Maa on itsensä näköinen

Rahaa riittää ministerien avustajille ja puoluetukiin, mutta ei vanhuksille ja hoitajamitoitukseen. Rahaa riittää myös hoivapalvelufirmojen pomoille aivan miljoona menoihin, joita tuloiksi heille kutsutaan. Tavallisten palkkoja ja eläkkeitä kutsutaan menoiksi.

Mistä sitten säästetään? No vanhusten palveluista, eläkeläisten eläkkeistä, vammaispalveluista, vähäosaisten toimeentulotuista ym. Kaikesta mikä koskee vanhuksia, köyhää, nuoria ja sairaita. Ketkään heistä eivät hyödy mitään pomojen jättipalkoista eikä jatkuvista kansanedustajien ja ministereiden palkkion korotuksista.

Köyhiltä pois ottaminen on aina säästämistä. Miten se on mahdollista?

Toimeentulotukea tarvitsevalta otetaan aina pois vastaava summa, jos he saavat jostain muualta hieman tuloa ja sen saa KELA tietää. Köyhyyden ylläpitoa. Mitään ei siis kannata tehdä oman tiukan tilanteen parantamiseksi. Lainsäätäjä osaa kyllä ottaa kaiken sellaisen pois avuntarvitsijalta, jota se itse harrastaa. On kuin lapsi sen mitä on itse tehnyt syyttää vanhemmille tai opettajalle toisen lapsen tehneen sen. Vanhemmat ja opettajat menevät joskus ansaan joskus ei.

Milloin säästetään rikkailta jotain pois ottamalla? Solidaarisuusvero? Ei tietysti milloinkaan koska lait ovat tehty niin että kaikki ohjautuu heille.

Kauppa, verottaja ja palvelut eivät varmasti hyödy ostovoiman miljoonilta ihmisiltä jatkuvasta vähentämisestä mitään.

Aivan suurituloiset maksavat palkastaan jättiveroja. Heille jää kuitenkin kymmeniä tai satoja kertoja enemmän käyttövaraa kuin pienituloiselle. Pääomista he maksavat kuitenkin hyvin vähän tai ei ollenkaan veroja. Veroparatiisien jättiomaisuuksista ei mitään. Tähän vajeeseen valtio tarvitsee köyhiltä poisotettavaa varallisuutta ja tuloa toimeentulotueksi suurituloisille.

https://www.extrauutiset.com/hoitaja-yritti-kertoa-tyonantajalleen-jo-v-2015-esperin-ongelmista-sai-potkut/

1 Comment

  1. Vege
    24.1.2020 23:52

    Ei hätää, kohta pakolainen tuo euron kahtena takaisin. Tähän kannattaa ottaa velkaa ja investoida T. Sipilä

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top