Lohdullista luotettavaa tietoa omikronista Tanskasta

Omikronepidemia saattoi alkaa ensimmäisenä Euroopassa tautiryppäällä Skotlannissa 20.11.2021 noin kaksi viikkoa ennen sen saapumista Suomeen.

Skotlannin hallituksen kotisivut (https://www.gov.scot/publications/coronavirus-covid-19-additional-data-and-information/) kertovat, että vähemmän kuin 100 henkilöä on joutunut omikronin takia sairaalaan, ja 5.1.2022 mennessä kolme ihmistä oli joutunut teho-osastolle omikronin vuoksi.

Mediaaniaika koronadiagnoosista sairaalaan on kuusi päivää. Varmistettuja omikrontartuntoja on Skotlannissa ollut 21 823. Todellisuudessa omikroninfektioita on Skotlannissa todennäköisesti saman verran kuin Tanskassa, mutta Tanskaan nähden vähäisen sekvensoinnin vuoksi vain murto-osa omikroneista on jäänyt haaviin Skotlannissa.

Parhaimmat tiedot omikronin vaarallisuudesta on nyt saatavilla Tanskasta https://files.ssi.dk/covid19/omikron/statusrapport/rapport-omikronvarianten-03012022-9gj3.

Tanska on täysin poikkeuksellisesti muuhun maailmaan verrattuna sekvensoinut kaikki koronapositiivisen PCR-tuloksen saaneet 19.12.2021 asti. Sen jälkeen Tanska on joka päivä sekvensoinut diagnosoitua väestöä edustavalla otoksella, jonka perusteella voidaan helposti laskea omikron tartuntojen kumulatiivinen määrä.

Tammikuun toiseen päivään mennessä Tanskassa oli diagnosoitu 143 237 koronatapausta ja 3.-6.1 mennessä niitä konservatiivisella 90 % osuusolettamalla on diagnosoitu lisää 73 628. Omikronkuolemia on ollut 18 kappaletta 2.1.2022 mennessä Tanskassa. Kaikki sairaanhoidetut koronapotilaat Tanskassa on sekvensoitu eli siellä tiedetään tarkkaan omikroniin kuolleiden ja sairaalaan joutuneiden koronainfektion saaneiden lukumäärä. Tuonnempana arvioimallani CFR luvulla eiliseen asti diagnosoidut omikrontapaukset Tanskassa tuottavat 156 kuolemaa edellä mainittujen 18 kuoleman lisäksi.

Uusintainfektioiden osuus on omikronin myötä noussut nyt kahdeksaan prosenttiin eli noin 2000:een per päivä Tanskassa.

Tein pienen laskuharjoituksen Tanskan raportin raakatiedon pohjalta olettaen, että mediaaniaika diagnoosista kuolemaan on 13 vuorokautta. Näin menin taaksepäin 2.1.2022 ajankohdasta 13 päivää ja laskin kumulatiivisen omikrontartuntojen määrän Tanskassa 20.12.2021 mennessä. Niitä oli laskujeni mukaan 43 200. Nyt oletin, että 2.2.2022 mennessä 50 % omikronin aiheuttamista kuolemista on tapahtunut tuohon ajankohtaan mennessä ja että lisää on odotettavissa toiset 18 seuraavien viikkojen aikana.

Tapauskuolevuus 0,08%, -kausiflunssan 0,1%

Näin saan tapauskuolevuudeksi (engl. case fatality rate eli CFR) 36/43 200 eli 0,08 %. Kausi-influenssan tappavuus on 0,1 %. Jos oletetaan konservatiivisesti, että vain puolet omikrontartunnoista tulee ilmi, niin infektion tappavuus (infection fatality rate engl. infection fatality rate eli IFR) on vain puolet tuosta eli 4/10 000 eli hyvin pieni. On varmaa, että osa tartunnoista on oireettomia ja omikrontulvan vuoksi ei edes Tanskassa kaikki kliinisiä oireita aiheuttavat tartunnat tule ilmi.

