Lukashenka sanoo: Venäjä auttaa oppositiota vastaan

Valkovenäjän juuri uudelleenvalittu presidentti Alexander Lukashenka kertoo sopineensa Venäjän presidentin Vladimir Putinin kanssa, että venäläiset auttavat häntä mielenilmaisujen tukahduttamisessa. Asiasta on sovittu puhelimitse.

Lukashenkan mukaan Venäjän mahdollinen apu tukeutuisi maiden väliseen voimassaolevaan turvallisuussopimukseen. Samassa lausunnossa hän ilmaisi huolensa Puolassa ja Liettuassa pidetyistä sotaharjoitukstista. Nämä maat kuuluvat puolustusliitto NATO:oon.

Valkovenäjän presidentinvaalien tulokset julkaistiin illalla 09.08. Oppositio pitää vaaleja epärehellisinä, ja kaduilla on ollut runsaasti mielenosoituksia.

Lukashenkan lausunnosta kertoi TASS.

6 Comments

 1. Pankkiirit aiheuttavat kaaosta
  16.8.2020 11:00

  Mikähän siinä on että lännelle ei kelpaa sellainen agenda jossa maat saisivat päättää itse omista asioistaan. Ja kun kaikki ei menekkään omien mielihalujen mukaan niin sitten median voimin tavastellaan ja kiihotetaan porukkaa ympäri maailman.

  Otetaan esimerkiksi Ranskan keltaliivit. He vaativat Macronin eroa koska Macron tuhoaa kansa talouden ja ajaa EU:ta käskyttävien pankkiirien agendaa. Mutta tässä tapauksessa valtamedia ei puhu aiheesta mitään vaikka mielenosoitukset jatkuivat lähes kaksi vuotta ja poliisi ampui yli 10 ihmistä hengiltä.

  Sitten on tämä Venäjä-Valkovenäjä akseli. Ehkä näitä pankkiireja pelottaa se tosiasia että eurooppaan kaasua tuovat putket kulkevat Valkovenäjän kautta. Ja siksi maa pitää saada pankkiirien tiukkaan otteeseen. Sielä olevista mielenosoituksista (ihmiste joille on luvattu EU:ssa maat ja mannut) julistetaan valtamedian lööpeissä 10-kertaisilla ihmismäärillä ”ilosanomaa”.

  Ja entäs sitten tämä Black Lives Matter?? Yksi rikollinen joka vastusti pidätystää kuoli jossain vaiheessa. Ko. pidätyksestä liikkuu niin montaa videoversiota jolloin ei voida olla edes varmja mikä niistä on oikea. Ja mitä tapahtuu? Lehdistön ja muutaman radikaalin voimin Amerikan yhdysvaltoihin saadaan ikaa sisällissodan kaltainen tilanne. Eikä valtamedia taaskaan puhu mitään.

  Pohjoismaiden ulkomalaistaustaisten rikoksia peitellään ja vähätellään eikä henkilöiden kuvia näytetä. Onneksi on sentään vaihtoehtomedia.

  Minusta tämä vaikuttaa siltä että kun Venäjä tukee Irania vahvsti, niin nyt koitetaan saada aikaan härdelliä eurooppaan ja nimeomaan Valkovenäjälle, koska se veisi katsetta pois Iran akselilta. Jolloin olisi taas helpompi koittaa hyökätä Iraniin. Pankkiirit aiheuttavat tahallaan kaaosta ja eri maiden kansalaiset ovat sen verran naiveja että menevät niihin hööpötyksiin mukaan. Myös Suomessa.

