Lapsellista sanakikkailua: Elvytys onkin elpymistä

Elvytys onkin elpymistä, kirjoittaa valtamediamme toimittajista valtaenemmistön muodostava vihreiden joukko. He ovat keksineet velalle uuden sanan: ”elpyminen”.

Elpyä: Oi, miten herttaista ja lämmintä, elpyä on kuin lapsi heräisi tähän päivään hymyillen jokeltaen, kukkakedolla lempeän yön jälkeen nostaisi vartensa ja pudottaisi kasteen terälehdiltään. Oi sellaisena kokekaa kansalaiset, kun saatte kolme ja maksatte kuusi-miljardia.

Elvytys, -jokainen ymmärtää että se on velkaa joka on maksettava takaisin

Tuo sananmuunnos on tahallista indoktrinaatiota eli piilovaikuttamista. Siis sillä pyritään antamaan kylmänkalsealle velalle untuvapeitto, jotta kansalaiset hyväksyisivät senkin, että Suomi rahoittaa mm. ranskalaisia ja saksalaisia pankkeja, maksaa Espanjan ”kansalaispalkkaa” tai rahoittaa italialaisbambinojen vauvarahaa.

”Totuuden henki, johda sinä meitä, etsiessämme valkeuden teitä. Meitä älä heitä…”

Nyt, kun perustuslakivaliokunta ei-sosialistisen enemmistön voimin vihervasemmiston vastustaessa päätti äänin 9-8, että eduskunnasta täytyy löytyä 2/3 enemmistö, jotta tuohon EU:n yhteiseen velkaan mennään, niin täytyyhän valtamedian vihertoimittajien yrittää liudentaa tosiasiaa valtavasta lisävelasta, antaa mielikuva, että ”kaikki on hyvin ja pehmoista, oi hellan lettas sentään”.

Niin tuo 2/3 eduskunnasta tarkoittaa 134 kansanedustajaa ja hallituksella on 117, joista puhemies ei voi äänestää, eli nyt on Kokoomuksella tiukka paikka:

 • Ensinnäkin se äänesti Perustuslakivaliokunnassa tuon tiukemman menettelyn puolesta, vihervassuille olisi riittänyt yksinkertainen enemmistö.
 • Toiseksi Kokoomus on oppositiossa ja vastustanut ankarasti hallituksen talouspolitiikkaa.
 • Kolmanneksi Kokoomus on halunnut luoda itsestään kuvan jos ei ”liittovaltiopuolueena” niin ainakin Suomen EU-myönteisimpänä puolueena.

Ja nyt on sitten suuressa salissa valittava ”pirun ja perkeleen väliltä”.

Keskusta osoitti tälläkin kaapin paikkaa vihervasemmistolle

Kun Keskusta äänesti siekailematta muiden ”porvareiden” mukana se myös samalla näpäytti etenkin punavihreitä ja ennen muuta pääministeriä, että me emme välttämättä tarvitse teitä mutta te tarvitsette meitä. Keskusta voi lähteä hallituksesta mutta hallituksen kaatuminen olisi valtava tappio demareille ja katastrofi Marinille.

Seppo Huhta

2 Comments

 1. pöh
  27.4.2021 15:59

  Kikkailua jolla kannatusta koittavat kerätä.
  Menee heittämällä lahjapaketti läpi kepun ja kokoomuksen tuella, jos nyt hallitus siihen asti pystyssä pysyy.
  Arhinmäki voisi kääriä hihat ja käydä vähän potkimassa kepulaisten autoja, kuhan sieltä pusikosta kerkiää..

  Vastaa
 2. juha II
  27.4.2021 20:54

  Ja ”abortti” on perhesuunnittelua!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top