Lentoliikenne Turussa vilkastuu- Wizz Air avaa uusia reittejä

Wizz Airin uutta reittiä Turusta Lontoon Lutonin lentoasemalle juhlittiin tiistai-iltana 2.7.

Wizz Air on viime aikoina avannut Turusta monta uutta reittiä, joista seuraava eli reitti Pohjois-Makedonian Skopjeen avautuu 31.7.2019. Yhtiö ilmoitti hiljattain avaavansa myös Suomen ensimmäisen suoran reitin Georgiaan, Turusta Kutaisiin, jonka ensilento on suunniteltu vuoden 2020 heinäkuulle.Turusta voi nyt ensimmäistä kertaa lentää suoraan Lontooseen. Reittiä lennetään tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin Airbusin A320-200 -kalustolla. Lutonin lentoasema sijaitsee noin 50 km päässä Lontoosta pohjoiseen.
On hienoa, että olemme saaneet tällaisen suoran yhteyden kahden kulttuurisesti rikkaan kaupungin, Lontoon ja Turun välille. Uskon, että reitti herättää paljon mielenkiintoa, sanoo Finavian verkostoliiketoiminnan johtaja Jani Jolkkonen.
Wizz Airin tavoite on antaa matkustajille mahdollisuus tutkia Euroopan tuntemattomia jalokiviä. Uusi reitti Lontoon ja Turun välillä tekee juuri tämän. Olemme ilahtuneita, että suora reittimme – ainoa mahdollinen suora lento – Lontoosta Turkuun tarjoaa monelle matkustajalle mahdollisuuden vierailla Turussa ja nauttia paikallisten vieraanvaraisuudesta, sanoo Wizz Airin viestintäpäällikkö Andras Rado.

Turun lentoaseman matkustajamäärät ovat olleet viime vuosina nousussa. Uudet reittiavaukset varmasti vielä vauhdittavat kehitystä. Turun lentoasema oli viime vuonna matkustajamäärältään Suomen neljänneksi suurin. Sunnuntaina 7.7 on lähteviä, sekä saapuvia reittilentoja Finavian mukaan yhteensä 16.

Videolla matkaan nousee NoRRAN (Nordic Regional Airlines) lento 5.7 Turusta kohti Helsinkiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top