Lukijan kynästä: ”Eliitti, käsissänne on verta”

En tiedä miten tätä asiaa alkaisin edes lähestymään, mutta nyt on tultu tilanteeseen että ”pinnan alla” kuohuu niin paljon että kohta ihmisillä yksinkertaisesti tulee mitta täyteen tätä touhua täällä, niin yrittäjillä kuin duunareillakin.

Olen puhunut lukemattomien ihmisten kanssa ja minä itse en suostu hiipumaan hiljaa kuoliaaksi, kuten ei moni muukaan. Olen aivan kohta itse syvällä nurkassa ja jos näin, minä yksi kilteimmistä ihmisistä hyökkään, en lamaannu, enkä myöskään tule lähtemään täältä hiljaa.

Osa ihmisiä on vieläkin siinä ”kuplassa” että täällä sentään on asiat hyvin

Voin kertoa. EI ole.
Hyvin suuri osa ihmisistä iästä riippumatta voi todella huonosti tässä ”hyvinvointi” Suomessamme ja jos muuta haluaa nähdä, ummistaa vain silmänsä.
Herätkää nyt hyvänen aika ennenkuin on liian myöhäistä.
Nähkää ja kuulkaa se lähimmäisenne oikeasti. Auttakaa ihmisiä ympärillänne!
Jättäkää ostamatta se joku lopulta turha rimuromu, ja pistäkää nekin rahat sille joka ei pysty enää selviämään täällä jatkuvien kiristysten vuoksi.

Itse välitän kaikista ympärilläni ja ensimmäisenä tekonani ilmoitan

Hyvä ”eliitti”!

Olette kääntäneet törkeästi selkänne omalle kansallenne!
Ette näe, ettekä halua edes nähdä kuinka tiukoille ihmiset vedätte! Ymmärrättekö, että lypsätte vieläkin kuollutta, kuivaa lehmän nahkaa, koska unohditte että sitä pitäisi myös ruokkia?
Sensijaan pidätte itse valheellisen ”sädekehänne” syytämällä meidän selkänahoista keräämänne rahat kaikkialle muualle paitsi sinne mihin ne kuuluisi, Hävetkää!! Tulkaa alas norsunluutornistanne ja katsokaa kerrankin oikeasti mitä olette tehneet

Ja nämä ilmastotalkoot?

Ilmasto ei tunne valtioiden rajoja.
Tämä tapa ei auta isossa mittakaavassa. Siivilöitte sen hyttysen ja päästätte läpi kamelin.
Kaikella tällä teette taas kerran ainoastaan ja vain jo loppuun kupatun oman maanne ja sen kansan viimeisen ”kuoliniskun”.
Keskittykää olennaiseen, kuten esim Intiaan ja senkaltaisten valtakuntien päästöihin. Älkää herranjestas täällä pohjolassa puuttuko ihmisten puulla lämmityksiin, varsinkin kun sähkölaskutkin on karanneet toimienne vuoksi käsistä!
Niin tiukoille olette keskiluokan ja kaikki siitä alaspäin jo vetäneet, että hyvin moni on jo luovuttanut ja koko ajan enemmän maan miehiänne tulee luovuttamaan kaiken tämän toivottomuuden edessä.

Käsissänne on verta

Ihmiset jätetään ”kitumaan” hiljaa kuoliaaksi hoidon, ja myös monen muun perustarpeen puuttuessa kokonaan.. ja onhan se helppoa koska kenenkään ei tarvitse ottaa vastuuta, mutta käsissänne on siitä huolimatta jo monen ”veri.” Ahneudellanne ei ole mitään rajaa!
Vai onko ajatuksena ”Kun väki vähenee, niin bileet paranee” tyyppinen ajattelu? Se kaikki tulee koskemaan myös teitä ja perheitänne, väistämättä!
Yhtenä pienenä ryhmänä näistä pian luovuttavista mainitakseni kipukroonikot joilta evätään kaikki apu, lopetetaan toimivat lääkkeet, koska meneillään on joku Jenkkilän opioidikriisi. Näyttääkö se sitten paremmalta kun sakki alkaa listimään itseään?
Tehdäänkö mahdottomaksi edes saada hoitoa vaikka kyse olisi sietämättömästä kivusta, koska on resurssipula ja rahat loppuneet?

