”Lelusedän” Islamic-Front-yhteyden paljastanut Anter Yasa joutui SDP:n puoluesihteerin harjattavaksi?

Kansalaisaktivisti Anter Yasa kertoo joutuneensa v.2016 SDP:n silloisen puoluesihteerin ankaraan ja raivoisaan puhutteluun paljastettuaan puolueelle, että sen jäsen Rami Adham pitää yhteyksiä islamistiseen väkivaltajärjestöön. SDP kiitti varoituksen sanoista sättimällä varoittajan, kertoo Yasa.

Julkaisen 2019 vaalien alla nauhoituksen, missä 2016 SDP:n puoluesihteeri nuhtelee minua lelusalakuljettajan paljastamisesta, ei usko todisteita, hakkaa nyrkillä pöytään, puolustaa lelusalakuljettajaa, pitää HS – Helsingin Sanomat valeuutisina ja käyttäytyy erittäin agressiivisesti.
Samainen tyyppi toivotti julkisesti lelusalakuljettajalle onnea hyväntekeväisyyteen sydänten kera, islamisti-, ja terroristijärjestö kytkösten paljastumisen jälkeenkin.
Ei mikään terävin kynä penaalissa.
Toki Sosialidemokraatit SDP voi estää tämän kirjallisella anteeksipyynnöllä minuun kohdistetusta vainosta, leimauksista, sensuurista ja ehkäisemisestä.

Linkki Anter Jasan facebook-julkaisuun 25.11.2018.

Asiasta on kertonut myös Suomen Uutiset 25.11.2018: Anter Yasa: dema­reiden puolue­sih­teeri nuhteli minua lelusa­la­kul­jet­tajan paljas­ta­mi­sesta – nauhoite tulossa vaalien alla.

Rami Adham, so. ”lelusetä”, tuomittiin ehdottomaan vankeusrangaistukseen useista rikoksista äskettäin. Hänen ainakin aiemmat korkeantason suhteensa SDP:n huipulle ovat herättäneet kiinnostusta.

Kaikkien aikojen nyyhkyjuttu paljastui kylmäksi rahan tekemiseksi

1 Comment

  1. Alarik Lundin
    27.11.2018 20:27

    Penaalin terävämpi kynä julkaisisi nauhoitteen vähäeleisesti ja antaisi muiden tehdä mölyämisen puolestaan, eikä varsinkaan pilaisi hyvää lööppiä syyllistymäll itse täysin turhaan kiristykseen. Mitä hyötyä edes on SDP:n anteeksipyynnöstä? SDP on pahempaa saastaa kuin… no tiedätte mitkä.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top