Lyonin pommimies Mohamed H. myöntää ISIS-yhteyden

Ranskan Lyonissa viime viikon perjantaina pommin kävelykadulle jättänyt mies on Saatu kiinni. Noin 35 vuotias epäilty on pidätetty. (Päivitetty).

Viime perjantaina klo. 17.40 räjähti pommipaketti Rue Victor Hugon ja Sala-kadun kulmassa Lyonissa. Pommin asettajaksi epäiltiin heti valvontakamera-tallenteihin jäänyttä pyöräilijää, joka näyttää nyt jääneen poliisin haaviin. Räjähteestä on kerrottu, että se oli ”kotitekoinen naulapommi”.

Pommi-iskussa loukkaantui 13 henkilöä, joista kaksi vakavammin.

Ranskan sisäministerin twiitti:

Päivitys:
Pidätetty epäilty polkupyörämies Mohamed Hichem M. myöntää sitoutuneensa ”islamilaiseen valtioon” IS:ään (ISIS, ISIL, Da’esh). Hän on myös myöntänyt valmistaneensa kävelykadulla Lyonissa räjähtäneen naulapommin. Poliisi pääsi Muhammedin jäljille valvontakamera-nauhan avulla. Epilty on taustaltaan algerialainen.

Asian kertoi mm. JM.

4 Comments

 1. Jussi
  27.5.2019 17:24

  Kuinka ollakaan, yksinäinen susi iski makaroonin maassa. Yksinäisiä susia on viimevuosina ollut tiheään USA:ssa ja Euroopassa. Tarvitaan joskus väliin naulapommi tms. yksityisaseen sijaan sekoittamaan mieliä, etteivät ihmiset huomaisi tarkoituksena olevan vain takavarikoida kansalaisten yksityisaseet ja saada pelokkaimmat äidit ehdottamaan ja vaatimaan sitä itse…
  Paistaa läpi pahasti ja taas näyttämön verhot heiluu taikurin takana.

  USA:ssa on hyvä perustuslaki ja 2. amendment: yksityisIhmisillä on oikeus yksityisaseisiin, siltä varalta että hallitus kääntyy toimimaan selkeästi ihmisten etua vastaan.

  Vastaa
 2. Jussi
  28.5.2019 17:58

  Hyvää ja kotimaan uutismittakavassa järisyttävää matskua siitä mistä valtamediamme ei inahda:

  https://www.youtube.com/user/jeffro95642

  Vastaa
 3. Juha Kukkala
  1.6.2019 13:07

  Faktat kohdilleen niin uskottavuus paranee. Tekijä oli 24-vuotias.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   1.6.2019 15:31

   Kiva kun kerroit. Siis melkein kakara.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top