Lontoossa ammuttu terroristi oli päässyt juuri vankilasta

Terroristi, jonka poliisi pysäytti Etelä-Lontoossa ampumalla, oli nimeltään Sudesh Amman. Hän on 19-vuotias, ja vapautettiin vain joitain päiviä sitten suorittamasta vankeusrangaistusta, jonka hän oli saanut osallistumisesta laittomaan toimintaan. Amman sai surmansa pidätystilanteessa.

Amman oli saanut joulukuussa 2018 kolmen vuoden ja neljän kuukauden ehdottoman vankeustuomion terrorismiin liittyvistä rikoksista, mm. al-Qaedan materiaalin levittämisestä. Syytekohtia oli ollut 13. Amman oli suorittanut puolet tuomiostaan. ennen vapautumistaan.

Molemmat Ammanin uhrit saivat vammoja teräaseesta, ja ovat sairaalassa. Toisen tilaa kuvaillaan vakavaksi, toinen puukotettu selvisi lievemmin vammoin.

https://twitter.com/macergifford/status/1224082384951422976?s=20
https://twitter.com/BRNewsFlash/status/1224077525338525699?s=20

1 Comment

  1. Oikeuslaitoksen virhe
    3.2.2020 08:58

    Toivottavasti tämä nyt avartaa silmiä ja muuttaa järjestelmää Isossa Britaniassa. Eli joko tuomitut rikolliset istuvat koko tuomionsa tai sitten, kuten tässä tapauksessa, pakkokarkoitetaan kotimaahansa. Selvästi näki että reilu puolitoista vuotta ei riittäänyt henkilölle katumusharjoitukseksi. Ja koska hän niin kovasti halusi rakentaa omaa maailmaansa terrorismin kautta, niin ehkä oman maan rakentaminen tiili- ja lauta kerrallaan olisi tuonut paremman konkretian siitä valtiosta jonka halusi rakentaa. Nyt se maailman muuttaminen loppui tähän. Sinänsä lyhytnäköistä.

    Tekeeköhän oikeuslaitokset kautta euroopan muutosta käytäntöihinsä tämän seurauksena?

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top