Tanskassa 2.1.2022 hoidettiin alle viisi (em. raportti ei anna tarkkaa lukua vaan <5 merkinnän) omikronpotilasta teho-osastolla, joka tarkoittaa, että niitä oli viisi prosenttia eli joka 20. tai vähemmän tehohoidetuista koronapotilaista oli omikronin vuoksi joutunut teho-osastolle 2.1.2022.

Tammikuun 3.-6.2022 välisenä aikana kriittisesti sairaiden potilaiden määrä nousi viidellä Tanskassa. Ottaen huomioon, että vain joka 20. tehohoidettava koronapotilas oli tehohoidossa omikronin vuoksi 2.1.2022, ei ole varmaa, johtuuko kriittisesti sairaiden potilaiden määrän lisäys neljän viimepäivän aikana Tanskassa omikronista lainkaan.

Edelliseen päivään verrattuna sairaalapotilaiden lukumäärä on tänään Tanskassa 756 (-28 edelliseen päivään verrattuna), tehohoidettujen potilaiden määrä 82 (+2 edelliseen päivään verrattuna) ja hengityskoneeseen kytkettyjen potilaiden määrä on 47 (-2 edelliseen päivää verrattuna).

Mikko Paunio

Kirjoittaja on (s. 1961) Helsingin yliopistosta valmistunut terveydenhuollon erikoislääkäri, joka on työskennellyt seuraavien instituutioiden palveluksessa: Helsingin yliopisto, John Hopkins Bloomberg School of Public Health, sosiaali- ja terveysministeriö, Euroopan Unionin komissio ja Maailmanpankki. Kirjoittajalla on Helsingin yliopiston yleisen epidemiologian dosentuuri. Hän on saanut jatkokoulutusta Maailman terveysjärjestön ns. pitkällä kurssilla Brysselin vapaassa yliopistossa ja hänellä on ylempi korkeakoulututkinto (epidemiologia) Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health instituutiosta. Kirjoittajalla on julkaisuja merkittävimmissä kansainvälisissä lääketieteellisissä julkaisusarjoissa ja yhteensä vertaisarvioituja julkaistuja artikkeleita hänellä on 40 (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/?term=paunio+m). Kirjoittajan tärkein tieteellinen havainto johti lopulta Maailman Terveysjärjestön maailmanlaajuiseen tuhkarokkorokotusstrategian muutokseen. https://www.duodecimlehti.fi/lehti/2017/3/duo13540 Pelkästään 2000-luvulla on tuhkarokkorokotus pelastanut noin 20 miljoonaa lasta elämälle. Kirjoittaja toimi valtioneuvoston asettaman Säteilyturvaneuvottelukunnan puheenjohtajana vuosina 2009-2018. Kirjoittaja on toiminut vuodesta 2016 lähtien Valtakunnallisen Maanpuolustuskurssin sekä luennoitsijana että ns. pääopettajana (STM).

Hän on kirjoittanut kolme kirjaa: Vihreä Valhe (Weilin & Göös 1991), Vihreä Valhe – Valheen sysimustat juuret, salakavalat lonkerot ja murheelliset seuraukset (Auditorium 2015) ja Hourulan väen ilmastovallankumous (Omakustanne 2019). Kirjoittaja valittiin 20.3.2018 tieteelliseksi ja policy neuvonantajaksi American Council on Science and Health järjestöön. Järjestön on aikoinaan perustanut Norman Borlaug ja Elizabeth Wheelan. Se on teollisuutta ja hyvinvointia puolustava tieteellinen järjestö. Kirjoittajalta julkaistu useita raportteja Ison Britannian pitkäaikaisimman valtionvarainministerin Nigel Lawsonin perustamalla The Global Warming Policy Foundation sivustolla (https://www.thegwpf.org/?s=paunio). Kirjoittajalta on julkaistu merkittävillä brittiläisillä ja pohjoisamerkikkalaisilla keskusteluareenoilla useita puheenvuoroja (https://muckrack.com/mikko-paunio/articles) pääasiassa ympäristö- ja kehityspolitiikkaan liittyen.

