistöihin kuuluvia, eikä valituksia poliisien rasistisesta käyttäytymisestä ole tullut. Afroamerikkalainen poliisipäällikkö enemmistöltään valkoisessa kaupungissa on myös osoitus mustien emansipaation etenemisestä. Ilmankos Best on maalitettu yhteiskuntaan epävakautta tuottavissa äärivasemmistopiireissä.

Rouva Best on kirjoittanut kirjeen Seattlen kaupunginvaltuustolle, vaatien kaupunkia suojelemaan virkamiehiään.

03.08.2020
Aihe: Virkamiesten ja työntekijöiden pelottelu

Arvoisa puheenjohtaja Lorena González, puheenjohtaja Herbold,  ja Seattlen kaupunginvaltuuston jäsenet:

Halusin kertoa teille viimeaikaisista tapahtumista, etenkin eilisen illan. Suuri joukko aggressiivisia mielenosoittajia pyrki myöhään eilen Snohomish countyssa olevaan asuntooni. Naapurini olivat huolestuneita niin suuresta väkijoukosta, mutta he pystyivät onnistuneesti varmistamaan, että väkijoukot eivät pystyneet harjoittamaan laitonta käyttäytymistä alueella, toistuvista yrityksistään huolimatta. Paikallinen sheriffi (-ei SPD:n resursseja) seuraa tällä hetkellä tilannetta.

Kehotan teitä ja koko neuvostoa puolustamaan sitä, mikä on oikein. Nämä suorat toimet, jotka kohdistuvat valittuihin virkamiehiin, ja erityisesti minuun, ovat virkamiesten vastaisia ​​ja loukkaavat kaikkia kansakuntaamme ohjaavia demokraattisia periaatteita. Teidän kaltaistenne valittujen luottamushenkilöiden on vaadittava voimakkaasti tämänkaltaisten taktikoiden lopettamista, ennenkuin nämä uudet toimintatavat yleistyvät Seattlessa ja koko maassa.

Tämän kesän tapahtumat käynnistyivät surun ja järkytyksen hetkellä, Minneapolisin poliisien ja niin monien muiden epäoikeudenmukaisuudesta kärsivien mustien ja ruskeiden ihmisten vuoksi, ja tapahtuneen murhan vuoksi. Kaikkien meidän on varmistettava, että tämä hyväätarkoittava tavoite ei unohdu niin monien mielenosoittajien harjoittaessa nyt väkivaltaa ja pelottelua.

Ystävällisin terveisin,
Carmen Best
poliisin päällikkö
Seattlen poliisiosastosta

Poliisilaitokset ovat Yhdysvalloissa kunnallisia, ja kaupunginvaltuustojen alaisia. Seattle länsirannikolla on yksi demokraattien johtamista kaupungeista, ja kaupunginjohtaja on ollut suopeampi BLM-kadunvaltaajille, kuin järjestystä valvoville alaisilleen. Poliisipäällikkö Best ylitti uutiskynnyksen arvosteltuaan julkisesti kaupungin määräystä vetää poliisit pois BLM- ja Antifa-militanttien valtaamista Capitol Hillin kortteleista. Kun ”anarkiaan” taantuneella alueella alkoi tapahtumaan väkivaltaisuuksia -mm. musta poika ammuttiin, kaupunki joutui käskemään poliisit sinne takaisin.

Seattle on eräiden muiden demokraattijohtoisten kaupunkien mukana puolittamassa poliisin määrärahaa, ja perustamassa jotakin epämääräistä poliisin tilalle, kuten mellakoitsijat ovat vaatineet. Presidentti Donald Trumpin huoli demokraattivetoisten kaupunkien asukkaiden turvallisuudesta näyttää siis aiheelliselta.

  • Asiasta kirjoitti 03.08.2020 The Seattle Times.
  • Carmen Bestin kirje Seattlen kaupunginvaltuustolle 03.08.2020.

Seattlen musta poliisipäällikkö ei hyväksy poliisin vetäytymistä ”autonomiselta” Antifa-BLM-vyöhykkeeltä

Yhdysvallat / BLM: Seattlen poliisi varautuu aseelliseen vastarintaan edetessään ”autonomiselle alueelle” (VIDEO)

Poliisipäällikön varoitus: Seattlen poliisin budjetin leikkaus iskee pahimmin vähemmistöistä rekrytoituun henkilöstöön

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top