Lapsiamme pahoinpidellään päiväkodeissa

Tämä on hinta, kun on päästetty vihreät riehumaan niin päiväkoteihin kuin kouluihin ja tietty kunnanvaltuustoihin ja jopa maan hallitukseen.

Tuttavani oli nähnyt hakiessaan tytärtään päiväkodista, että kun vierasmaalainen oli lyönyt suomalaislasta, niin toruttavaksi olikin tullut tämä uhri. Myös omat lapseni ovat joutuneet edellämainittujen pahoinpitelyiden kohteeksi. Niin eipä ole ihme kun toiset saavat -purra, potkia, lyödä ja raapia ja toisten osaksi jää itkeä hiljaa yksin nurkassa. Siis toisilta viedään jo alle viisi vuotiaana ihmisarvo, ja viherpiiperöt ovat kovin, kovin tyytyväisiä, kun voivat nuoleskella toisten sandaaleja.

Virkakieltoa ei edes vihreille voi asettaa, mutta valvontaa sekä päiväkodeissa, että kouluissa pitää lisätä voimakkaasti, Tehokas keino olisi valvontakameroiden käyttö koko ajan, eli ”live streaminä” sekä leikkitiloissa että sisällä luokissa ja myös pihoilla. Myös vanhempien tulee kertoa päiväkodeissa ja kouluissa lastensa saamasta kummallisesta kohtelusta, ja lapsia pitää palkita siitä jos he nostavat nöyryyttävät aikuiset kepin nokkaan.

Vai muka television vika

On television vika, kun sieltä opitaan väkivaltaa, selittelee osa ”asiantuntujoista”. -Kaikki tiedämme, että tuo on täyttä potaskaa. TV:n ohjelmat eivät ole radikaalisti muuttuneet sitten 1960-luvun alun, jolloin enemmistöllä lapsiperheistä oli jo televisio, eikä ainakaan viimeisen kymmenen-kahdenkymmenen vuoden aikana. Nuo 60-luvun lapset ovat jo vanhuuseläkkeellä eli ihan oikeasti näinhän se menee, kun tosiasioita ei haluta tunnustaa.

Kun valtiovalta ja kunta eivät halua korjata ongelmia: ”Helsinki/Espoo ilmiö”

Hoitamattomista ongelmista seuraa ”Helsinki/Espoo ilmiö”, eli ne muuttavat pois – vaikeilta alueilta, jotka pääsevät. Ongelma-alueiden määrä maan kahdessa suurimmassa kaupungissa on kasvussa, ja molemmat ovat jo ”Ruotsin tiellä”.

En yhtään ihmettelisi, että viher-vasemmisto pyrkiikin siihen, eli tyhjentämään nuo kaksi kaupunkia maksukykyistä veronmaksajista, ja jäljelle jäävät vain heidän omat kannattajansa ja uusäänestäjät.

Ja mikäpä se siinä: Kun Helsinki on rikas kaupunki jolla on paljon omaisuutta ja korkea luottoluokitus, niin voihan sitä hallita opiskelijoiden ja sosiaalitoimistojen asiakkaiden ”voimin” muutaman vuoden. Vihreät voi tällä sapluunalla saada jopa enemmistön pääkaupungin valtuustoon.

Mutta onko silloin enää Helsinki maan pääkaupunki?

Helsingissä esimerkiksi viime vuonna asukasluku putosi ensimmäisen kerran vuosikymmeniin, ja lähtijät olivat nimenomaan heitä jotka halusivat turvallisia päiväkoteja lapsilleen ja opiskelurauhaa koululaisille. Samoin Espoosta lähtivät tietyiltä alueilta he. jotka vähänkin kykenivät. -Siis maksukykyiset veronmaksajat.

” Tuhannen taalan mahdollisuus?”

Varsinkin pääkaupunkiseudun ympäryskuntien, jos haluavat terveesti kasvaa, kannattaisi nyt ”laittaa matoa koukkuun”, koska maksukykyistä väkeä olisi tulossa. Kyllä, uusia investointeja pitäisi tehdä, mutta näissä kunnissa on vielä mahdollisuus turvata muuttajaperheiden lapsille väkivallaton päiväkoti ja kiusaamisvapaa koulu.

Muuten olen sitä mieltä, että lähde hyvä ihminen perheinesi pois, kun vielä pääset -ja varsinkin Helsingistä, jossa Vihreät yrittävät pakkoasuttaa ihmiset niin ettei heillä ole mahdollisuutta valita missä koti on.

Seppo Huhta

3 Comments

 1. Kalergi-suunnitelma
  14.12.2021 13:55

  Viherkommunistit ovat Suomen tuho!

  Vastaa
 2. Kommuunilaitos
  14.12.2021 14:27

  Onneksi lapsia ei ole pakko laittaa päiväkotiin.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   14.12.2021 16:25

   …mutta kouluihin on.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top