15 Comments

 1. Huru-ukko
  7.1.2022 22:06

  Israelissa suurin osa väestä on rokotettu kolme kertaa ja neljäs kierrros menossa. Nyt siletä kuuluu ettei se neljäs teekään ketään autuaaksi tai hullua hurskaammaksi, vaan se nyt on vain rahan polttamista. Eli tyhjän saa pyytämättä. Ja mitä tekee meillä terveydenhävittämislaitos (THL), lisää piikkeja. Vähän kuin fakiiri Krunblum pikkukakkoosella: suolaa suolaa enemmän suolaa…

  Vastaa
  1. Kalergi-suunnitelma
   9.1.2022 12:01

   THL eli TerveydenHävittämisLaitos, hyvä oivallus. Täytyypä painaa mieleen!

   Vastaa
 2. Kalergi-suunnitelma
  8.1.2022 13:49

  Seuraavassa on tutkimustietoa siitä, mitä Big Pharman korruptoimien terveysviranomaisten ja eugeniikka-Schwabin ohjeistamat poliitikkomme haluavat työntää (itseään lukuunottamatta) ihmisten verisuoniin:
  https://www.orwell.city/p/archivo.html
  Apuna voi tarvittaessa käyttää ilmaista kielenkäännösohjelmaa https://www.deepl.com/translator

  Ks.myös ”Sanna ja Klaus”, https://www.riemurasia.net/kuva/Sanna-ja-Klaus-/227363

  Vastaa
 3. Kalergi-suunnitelma
  8.1.2022 14:12

  Tästä THL ja muut terveysviranomaiset vaikenevat: ”COVID-19 EHKÄISY- JA HOITOPROTOKOLLA”, https://mkrsuomi.fi/ihmelaake-ivermektiinin-hoito-ohjeet-koronaan-vihdoin-suomeksi/

  Omilla aivoillaan ajattelemaan kykenevän kansalaisen pitäisi älytä kysyä MIKSI!

  Esim. Intiassa sadat miljoonat ihmiset ovat välttyneet koronalta, kun hallitus on jakanut kansalaisille ilmaiseksi VALMISTUSKUSTANNUKSILTAAN HALPAA ivermektiiniä ja muutamia muita koronan ehkäisy- ja hoitoprotokollaan kuuluvia aineita kuten D- ja C-vitamiinia sekä orgaanista sinkkivalmistetta.

  Suomessahan ivermektiiniä saa vain kiskurihinnalla jos saa sittenkään.
  Hoitoprotokollan mukaan ivermektiinin korvikkeenä voi käyttää mustakuminaa, jota saa ainakin ulkomaisista verkkokaupoista. Mustakuminaa on maailmalla käytetty ammoisista ajoista alkaen sekä mauste- että lääkekasvina.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   8.1.2022 16:19

   Laittakaa nää korona-kommentit vain koronaa käsitteleviin uutiseen. Muissa uutisissa ne eivät tule julki.

   Vastaa
   1. Kalergi-suunnitelma
    8.1.2022 16:28

    Eikös omikron ole eräs KORONA-variantti?

    Vastaa
 4. Kalergi-suunnitelma
  8.1.2022 14:46

  Olli Posti:

  ”Hal Turner Radio Show kirjoittaa:
  Japani vaihtoi injektioista ivermektiiniin, lopetti k-taudin kuin seinään

  WORLDNEWSDESK 27 OCTOBER 2021 HITS: 70522

  Japanin terveysministeri kehotti lääkäreitä suosittelemaan ivermentiinia.

  Japanista tuli melkein hetkessä k-menestystarina, mikä hämmästyttää tutkijoita.

  Aikajana meni näin:

  Elo-syyskuussa Japani tutki k-piikkien aiheuttamia kuolemia ja laatuongelmia. Modernan injektioista löytyi sinne kuulumattomia metalleja.

  Pian tämän jälkeen terveysministeri antoi suosituksensa ivermektiinille.