  Vastaa
  1. Kalergi-suunnitelma
   16.8.2020 14:15

   Vähintäänkin läntistä maailmaa orjuuttavan Rotschildin kasaarimafian velponzi-rahajärjestelmä uhkasi muutama vuosi sitten romahtaa. Jatkoajan saamiseksi jättiläismäiselle velkapyramidilleen kasaaribanksterit keksivät, että korttitalon pystyssäpitämiseen tarvittavaa lisävelkaa saadaan aikaan velkaannuttamalla (jo ennestään hyvin velkaisia) valtioita: MASINOIDAAN kehitysmaalaisten elintasopakolaisten invaasio läntisiin maihin sen lisäksi mitä jo mm. lähi-idässä ylläpidetyillä sodilla on saatu aikaan (vain pieni osa on todellisia pakolaisia: ”YK:n raportin mukaan alle 3 % vuonna 2016 Italiaan Välimeren yli tulleista turvapaikanhakijoista pidettiin oikeina pakolaisina.”, https://www.nykysuomi.com/2017/04/26/alle-3-valimeren-yli-italiaan-tulleista-pakolaisista-sai-turvapaikan/). Elättääkseen maahantunkeutuja-massat valtioiden on pakko ottaa kasaaribanksterien velkapyramidia pystyssäpitävää lisävelkaa.

   Siinä on erityisen tuloksekkaasti toiminut mm. kokonaisia valtioita keikuttaneella valuuttakeinottelullaan rikastunut rikollinen Rotschild-agentti Soros: tuskin kukaan tietää niiden miljardi-summien suuruutta, joilla hän on tukenut niitä lukuisia ”hyväntekeväisyys”-järjestöjä, jotka auttavat Afrikasta Välimeren yli Eurooppaan tunkeutuvia kehitysmaalaisia elintasopakolaisia pääsemään perille, ks. ”USA:s migrationskrig mot Europa skall också fördröja finanskraschen”,
   http://whitetv.se/en/gigantic-ponzi-scheme/1359-usas-migrationskrig-mot-europa-skall-ocksa-foerdroeja-finanskraschen.html

   Ks. myös ”The Hidden History of the Incredibly Evil Khazarian Mafia”,
   https://www.veteranstoday.com/2015/03/08/the-hidden-history-of-the-incredibly-evil-khazarian-mafia/

   Samasta aiheesta suomeksi: ”Uusi maailman (epä)järjestys”,
   http://nwoumj.blogspot.com/2014/08/rotschild-ja-nwo.html

   Maanpetturit kytkivät euron avulla Suomenkin Rotschildin velkahuijaus-rahajärjestelmään, ks. http://www.jormajaakkola.fi
   Kun rahanluontioikeus on luovutettu kansallisilta keskuspankeilta yksityispankeille, niin velkaponzin pystyssä
   pitämiseen vaadittavien korkojen maksuun tarvittava raha syntyy vain siten, että joku, kuten valtiot ottavat LISÄVELKAA.

   Vastaa
   1. Kalergi-suunnitelma
    16.8.2020 14:22

    Eipä tilanne Suomenkaan kuntien osalta näytä kovin valoisalta, johon tosin ovat syyllisiä edellisetkin hallitukset, päätoimijoina Brysselin diktatuurin Uuden maailmanjärjestyksen mallioppilaat J.Käteinen, J.Urpilainen, Stubido ja Lesta-Sipilä:

    ”Kuntien talous kriisissä – verovarat otettu pois kunnilta ja annettu kehitysmaalaisille | UMV-Kolumni

    ”Suomen on tehtävä valinta, joko ylläpidämme hyvinvointivaltiota, jossa rahat käytetään oman kansan hyväksi tai sitten laskemme tänne entistä enemmän sosiaalietuuksien varassa eläviä kehitysmaalaisia,” kirjoittaa Risto Huovinen UMV-Lehden kolumnissa…”,
    https://mvlehti.net/2019/09/18/kuntien-talous-kriisissa-verovarat-otettu-pois-kunnilta-ja-annettu-kehitysmaalaisille-umv-kolumni/

    Vastaa
 2. Petri
  17.8.2020 18:50

  Ei koskaan vaihtoehtoa länsimaalle!

