Laura Huhtasaaren EU-parlamentti-puheet briteille mieluisia

Laura Huhtasaari saattaa olla huomatuin suomalainen poliitikko Britanniassa tätänykyä: Hänen kritiikkinsä Euroopan Unionin politiikkaa kohtaan tulee säännöllisesti mainituksi brittimediassa.

Laatulehti Express antoi jälleen tilaa Laura Huhtasaaren Euroopan parlamentissa käyttämille puheenvuoroille keskiviikkona (06.01.).

”Miksi EU on niin houkutteleva, että Norja ja Sveitsi eivät halua liittyä?”, totesi Europarlamentti-edustaja Huhtasaari puheenvuorossaan. ”Miksi Yhdistynyt Kuningaskunta haluaa lähteä? Onko EU katsonut peiliin ymmärtääkseen todella, mitä tapahtuu?”

Erityisesti brittejä tuntuu miellyttäneen Huhtasaaren sanonta, että Yhdistyneellä kuningaskunnalla ”meni paremmin” ennen EU:hun liittymistä. Britit kokevat suomalaisen EU-parlamentaarikon antavan tukensa heidän Eu-erolleen, Brexitille.

 • Asiasta kertoi 06.01. 2021 Express.

4 Comments

 1. Merceeri
  8.1.2021 20:05

  Laura Huhtasaari oli ensimmäinen SUOMALAINEN poliitikko, jolla oli rohkeutta nostaa esille 1990-luvun laman oikeat _arkkitehdit_ ,sekä ensimmäinen suomalainen poliitikko ikinä, jolla oli kanttia vaatia perustettavaksi totuuskomissiota, selvittämään miten yrittäjien ja muiden velallisten tavisten omaisuudet sosialisoitiin pankeille Suomessa mielivaltaisesti by Koiviston konklaavi.
  Laura Huhtasaari oli myös ensimmäinen suomalainen poliitikko, joka rohkeasti kyseenalaisti ja vastusti sosialistin perkeleiden autovihaa, arvostelemalla ankarasti sosialistiglobalistien entisiä ja vielä suunnitteluasteella olevia autoilijoiden rahastushankkeita. Huhtasaari myös arvosteli rankasti vanhusväestön ja lapsiperheiden huonoa kohtelua esim. maaseudulla, sekä hillitöntä lisäkulujen rakentelua ok-asujien kustannuksella. Ei siis mikään ihme, että Laura Huhtasaari sai n. 7%:a äänistä viime presidentin vaaleissa…. ja miltei vasemmalla kädellä heittäen.

  Ps. Nyt britit osaavat arvostaa Huhtasaaren rehellisyyttä, kumpa täällä Suomessakin osattaisiin tsempata poliitikkoa, joka uskaltaa laittaa itsensä likoon heikompien puolesta, kuten Laura Huhtasaari.

  Vastaa
  1. Kalergi-suunnitelma
   8.1.2021 23:35

   Valtaosa poliitikoistamme on selkärangattomia, vailla omaa tuntoa olevia kulttuurimarksismin perversioihin ja moderniin rappioliberalismiin indoktrinoituja, emävaleita suoltavia kansanpettureita, joille tärkein asia on oma hillotolppa ja toiseksi tärkein asia olla asettamatta omaa kansaa etusijalle Brysselin diktatuurin
   nöyrinä juoksupoikina ja -tyttöinä. Heille ei oma kansa eikä isänmaa merkitse yhtään mitään ja heidän ihannekotinsa on Brysselissä sen vastuttamattomasti tuoksuavien lihapatojen äärellä.

   Vastaa
 2. juha.
  8.1.2021 20:18

  Ei elä oikein kauaa EU-Kiina Liittovaltiossa!

  Vastaa
 3. Merceeri
  9.1.2021 02:57

  So there IS some sense in Brussels! MEP admits Britain ’did better BEFORE joining EU’

  Express

  A EUROSCEPTIC MEP has said the UK ”did better” before joining the European Union – in a show of support for Brexit.

  By KATIE HARRIS
  PUBLISHED: 12:52, Wed, Jan 6, 2021 | UPDATED: 16:16, Wed, Jan 6, 2021

  Huomatkaa päivämäärä ja kellonaika Klo. 16.16 Keskiviikkona, 6 Tammikuuta 2021. Tämä on tärkeätä siksi, että Suomen Uutisilla (toimituksella) on ollut enemmän, kuin 2 kokonaista vuorokautta aikaa kertoa Huhtasaaren tekemisistä hänen suomalaisille kannattajilleen? Ei noin pitäisi jättää huomiotta puolueen yhtä näkyvimmistä edustajista ja sen entistä varapuheenjohtajaa, presidentti ehdokasta -ja kansanedustaa – varsinkaan, kun suomalainen valtamedia ei taatusti kerro mitään, mistä olisi merkittävää hyötyä itse persuille täällä kotimaan politiikassa? Ja nyt positiivisen uutisen jättää kertomatta kannattajilleen ja muille politiikasta kiinnostuneille puolueen oma lehti? Todella outoa?

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top