  Kuukautta myöhemmin länsimainen media hämmästelee Japanin ihmettä k-taudin voittamisessa.

  Tältä näyttää, kun maassa on yhä lakeja noudattava johto. Näin kuuluu toimia tilanteessa, jossa vaaralliseksi ja vialliseksi todettu tuote tappaa oman maan kansalaisia. Jos parempaa ja turvallisempaa hoitoa on saatavilla, johtajien kuuluu suositella sitä – vaikkei sen paremman hoidon parissa liikkuisikaan korruptiorahaa.

  Vertaa tätä USAan, Australiaan ja Uuteen-Seelantiin [ja Kanadaan]. Kaikissa näissä maissa k-tautia on hoidettu pakottamalla kansalaiset käyttämään viallisia tuotteita, ja samalla huuhdeltu kansalaisvapaudet ja perusoikeudet pesuveden mukana.

  Tämän pitäisi olla isoin uutinen: Japani lopetti k-taudin.”
  https://olliposti.fi/ivermektiini/
  .

  Vastaa
 5. Kalergi-suunnitelma
  8.1.2022 14:58

  Kansalaisaktivisti, juristi Jaana Kavonius pitäisi palkita maassamme jaettavalla korkeimmalla kunniamerkillä:

  ”Jaana Kavonius on laittanut vireille koronapäätöksiä ja rikollista ihmiskoetta koskevan 25-sivuisen rikosilmoituksen. Rikosilmoitus on nähtävillä virkamafia.fi-sivustolla se on yleisön luettavissa Telegramissa Jaana Kavonius-ryhmässä. Virkamafia.fi sivusto on joutunut hyökkäyksen kohteeksi, eikä ole tällä hetkellä toiminnassa.

  Jakakaa viestiä, tietoa rikosasiasta ja yhtykään tutkintapyyntöön. Todisteiden luettelo on rikosilmoituksen lopussa. Siihen voi kuka tahansa yhtyä omasta s-postista esim. lauseella ”Yhdyn Jaana Kavoniuksen ja Oikeusturvakeskus ry:n 27.12.2021 jättämän ilmoituksen tutkintavaatimuksiin”.
  Korona on globaali petos ja ”rokotukset” ovat rikollinen ihmiskoe, jonka analysoin todisteineen ja haittojen salailun motiiveineen rikosilmoituksessa.
  Nyt tarvitaan yhteistoimintaa ja kansa kaduille mielivaltaisen korruptoituneen valtaeliitin rikollisen toiminnan lopettamiseksi.

  Lue rikosilmoitus tästä: https://www.oikeusturvakeskus.net/wp-content/uploads/2021/12/Rikosilmoitus-27.12.2021-perustuslakivaliokunta-Kuiru-Puumalainen-Koivisto-Lehtonen-Ramet-Nohynek-ym.pdf

  Lue todisteet em. rikosilmoitukseen tästä: https://www.oikeusturvakeskus.net/wp-content/uploads/2021/12/todisteet-27.12.2021-rikosilmoitukseen.pdf

  Ks. erityisesti rikosilmoituksen todisteista seuraava kohta:

