Lehti väittää: Trump harkitsee ydinkokeiden aloittamista uudelleen

Washington Postin tietolähde presidentti Donald Trumpin hallinnossa kertoo, että kysymys ydinpommikokeiden uudelleenaloittamisesta on ollut keskusteluissa.

Ilmakehässä ja maanalla tehtävät ydinpommikokeet ovat olleet keskeytyksissä sen jälkeen, kun Pohjois-Korea räjäytti viimeisimmän ydinlatauksensa. Maahan kohdistui huomattava kansainvälinen painostus, mm. Yhdysvaltain taholta. Mahdollisista USA:n uusista ydinkokeista on lehden mukaan keskusteltu korkeiden turvallisuusvirkamiesten kokouksessa 15. toukokuuta.

Ydinaseita on tiettävästi hallussa Yhdysvalloilla, Venäjällä, Englannilla, Ranskalla, Kiinalla, Pohjois-Korealla, Intialla, Pakistanilla, ja Israelilla. Näiden lisäksi pommia on tavoitellut ainakin pappisjohtoinen Iran.

Yhdysvallat on ainoana valtiona käyttänyt ydinasetta sodassa.

Asiasta kertoi The Washington Post 23.05.2020.

1 Comment

  1. Washington Komposti - valeuutisten kuningas
    23.5.2020 16:08

    Washington Kompostilla ja New York Crimes kilpailevat USA:n epäluotettavimman lehden paikasta. Molemmat julkaisevat mitä tahansa vasurimyönteistä tai oikeistovastaista huhua, itsensä tai muiden lavastamaa ja nimettömiin ”lähteisiin” pohjautuvaa sivuntäytettä tutkimatta asioiden taustoja ja esittämättä aitoja todisteita. Niiden antaman mielikuvan VASTAKOHTA on lähellä totuutta. USA:n valtamedia on kokonaisuudessaan lähes yhtä huonoa tasoa, samojen omistajien hallussa ja sama sisältö eri nimien alla kuten meidänkin ainoa monella nimellä ilmestyvä tiedotusväline. Yksinäinen kultakala lasikuvussa tuntee ulkopuolisen maailman yhtä hyvin kuin lukija, paitsi että kultakalalla on vähemmän harhaluuloja. Ydinkokeille ei ole mitään loogista syytä, eikä Trump halua sotaa vaan palauttaa 7 maata samanaikaisesti pommittaneen Obaman maailmalle jättämät joukot hallitusti kotiin. Hallitusti tarkoittaa tässä etteivät ko. maat joutuisi vetäytymisestä nykyistä pahempaan humanitääriseen kriisiin ja kaaokseen. Media vaikenee siitä, että se oli demari Obama, joka pommitti 7 öljymaata samanaikaisesti synnyttäen alunperin aitojen pakolaisten aallon, jolla oli USA:han pääsy kielletty. Tällä saatiin luotua syvä ja laaja yksimielinen viha USA:ta kohtaan. Soros vaikuttaa olleen se lahjusten lähde, jolla Obama nousi pressaksi (lähde AIM). Obaman tehtävänä oli tuhota USA:ta sekä sisältä että ulkoa käsin, ja hyvin hän siinä onnistui. Vihdoinkin Obama on vangittuna ja kuulusteltavana, vaikka saa välillä luvan mölistä jotain mediaan. Hänen todellinen taustansa, kansallisuutensa ja toimintansa on ollut ihan muuta kuin media on seuraaville kultakaloilleen syöttänyt. Paljastukset on pakko tehdä vähitellen, ettei maa ja maailma mene shokista kaaokseen. Totuuden suhteen uteliaiden on ensin tiedostettava, että salaliittoteoreetikon leima on tarkoitet karkottamaan itsetunnoltaan heikot pois penkomasta arkoja aiheita. Sen kynnyksen jälkeen mm. American Intelligence Media (AIM) on hyvä lähde, jossa taustat on lähes pohjia myöten pengottu ja faktat varmistettu. Sivun oikeassa laidassa on paljon tutkittuja raportteja tiedusteluhenkisille ja terveysmafiasta kiinnostuneille. https://truthbits.blog/2020/05/22/overthrowing-the-rogue-u-s-intelligence-community/

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top