Toistemme auttamistakin täällä rajoitetaan byrokratialla, vastuilla ja verotuksella niin rankasti ettei ole mahdollista edes välittää toisista rikkomatta jotakin luomaanne lakia!

Itse ainakin alan vähillä voimavaroillani ja olemattomilla resursseillani pitämään huolta kanssaihmisistäni, kuoliaaksi uuvuttavista virkakoneistoistanne lupia anomatta, Suomalaisista, sisaristani ja veljistäni jotka on ajettu nurkkaan.

En todella aio anoa mitään lupia, otan vastuuni ihan itse, enkä myöskään maksa tai ota maksua siitä mitä teen vaikka menettäisin jäljellä olevan omaisuuteni tai henkeni, menetän ne joka tapauksessa.

Tämäkin todennäköisesti jotenkin kriminalisoidaan, mutta ette anna meille enää vaihtoehtoja, koska lait täällä ei enää ole suojaamassa ihmisiä oikeasti.
Ne on pelkkä rekvisiitta ja ahneen vallankäyttönne, rahastuksenne väline.

Toivon että Suomalainen sisu nousee vielä yhden kerran. riitelemisen ja kateuksien sijaan yhteen hiileen puhaltamiseen ja siitä heikoimmastakin välittämiseen.

Ystävällisin terveisin Evp. läänninkomisarion tytär, joka kasvatettiin oikeuden-mukaisuuteen
Isäni, edesmenneen elämänkumppanini, todella hyvän ihmisen.
äitini ja isovanhempieni muistoksi.

Sitä aion toteuttaa niin kauan kuin hengitän.

– Iiris

3 Comments

 1. Janis Petke
  8.11.2019 08:59

  Ennen poliisitkin olivat poliiseja, nyt vain eliitin vahtikoiria

  Vastaa
 2. Muutosta ei tule
  8.11.2019 10:23

  Ikävä kyllä tämä henkilö tulee jäämää julkisesti yksin mielipiteidensä kanssa. Suomen kansa ei ole radikaalia vaan se marmattaa ja on hiljaa. Me olemme lampaita.

  Se että keskustelua asioista syntyy, se on yksi asia. Mutta kysyppäs ensi kerralla keitä nämä ihmiset äänestivät viime ja edellisissä vaaleissa? Se kertoo kaiken. Jos jokainen ihmisryhmä olisi äänestänyt omien intressiensä puolesta niin Eläkeläisten puolue olisi ollut Suomen suurin puolue. Kokoomus ja SDP olisivat olleet pienpuolueita oppositiossa. Persuja ei olisi eduskunnassa lainkaan. Ja RKP… Sen äänet vaalipiireissä olisi laskettu yksittäisinä kappaleina.

  IPU olisi ollut selvä voittaja ja muodostanut hallituksen jo yksin. Mitkäs muut puolueet ajavat suomalaisten asiaa? KEPU:ko? Ei, kepu ajaa rahan ja patruunoiden asiaa. Jotta tilanne muuttuisi paremmaksi niin ihmisten pitäisi äänestää niitä puolueita jotka eivät ole eduskunnassa. Vain siten saadaan asioihin muutos. Mutta Marcon ja muiden ”kaljapulueet”, ne voi unohtaa. Niillä ei oikeasti ole mitään sanottavaa.

  Vastaa
 3. kari
  9.11.2019 10:13

  Mielestäni ei ole kyse eliitistä vaan yhteiskunnan varoilla loisineista sosialisteista ja vihervasemmistosta. He eivät ole eliittiä vaikka ovat rosvonneet yhteiskunnan varoja ”etuina” ja järjettöminä palkkoina, tekemättä oikeastaan mitään.
  Minusta tuo kirjoitus on lähinnä loisijoille ja sen tukijoukoille. Tyhjäntoimittajille, jotka haluaisivat olla päättämässä asioista.
  On totta että niitä on eri puolueissa. Loisijoita ja vastuuttomia työmme tulokset muualle antavia, jotta saisivat itse ” hyvä ihminen” leiman. Ovat varmaan huomanneet jo, ettei se mennyt niin ja samalla saaneet kansamme vihan syttymään itseään ja toisia kohtaan.
  Yhteinen nimi lienee pahuus ja pahat ihmiset.
  Jos niitä ei olisi, olisi hyvyys- luonnollisuus- terveys ja oikeat ahkeruuden mitat.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top