  ”Koronarokote kansanmurha – Kalevi
  Korento 16.8.2021
  Tällä videolla on tiivistetty versio tutkija, analyytikko, Kalevi Korennon
  vierailusta 16.8.2021 Mikko Kemppe Podcast -ohjelmassa. Kalevi
  Korento on tehnyt kaikkiaan yli 10 000 tieteellistä analyysia ja
  tutkimusta kokonaisvaltaisesti ja kirjaimellisesti aivan laidasta laitaan.
  Kalevi kertoo tällä videolla siitä, miten hän on tutkinut mikroskoopillaan
  nyt koronarokotepulloista löytyneitä rokotteiden jäämiä ja löytänyt niistä
  mm. Ebolaa, adenovirusta ja rotavirusta. Osa tyhjistä rokotepulloista on
  paljastunut keittosuolaksi eli lumeversioksi. THL tietenkin kiisti tämän,
  kun Korento oli heihin puhelimitse asiasta yhteydessä.
  Kalevi Korento ei säästellyt sanojaan, vaan kertoi aivan suoraan sen
  totuuden, miten rokotteilla tehdään harkittua kansanmurhaa valtiomme
  johdon toimesta. Tässä on lainauksia siitä, mitä hän sanoi:
  “Nämä ovat kaikki tappavia aineita, mutta kaikki eivät kuole heti tähän.
  1. piikki tappaa 3-5 vuoden kuluessa tai viimeistään 10 vuoden kuluessa
  syöpään. 2. piikki tappaa 1-2 vuoden sisällä tai viimeistään 5 vuoden
  kuluttua. Kaikki kuolevat näihin rokotteisiin, joka ainoa, joka on saanut
  rokotteen. 100% varmuudella.”
  “Jos rokotettu menee raskaana olevan lähelle, piikkiproteiini menee
  raskaana olevan sikiöön ja se sikiö kuolee lähes 100% varmasti.
  Ensimmäiset 4 kuukautta rokotuksen ottamisesta ihminen levittää
  piikkiproteiinia. Piikkiproteiini aiheuttaa sterilisaatiota. Se menee
  kiveksiin ja tuhoaa siittiösolut. Naisilla se tuhoaa munasarjat. Ihmisistä
  tulee täysin steriilejä koko loppuelämäkseen.”
  “Tätä valheellista propagandaa levitetään sen takia, että saataisiin kaikki
  ottamaan nämä rokotteet. Koska alkuperäisen suunnitelman
  tarkoituksena on hävittää maapallon väestöstä vähintään 85% eli vain
  15% jäisi henkiin. Tässä on tarkoituksena tappaa ihmisiä ihan kylmästi.
  Tämä on kansanmurhaa. Kansanmurhaajia ovat Suomessa presidentistä
  lähtien valtionjohto, oikeuslaitos, poliisijohto ja kaikki nämä. Nämä
  levittävät tätä kansanmurhaa. He ovat ihan puhtaasti murhaajia.”
  Kemppe kysyi lopuksi Kalevilta, että onko tämän piikkiproteiinin suhteen
  nyt mitään tehtävissä?
  “Toluidiini hajottaa piikkiproteiinin. Sitä saadaan kuusen ja männyn
  neulasista. Ja tämän tarkoituksena on estää ja ehkäistä
  rokottamattomia, että heihin ei tulisi tätä piikkiproteiinia rokotetuista
  kosketuksen tai ilman välityksellä. Toluidiini siis tuhoaa piikkiproteiinin.
  Tästä voidaan tehdä teetä ja sen toimivuus on jo kokeiltu käytännössä.
  Se toimii, oireet häviää. Hierojat ovat saaneet oireita rokotetuista
  asiakkaistaan, mutta kun he ovat juoneet ensin tätä teetä, niin he eivät
  ole saaneet enää rokotettujen piikkiproteiinista itselleen oireita.”
  PIIKKIPROTEIININ HAITTAVAIKUTUKSIA
  EHKÄISEVÄN TEEN RESEPTI:
  Havunneulasteen valmistusohje:…”

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   8.1.2022 16:17

   Saisko jostain rokotteen rokotteita vastaan? Kysyn kaverin puolesta.

   Vastaa
   1. Kalergi-suunnitelma
    8.1.2022 16:56

    Taitaa olla liian vaikea kysymys vastattavaksi, ainakin näin maallikolle kuten meikäläinen.
    Pyrin tuomaan esille vain päteviksi ja luotettaviksi otaksumieni asiantuntija-tahojen esittämiä tosiasioita koronasta, joista korruptoidut terveysviranomaiset ja ja mm. eugeniikka-Schwabin ohjeistamat petturipoliitikot haluavat vaieta.

    Vuosikymmeniä on ollut graniittiin hakattuna eugeniikka-Schwabille ja muille ylimmän tason globalisti-rikollisille tärkeä luku viisisataa miljonaa ja lause ”Älä ole syöpä maanpäällä – jätä tilaa luonnolle”: https://www.shutterstock.com/fi/search/georgia+guidestones

    ME olemme se syöpä ja parhaillaan he ovat hankkiutumassa meistä eroon, mm. korona-”rokotteiden” avulla!