  Ihme ”ryssämielisyys” valitsee joidenkin kommenteissa. Vaikka inhoa EU:a, EMUa, liittovaltiokehitystä jne, niin länsimaisuus on arvo, jota ei voita mikään. Se on tuonut vuosikymmenniä kestäneen rauhan ja hyvinvoinnin. Ryssä sentään hyökkäilee kaikkiin niihin entisen neukkulan maihin, jotka haluavat länsimaisia arvoja/eroon ryssäidentiteetistään. Viimeisimpänä kohteina 2000-luvulla!!! Etelä-Ossetia, Georgia ja Ukraina. Itseasiassa kaikissa ed.mainituissa on sotatila päällä ja joita ryssä miehittää enemmän tai vähemmän. Lisäksi tässä ryssämielisyydessä ihmetyttää, että heidän ystävinä on diktatuurit, Pohjois-Korea, Syyria jne. Lisähöysteenä Iran, jossa valtaa pitää fundamentalistinen islam, joka muuten valtauskontona Syyriassakin. Samaan aikaa nämä ryssämieliset huutavat matujen ulostamisen nimeen, johon toki yhdynkin, mutta tämä ryssämielisyys vyöryy yli äyräiden. Venäjä, yksi suuri kaatopaikka, ilman minkään sortin noudatettavia lakeja. Olen KÄYNYT ja ollut maassa, joten voin sen ääneen sanoa. Kaikki paskat tiputetaan takapihoille, rakennukset ja tiet ovat aivan karmeissa kunnossa, lukuunottamatta Moskovan ja Pietarin keskustoja. Niitä esitellään maailmoille, mutta ”takapihat” pidetään visusti piilossa. Rahalla saa maassa mitä tahansa, olipa kyseessä sitten akateemisen tutkinnon tarve tai keskustaravintolan siirto ”uusille” omistajille. Missään länsimaassa ei moiset onnistuisi, mutta ryssälässä tämä on arkipäivää. Eettisyydestä, eikä oma-aloitteisuudesta ei maassa ole tietoakaan. Täytyy olla täydellinen psykopaatti, joka pitää ryssälää parempana, kuin länsimaata. Siis mitä tahansa länsimaata. Ei ihme, että lähes kaikki länsimaat ovat valinneet puolstusliitto NATOn omaksi selustakseen. Ja he ovat valinneet sen aivan OMASTA halustaan!

  Vastaa
  1. Puolueeton
   18.8.2020 17:34

   Petri riehuu ryssänvihatunteissaan. Voi tietysti tarkistaa tietojaan vaikkapa wikipediassa.
   https://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_Neuvostoliiton_sodista
   https://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_Yhdysvaltain_sotilaallisista_interventioista
   Taitaa Valkovenäjällä olla sama meno kuin Ukrainassa. Libyassakin oli sama meno. Yhdysvaltojen sekaatuminen maan asioihin johtaa aina lopulta sisällisotaan, kunhan maa on riittävän suuri.
   Georgian sodassakin Yhdysvalloilla lienee ollut osansa ”Vuonna 2004 Georgian presidentiksi valittiin Kiovan valtionyliopistossa ja Yhdysvalloissa opiskellut Mikheil Saakašvili. Hän oli luvannut palauttaa Georgian reuna-alueet takaisin maansa tosiasialliseen valvontaan, missä ne eivät ole olleet 1992 jälkeen, mitä varten Georgia alkoi varustautua Yhdysvaltain, Israelin ja Ukrainan tuella. Valtion varoista huomattava osa kohdistettiin varustautumiseen.[23] Syksyllä 2006 Georgia pidätti venäläisiä upseereita syytettyinä vakoilusta. Venäjä käynnisti painostuskampanjan, jossa boikotoitiin georgialaisia tuotteita.”
   Georgia aloitti sodan naapureidensa kanssa, jota Venäjä tuli ”puolustamaan”, siis varjellakseen omia etujaan. On aivan naurattavaa, että suurvalta sekaantuisi hyvä hyvyyttään tai jonkin paperilla olevan 5. artiklan johdosta naapureittensa puolustamiseen. Siinä vähän mietittävää natointoilijoille.

   Vastaa
   1. Pekka Kemppainen
    18.8.2020 18:39

    Venäjä kyllä tulee ”avuksi” ilman 5.artiklaakin, -siis nimenomaan silloin.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top