    Vastaa
    1. Pekka Kemppainen
     8.1.2022 17:29
     Vastaa
 6. Kalergi-suunnitelma
  8.1.2022 18:21

  Vaihtoehtomediassa Bill Gates tunnetaan hyvin yhtenä johtavista eugenisteista mm. tappavine rokotteineen.

  ”Räjähdysaltis” (brisant) tapaus Intian korkeimmalle oikeudelle:
  Maailman ensimmäinen rokotteen tappavaa vaikutusta koskeva tapaus Bill Gatesia vastaan”,
  https://www.wochenblick.at/corona/weltweit-erste-impfmord-klage-gegen-bill-gates/

  Vastaa
  1. Kalergi-suunnitelma
   8.1.2022 18:23

   Edellinen kommenttini oli tarkoitettu vastaukseksi Pekka Kemppaiselle
   8.1.2022 17:29

   Vastaa
 7. juha II
  8.1.2022 19:24

  Korona on pelkkä statisti, joka heitetään estradille tukemaan kulloisienkin ennalta määriteltyjen (”plandemic”) -psykopaattisten elitistien mielenliikkeiden nojalta. Itse keisari Nero tuikkasi koko Rooman palamaan (eräänlainen Macron) kun muutakaan kivaa ei ollut. Ja kuinka ollakkaan ”popasta” syytettiin kristittyjä eli tuolloisia ”rokottamattomia” ja ”tiedevastaisia”. Niin. Kylläpä ihminen ja maailma on muuttunut noista ammoisista ajoista. Siitä on pitänyt kiinni turmeltuneisuus, rikkaus, ahneus, mielisairaus, turhamaisuus, pahuus, viekkaus, itsensä jumalaksi korottaminen ja lopuksi oman sielunsa loputon tyhjyys, joka on syy muitten ihmisten murhaamiseen, että saisi edes jotain tyydytystä elämässään tuntien valtaa ja kaikkivoipaisuutta katsellen kuinka ”Rooma palaa”!!!

  Vastaa
 8. Kalergi-suunnitelma
  8.1.2022 23:16

  Edellämainitun tutkija Kalevi Korennon mukaan havunneulastee tuhoaa kokeellisista korona-”rokotteista” vereen saadun Toluidiinin.

  Havunneulastee kuitenkaan ei tuhoa noista ”rokotteista” saatuja nanomittaluokan suuruisia grafeenihydroksidi-”partateriä”.
  Asiaa selvensi murhattu kemiantohtori Andreas Noack luennossaan ennen kuolemaansa käyttäen hyväksi Almerian yliopiston professori Pablo Campran tutkimuksia, joista on tietoa em. sivulla https://www.orwell.city/p/archivo.html

  Seuraavassa on alkuosa Noackin luentovideon transkriptistä suomeksi:

  ”Almerian yliopistossa on professori Pablo Campra. Hän on tutkinut grafeenioksidin esiintymistä mikro-Raman-spektroskopian avulla. Se on taajuuksien tutkimista. On olemassa taajuuskaistoja. Kaksi näistä kaistoista on tärkeitä. Ne osoittavat, että kyseessä ei ole grafeenioksidi vaan pikemminkin grafeenihydroksidi.

  Haluaisin selittää, mitä grafeenihydroksidi on. Se on yksikerroksinen aktiivihiili. Siinä on C6-renkaita. Sitä löytyi kaikista näytteistä. Jokainen kulma on hiilinäyte. Tämä on nanomittakaavassa. Leikkaan tätä hieman. Jos se on 50 nm pitkä, niin siinä on 500 rengasta peräkkäin.

  Nämä ovat hydroksi (OH) ryhmiä. Grafeenioksidissa on kaksoissidottu happi ja grafeenihydroksidissa OH-ryhmä.

  Elektronit ovat delokalisoituneita (täysin liikkuvia).

  Kappale on 50 nm pitkä mutta vain 0,1 nm paksu. Nämä C6-rakenteet ovat erittäin vakaita. Tästä voi tehdä jarrupaloja. Se ei ole biologisesti hajoavaa. Näitä nanokokoisia rakenteita voi parhaiten kuvata partateriksi.

  Nämä partaterät ruiskutetaan kehoon. Nanokokoluokan partateriä, vain yhden atomikerroksen paksuisia. Suhteellisen leveät ja korkeat, ne ovat partaveitsiä, eivät biohajoavia.

  (OH)-hydroksiryhmät voivat irrottaa protonin. Kun protoni irtoaa, se saa negatiivisen varauksen, joka jakautuu koko järjestelmään. Se on periaatteessa happo. Se suspendoituu hyvin veteen negatiivisen varauksen vuoksi.

  Nämä ovat siis partateriä, jotka leviävät tasaisesti nesteeseen. Tämä on periaatteessa venäläistä rulettia.

  Näette hyvin selvästi tässä naisessa, että se leikkaa verisuonia. Verisuonissa on epiteelisoluja sisäpinnalla. Epiteeli on erittäin sileä, kuin peili, ja nämä partaterät leikkaavat sitä. Se on niin vaarallista. Jos rokotetta pistetään laskimoon, partaterät kiertävät veressä ja leikkaavat epiteelin.

  Tärkeintä on se, että toksikologiset testit tehdään petrimaljoissa, ja sieltä ei löydy mitään.

  Nämä ovat terävimpiä kuviteltavissa olevia esineitä, koska ne ovat vain yhden atomikerroksen paksuisia. Tämä on valtava molekyyli, joka on äärimmäisen terävä.

  Olen aktiivihiiliasiantuntija. Väitöskirjassani muutin grafeenioksidin grafeenihydroksidiksi. Liityin maailman johtavaan aktiivihiilen valmistajaan. Vuoden kuluttua olin vastuussa uusista aktiivihiilituotteista. Ostimme pienen yrityksen Newcastlen läheltä Englannista. Vastasin ”uusista hiilituotteista” koko Euroopassa.

  Olin mukana sovellusten kartoituksessa. Jos teette ruumiinavauksen uhreille, ette löydä mitään. Toksikologit tekevät testejä petrimaljoissa. He eivät voi kuvitella, että on olemassa rakenteita, jotka voivat leikata verisuonia. On kuvia hyytyneestä verestä, joka tulee nenästä. Ihmiset vuotavat sisäisesti kuiviin, erityisesti huippu-urheilijoilla, jotka tipahtavat kuolleina, on nopeasti virtaava veri. Mitä nopeammin veri virtaa, sitä enemmän vahinkoa partaveitsi tekee.

  Kemistinä, kun pistät tätä vereen, tiedät olevasi murhaaja. Se on uusi materiaali. Toksikologit eivät ole vielä tietoisia siitä.

  Yhtäkkiä on järkevää, että potilaat näyttävät tältä ja että huippu-urheilijat, joilla on korkea verenkierto – täysin terveet – yhtäkkiä kuolevat.

  Ihmiset romahtavat välittömästi rokotuksen jälkeen ja saavat kouristuskohtauksen. Näillä ihmisillä oli huonoa tuuria venäläisessä ruletissa. Hyvin todennäköisesti ruisku osui suoneen.

  Kysymys, joka teidän on esitettävä poliitikoille ja lääkäreille, kysymys, joka lääkäreiden pitäisi esittää Pfizerille, on seuraava: Miksi nämä partakoneen terät ovat rokotteessa?

  Nyt he haluavat pakko-rokottaa lapset 5-vuotiaista alkaen…”

  https://seemorerocks.is/german-whistleblower-dr-andreas-noack-was-murdered/
  Translated with http://www.DeepL.com/Translator (free version)

  Jos haluaa lukea transkriptin loppuosankin suomeksi, sen voi tehdä mainitulla kielenkäännösohjelmalla.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top